clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - SXG75 - FW 22 - zkušenosti (chyby a vylepšení)

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

SXG75 - FW 22 - zkušenosti (chyby a vylepšení)
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 29, 30, 31  Next

Reply to topic     Forum Index -> BREW -> Siemens SXG75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Sat May 20, 2006 5:00 pm    Post subject: Reply with quote

Prosím všechny sve dotazy na instalaci fw a vzniklé problémy směřujte sem:
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?p=257348#257348

At se to tu zase nezahltí

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
jkonny
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sat May 20, 2006 5:06 pm    Post subject: Reply with quote

sutrus wrote:
jkonny wrote:
Mobil jede i po zmáčnutí Interrupt ale není se už ani po restartu schopen připojit na žádný COM port a Change port mi nabízí jen 8-mičku.
MPM jede v pohodě (na zkoušku).

tak skus tel. vypnout. zmackni # a tlacitko zapnuti cca 5sec.
Pak by mel jit znovu prehrat

Tak to nepomohlo. Ze servisního módu (u mě jen svítící bílá plocha s nápisem SIEMENS) jsem odešel vytažením baterky. Pak se mi zas podařilo připojit na COM1 stejně jako před tím a to zatržením Emergency download a dokonce zafungoval i Change port, kde jsem zas zvolil 8-mičku a on ji poprvé vzal. Ale u položky Model stále není nic napsané. A když nemusím používat tlač. Download, tak jak se to spustí? Automaticky? Nechybí tu spoštěcí tlačítko? U mě se nic neděje. Asi to bude tím, že nenadetekoval ten model mého telefonu, tak jak to vidím na obrázcích v 3GSwupFU-Manual.pdf manuálu.
Odtrhnu-li Emergency download, zase se odpojí a snaží se bezúspěšně znovu připojit.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
jkonny
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sat May 20, 2006 5:36 pm    Post subject: Reply with quote

kesu wrote:
jkonny wrote:
Mobil jede i po zmáčnutí Interrupt ale není se už ani po restartu schopen připojit na žádný COM port a Change port mi nabízí jen 8-mičku.
MPM jede v pohodě (na zkoušku).

jdi do spravce zařízení....nech telefon připojený...pokud uvidíš že se připojil..tak ty tři ovladače odistaluj....odpoj tel,restart PC,restar telefonu....připoj telefon..mělo by si to ovladače vyžadat znovu

Tak jsem to udělal. Ze Správce zařízení jsem z MODEMY odebral Siemens Mobile Phone. Z PORTY COM A LPT Siemenst Diagnostic Inteface (COM8) a Siemens NMEA Device (COM9), restart, znovu připojení, opětovná instalace a zase nic. Tak už nevím. Brick wall
Back to top
Vivi
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon May 22, 2006 4:29 pm    Post subject: FW22 Reply with quote

Zdraví Vás nový člobrda na fóru co má SXG 75 ...
Kde jde stáhnout FW22 pro tento telefon ? Hořím netrpělivostí až zase budu moci používat banku ČSOB .... Smile

milan_ruzicka
všeználek
všeználek

4261.00 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Mon May 22, 2006 4:52 pm    Post subject: Re: FW 22 Reply with quote

Vivi wrote:
Zdraví nový fórista ... Asi budu otravovat, ale kde jde stáhnout FW 22 pro SXG75 ? Rád bych zase používal bankovnictví ... Smile

Pokud si nový fórista tak si počkej až bude vydán návod na update, což by teoreticky mělo být zítra Laughing

CX65v50
Back to top
sutrus
VIP
VIP

661.00 SMM
PostPosted: Mon May 22, 2006 4:55 pm    Post subject: Re: FW 22 Reply with quote

Vivi wrote:
Zdraví nový fórista ... Asi budu otravovat, ale kde jde stáhnout FW 22 pro SXG75 ? Rád bych zase používal bankovnictví ... Smile

Si nejakej nedockavej. Mas aspon zakladni zkusenosti s nahranim FW a potrebne kabely. Ja jen aby to bankovnictvi necekalo mesic v servise SIEMENS.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Mon May 22, 2006 9:57 pm    Post subject: Re: FW 22 Reply with quote

milan_ruzicka wrote:
Vivi wrote:

Pokud si nový fórista tak si počkej až bude vydán návod na update, což by teoreticky mělo být zítra Laughing

No mělo...ale nevím jak mi to vyjde...možná čekejte drobnější zpoždění...

