clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - S75 fw 32: buglist, vyřešené problémy, zkušenosti

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

S75 fw 32: buglist, vyřešené problémy, zkušenosti
Goto page Previous  1, 2, 3

Reply to topic     Forum Index -> Firmware
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Wir-jin
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Fri Apr 28, 2006 2:39 pm    Post subject: Reply with quote

PU 0.7.6 mi sice psal SKEY zaveden, ale nezavedl ho, ale s PU 0.7.7 už jede vše o.k. Jinak díky všem za pomoc... Applause
Wir-jin
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu May 04, 2006 3:23 pm    Post subject: Reply with quote

tak mám další chybku ve FW32....po úspěšném nahrání FW32Full jsem narazil na tyto věci které mě hodně štvou....když dám ve skupinách vlastnosti a chci jedné přiřadit melodii tak se sekne a po zmáčknutí červeného tlač. píp a konec (platí i u jednotlivých kontaktů)...to stejné při přiřazení obrázku, nebo i při vkládání obrázku či čehokoli jiného do mms...pokud tedy chci poslat mms musím najít obrázek a v možnostech dát poslat jako mms Brick wall . na skupiny si nevím rady ale na jednotlivé kontakty to jde....u vyzváněni je v možnostech je přiřadit ke kontaktu.....patchema to neni páč mi tohle dělal i před napatchováním....asi to downgradnu zpět na FW24 nebo 26
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Thu May 04, 2006 5:05 pm    Post subject: Reply with quote

Tak ani jednu z tebou popisovaných chyb nemám (S75/fw32). Teď jsem to dokonce obojí zkoušel. Vyzvánění jsem přiřazoval jak .mid tak i .mp3, obrázek .jpg i .gif. Telefon se při přiřazování ke skupině nesekne, nechá změnu uložit a při volání někoho ze skupiny vše korektně přehraje a zobrazí (to samé z karty). MMS normálně vytvořím včetně vložení obrázku - neodesílal jsem.
Ale to že mi to funguje je třeba patchema . Protože tam mám všechny co jsou (a co jsem uznal za potřebné - skoro všechny) .

View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
berda
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Thu May 04, 2006 7:05 pm    Post subject: Reply with quote

No, a já mám v s75 jediný patch (na zrychlení procesoru) a ani před jeho alikováním ani po něm takový problém taky nemám... Think

mc920->t10->c35i->s35->me45/me45i->mt50->a55/c55->c65/csl65->lg c2200->s75
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Thu May 04, 2006 7:20 pm    Post subject: Reply with quote

To s těma patchema byl samozřejmě něco jako vtip. "Wir-jin" má spíš problém někde jinde. Zkusil bych znovu přehrát fw s kompletním obsahem disků včetně předchozího formátu. Nic jiného mě nenapadá. Pokud to proběhne korektně určitě to pomůže.
truhlik
elfmaster
elfmaster

8069.50 SMM
PostPosted: Fri May 05, 2006 11:29 am    Post subject: Reply with quote

Wir-jin wrote:
tak mám další chybku ve FW32....po úspěšném nahrání FW32Full jsem narazil na tyto věci které mě hodně štvou....když dám ve skupinách vlastnosti a chci jedné přiřadit melodii tak se sekne a po zmáčknutí červeného tlač. píp a konec (platí i u jednotlivých kontaktů)...to stejné při přiřazení obrázku, nebo i při vkládání obrázku či čehokoli jiného do mms...pokud tedy chci poslat mms musím najít obrázek a v možnostech dát poslat jako mms Brick wall . na skupiny si nevím rady ale na jednotlivé kontakty to jde....u vyzváněni je v možnostech je přiřadit ke kontaktu.....patchema to neni páč mi tohle dělal i před napatchováním....asi to downgradnu zpět na FW24 nebo 26

tak to naprosto presne vim, v cem je problem:)
samozrejme ze je to patchem. staci odinstalovat patch "work with midlets as file"
taky sem ho tam mel a presne tohle mi to delalo. a docela dlouho mi trvalo, ne sem zjistil, co to zpusobuje.
radsi doporucuju pouzit nejakej midlet file manager, kterej zvladne temer vse, co tenhle patch.

Elfpack.wz.cz Elfpack česky by truhlik Razz
http://sl45i.wz.cz/ SL45i patche
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Fri May 05, 2006 7:38 pm    Post subject: Reply with quote

Tak ten zrovna tam nemám. Jak píšeš není nic moc (dá se nahradit javou) a tuším od verze 29, kde mi vypínal mobil ho tam už nedávám. Takže klidně to tím může být.
Wir-jin
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat May 06, 2006 12:19 pm    Post subject: Reply with quote

2 Truhlik: Thanks...je to vončo....Zase šlape jak má...
Jinak Patche tam mám taky skoro všecky Very Happy

wosuk
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Sun May 07, 2006 11:05 am    Post subject: fw35 na S75 Reply with quote

koukal jsem, ze uz maji v rusku patche na fw35 takze se mame na co tesit. Pray snad sirob zase potesi s novou verzi Pray
nektery obrazky mi odmita nacist vestavenej internetovej prohlizec a nechtel ani pred napatchovanim. docela me to stve

jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Sun May 07, 2006 11:18 am    Post subject: Reply with quote

Jo už jsem o něm také slyšel, ale prý podle prvních zpráv nějak zásadně neřeší současné chyby (fw32). Ale sem s ním, vyzkoušíme, uvidíme.
wosuk
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Sun May 07, 2006 7:25 pm    Post subject: Reply with quote

jirkab wrote:
Jo už jsem o něm také slyšel, ale prý podle prvních zpráv nějak zásadně neřeší současné chyby (fw32). Ale sem s ním, vyzkoušíme, uvidíme.
ja uz ho i vyzkousel. bocni tlacitka na hlasitost uz zase delaj zvuk, wap prohlizec porad neumi nektery obrazky. ten prohlizec mi ale pripada ze zobrazuje nejak jinak stranky... no uvidime jak to bude s "nasi" verzi+ffs.. nejak mi to rozhazelo vsechny SMS a mam je tam vsechny asi 8x Think ... udelal sem rovnou i patche na skok do menu z aplikace. patche zde
Reply to topic     Forum Index -> Firmware All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3
Page 3 of 3

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum