View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
prihlas začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 7:50 pm Post subject: Re: Aplikace |
|
|
Ja som skusal to pocasicko, s tym som spokojny a da sa podla toho dokonca aj riadit. Zobrazit som potreboval doteraz len txt, ale nepodarilo sa mi cez JMI vrazit do mobilu zname app na citanie txt (sef mi tu poradil browser opery-mini - to funguje). Ostatne som radsej ani neskusal, lebo BT ovladac nerozchodil ani autor nejakej recenzie a tusil som, ze to dopadne ako hovoris... ani tuk... Ale dobre, zajtra vyskusam precitat nejaku knihu, doc aj pdf, dam vediet...
Prosim, uz vyssie som sa pytal ako ste spokojni s fotakom, ake ma fotky podla Vas - majitelov EF81. Napiste par riadkov, moc to potrebujem, vdaka... |
|
Back to top |
|
 |
Reich začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 2:15 pm Post subject: Foťák |
|
|
Foťák mne nenadchl - ve špatném světle jsou některé pixly úplně černé (někdo to tu popisoval jako vzor koberce, tuším), V protisvětle - třeba jen i částečném - ujeté barvy, v ideálních podmínkách to jde, ale mám okolo levé a horní strany snímku takové pásky trochu jinak exponované (tmavější). Po zobrazení v plné velikosti na monitoru nejsou obrázky nejostřejší. |
|
Back to top |
|
 |
Reich začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 2:27 pm Post subject: Aplikace - oprava |
|
|
Oprava: dělal jsem to blbě (i když logicky). Snažil jsem se fajly otvírat vybráním fajlu v "exploreru" telefonu (položka menu "Vlastní soubory") - tedy analogicky se zobrazováním obrázků nebo přehráváním zvuků. Xls, doc a pdf fajly se ale musí vybrat uvnitř aplikace prohlížeče, pak to jde. U pdf fajlů to však někdy selže - např manuál telefonu to nepřečetlo.
Taky jsem našel http://www.palmknihy.cz/ , kde se dá dostat řada hezkých knih zdarma. Jsem nadšen, do telefonu i bez SD karty se vejdou skoro všechny! Nutno stahovat formát "Mob Unicode" ("Mob" nefunguje). |
|
Back to top |
|
 |
prihlas začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 8:51 pm Post subject: Re: Aplikace - oprava |
|
|
Dakujem za popis fotiek z fotaku, len si mi potvrdil ze je to naozaj bieda... Treba hladat optimalne svetelne podmienky a skoro nedychat, aby fotka bola ako tak pozeratelna... Apropo, dnes som prvy raz skusal videohovor, ale bolo to na ulici, takze neviem to dobre posudit lebo som nevidel poriadne do displaya ked svietilo slnko, ale zdalo sa mi to v poriadku, aj ked trochu uzky vyrez pre svoj obraz a zvuk slaby aj pri maxime... ale uvidim ked to skusim v miestnosti.. Co sa tyka vstavanych readerov, pdf, doc aj knihy mi vzalo v poriadku, aj ked nie kazdy subor doc a pdf... Caffko |
|
Back to top |
|
 |
Diamondking rozumbrada

1262.50 SMM
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 9:22 pm Post subject: |
|
|
No jo halt to není digifoťák, ale mobil. Mě se celkem fotky povedly. Nic z těch závad co popisujete to nemá. Ale opravdu to chce vynikající světelné podmínky. Třeba teď jsem fotil u vody a je to pěkné. Ale digiťák to není a nikdy nebude. Dva megapixely je málo. Taky jsem srovnal fotku z hospody s SE 750-kou a ta moje se mi zdála lepší:-)) |
|
Back to top |
|
 |
prihlas začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 9:49 pm Post subject: |
|
|
Ja od toho mobilu nechcem aby fotky boli ako z digitaku, ale aby sa aspon dalo na ne pozerat... ale co uz...ten fotak pekne osuskali... |
|
Back to top |
|
 |
Diamondking rozumbrada

1262.50 SMM
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 10:04 pm Post subject: |
|
|
Pro Prihlas: Hoď sem mail a já ti pošlu fotky co jsem nafotil, nějakou ukázku a můžeš srovnávat. Teď jsem v práci, ale snad zítra by to šlo:-)) |
|
Back to top |
|
 |
prihlas začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 10:14 pm Post subject: |
|
|
[email protected] , dik ... ale skus prosim skor, lebo okolo obeda cestujem a dlhsie nebudem... caffko |
|
Back to top |
|
 |
Diamondking rozumbrada

1262.50 SMM
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 11:02 pm Post subject: |
|
|
Pokusím se:-)) |
|
Back to top |
|
 |
torox kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 15, 2006 3:34 pm Post subject: doručenka |
|
|
Mám dotaz,nevíte jestli jdou u ef81 zapnout trvale doručenky u sms,nebo to musím dělat u každé zvlášť ručně? Díky |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Sat Jul 15, 2006 10:38 pm Post subject: |
|
|
V Menu -> Zprávy -> Nastavení zpráv -> SMS -> SMS profily -> aktuální profil -> Možnosti -> Změnit -> Zpráva o stavu -> Zap -> Vybrat. Tedy jestli si to dobře pamatuji... _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
thoroughbred badatel

103.36 SMM
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 7:06 pm Post subject: |
|
|
budik01 wrote: | no nemusis na to mit zadnou aplikaci EF81 stejne jako SXG75 podporuje multitasking,takze tam mas pod kontextovymi klavesami tlacitko a muzes pohodlne prepinat mezi spustenymi aplikacemi. zkousel sem mit rozepsanou SMS,spusteneho jimma, prehravac MP3 a fotak:) a telefon uz byl lenivejsi ale bezel.. | no nevim jak si to dokazal ale mi se pri zapnuti fotaku nebo pri vyvolani z nabidky spustenych aplikaci vzdy mp3 automaticky ukonci. ale media player je pusteny coz mi je na dve veci  _________________ 1. SXG75 black odcizen. 2. SXG75 black mrtvej. 3. SXG75 white mrtvej. 4. Samsung OmniaPro Louvre (b7610) mrtvej a v servisu vyměněn za Galaxy S... |
|
Back to top |
|
 |
pip@ administrátor

Joined: 11 Aug 2005 Posts: 5470 Location: Olomouc Phone: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Sun Jul 16, 2006 7:13 pm Post subject: |
|
|
budik01 wrote: | no nemusis na to mit zadnou aplikaci EF81 stejne jako SXG75 podporuje multitasking,takze tam mas pod kontextovymi klavesami tlacitko a muzes pohodlne prepinat mezi spustenymi aplikacemi. zkousel sem mit rozepsanou SMS,spusteneho jimma, prehravac MP3 a fotak:) a telefon uz byl lenivejsi ale bezel.. |
u SXG a EF81 můžete mít puštěných víc java aplikací, nebo jenom jednu, jak u S75? _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Mon Jul 17, 2006 8:30 am Post subject: |
|
|
Pouze jednu java aplikaci, pokud chceš spustit další java manager se tě zeptá jestli chceš zavřít tu probíhající anebo neotvírat tu novou.
Spousta dalších funkcí, které nejsou java app. můžou běžet současně a není nutné pokud skáču z jedné do druhé je zavírat (běží na pozadí) - zprávy, interní prohlížeč internetu, telefonní seznam, volání, radio anebo mediaplayer, organizér, kamera, nastavení, správce souborů, apod.. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
Reich začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 17, 2006 6:03 pm Post subject: EF81 a bluetooth handsfree (Supertooth II) |
|
|
S EF81 si Superttoth II nějak nerozumí, něhkdy hovory nelze vyzvednout, někdy jo, při vytáčení hlasem to podivně rachotí, občas se hovor samovolně típne a teď naposled to totálně rozladilo telefon tak, že jsem nemohl příjmat hovory ani na něm, nešlo ani vytáčet a až do restartu byl zcela nepoužitelný. Nemáte zkušenosti?
P.S. měl jsem předtím T610 a s tou to šlo skvěle a bez problémů. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|