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
krejcipetr
začátečník
začátečník

64.00 SMM
PostPosted: Tue May 23, 2006 5:24 am    Post subject: Re: FW 22 Reply with quote

Vivi wrote:

Ono ti to stejne nepomuze. Ja mam nove FW, GE MB, TM a stejne mi to porad nejede.
Back to top
View user's profile Send private message
Sady
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue May 23, 2006 6:24 am    Post subject: Konečně Reply with quote

To ten týden pjěkně začíná Very Happy Nový FW....
Prosím zde fšechny přítomné, jestli by mi neřekli, zda funguje bankovní aplikace SIM TOOLKIT. Konkrétně eBanka (Může být jiná) a T-Mobile. Možná by nebylo od věci ještě uvést typ SIM karty od T- Mobile. Někde jsem četl, že když se nahraje bankovnictví na poslední typ karet, tak to funguje. Já mám ještě stařičký Paegas SIM. Jetli to pojede, ta v ten moment letím koupit Phone, i gdybych si měl půjčit u lichváře d'oh!

kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Tue May 23, 2006 9:17 am    Post subject: Re: Konečně Reply with quote

Sady wrote:
To ten týden pjěkně začíná Very Happy Nový FW....
Prosím zde fšechny přítomné, jestli by mi neřekli, zda funguje bankovní aplikace SIM TOOLKIT. Konkrétně eBanka (Může být jiná) a T-Mobile. Možná by nebylo od věci ještě uvést typ SIM karty od T- Mobile. Někde jsem četl, že když se nahraje bankovnictví na poslední typ karet, tak to funguje. Já mám ještě stařičký Paegas SIM. Jetli to pojede, ta v ten moment letím koupit Phone, i gdybych si měl půjčit u lichváře d'oh!

Sim Toolkit je pro vsechny operátory funkční. Ale Jirkab zjistil,že pokud je tam nahrána nějaká bankvní operace tak menu sim toolkitu prostě zmizí.

SM
Back to top
Vivi
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue May 23, 2006 12:37 pm    Post subject: aplikace SIM TOOLKIT a ČSOB Reply with quote

Mohu potvrdit "zmizení" aplikace z menu SXG 75. Protě bankovnictví není a není a není vidět. A není ani schované nikde jinde. A to mám od Tmobilu novou SIM "starou" tak dva měsíce. Think
Misisa
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue May 23, 2006 4:06 pm    Post subject: Reply with quote

Me taky nesel simtoolkit od t-mobile a po vymene sim karty za novejsi v unoru uz bezi ok.Mam eBanku a čsob a sim kartu me vymenil t-mobile zdarma.Rekl jsem ze mi zmizel sim toolkit a byla to bezplatna vymena(napsano vada sim). Laughing
Jack2
badatel
badatel

265.50 SMM
PostPosted: Tue May 23, 2006 7:35 pm    Post subject: Reply with quote

Tak odedneška jsem také majitelem SXG75 Smile zatím se seznamuji, co jsem postřehl za chyby tak, že jednou se nechtělo vypnout podsvícení pomohl až restart. Co mě trochu štve tak je práce s paměťovou kartou měli by na tom ještě zapracovat. Jinak jsem spokojen
michalt
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed May 24, 2006 8:19 am    Post subject: FW 22 Reply with quote

Přes noc jsem dělal trochu pokusy s tím, co mi nejvíc otravuje na telefonu.

13. Při příchozím volání když je puštěné FM rádio nebo mp3 a nastaveném profilu headset telefon pouze vibruje a vyzvání nikoli do sluchátek, ale z vnějšího reproduktoru.
Chyba je stále - Zvonění jde z reproduktoru, navíc pokud hovor nepřijmu, tak se rádio vypne. (ani se nezapne i když hovor přijmu)

Další problém s rádiem je s RDS. Pokud stanice nemá RDS, tak zůstane název RDS předchozí stanice. Pokud chci uložit stanici bez RDS, tak se jako jméno uloží jen frekvence nebo název předchozí stanice!! Brick wall
Pokud má rotovat místo názvu jméno skladby, tak se písmenka sesypou dohromady (zcela evidentně se nepřekresluje název dostatečně rychle)

T9 v aplikacích (JIMM, Opera) nefunguje. Crying or Very sad

Biker jde smazat

31. Hlasitý poslech hovoru lze zapnout až při spojení. Stále trvá

16. Fotky z jiného zdroje, obrázky (některé) s větším rozlišením než 320x240, se sice otevřou, jenže v malém rozlišení a nejdou zvětšit: "Obrázek nelze zvětšit" - Stále
Back to top
View user's profile Send private message
BEZY
čestný člen
čestný člen

81.16 SMM
PostPosted: Wed May 24, 2006 1:45 pm    Post subject: Reply with quote

tak jsem ode dneška také na FW22 :-)
Můžu potvrdit zrychlení telefonu, zlepšení fotografií, subjektvině i zlepšení repra. Co mi nejvíc chybí/štve: stále se v FileSystemu nemůžu pohybovat mezi obrázky, když má skladba delší nazev (id3tag) tak se stále kouše, jména v kontaktech se stále řadí abecedně podle příjimení, nikoliv podle položky "Zobrazit jméno", obraz videa je stále mimo vyznačenou oblast, m3u seznamy po znovu načtení karty stále nefungují. Toť vše na co sem zatim přišel

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Reply to topic     Forum Index -> BREW -> Siemens SXG75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 29, 30, 31  Next
Page 7 of 31

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum