View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Moucha čestný člen

Joined: 25 Jan 2006 Posts: 2125 Location: C. Budejovice Telefon: HTC Hero
60.08 SMM
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 9:38 pm Post subject: Jimm 0.4.1 Cena |
|
|
mam problem s cennou u jimma asi je to tim ze mam pausal nevite jak to spravit? proste KB se normalne zobrazujou ale kolik uz sem utratil to proste ne ani kdyz si chci neco poslat tak taky nic _________________
Podpořte SiemensManii
=> HTC Hero, ROM alias HTC Touch
Koukněte co zrovna poslouchám |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 8:50 am Post subject: |
|
|
Cena je jasná, podle operátora si zjisti cenu za 1kb je to od 0,03 do 0,08 Kč podle tarifu a operátora. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Moucha čestný člen

Joined: 25 Jan 2006 Posts: 2125 Location: C. Budejovice Telefon: HTC Hero
60.08 SMM
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 8:57 am Post subject: |
|
|
Aha ja myslel ze je to automaticky ze si to zjisti sam
OT: nevite kolik stoji KB u pausalu u eurotelu pausal mam SMS MAX ten za ty 200KC? _________________
Podpořte SiemensManii
=> HTC Hero, ROM alias HTC Touch
Koukněte co zrovna poslouchám |
|
Back to top |
|
 |
ulicnik.ptak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 9:06 am Post subject: |
|
|
M.O.U.C.H.As.r.o wrote: | Aha ja myslel ze je to automaticky ze si to zjisti sam
OT: nevite kolik stoji KB u pausalu u eurotelu pausal mam SMS MAX ten za ty 200KC? |
nö to nevim ale ja mam problem ze mě u pausalu student pohoda taky u eurotelu Jimm nejde vubec ani zadna jina aplikace vyuzivajici wap např. java mapy. přitom normalne na wap se dotanu. nevite proč docela me to štve protože u t-debile mi to šlo. _________________ 000000000000 |
|
Back to top |
|
 |
MikeMaster všeználek

Joined: 02 May 2006 Posts: 794 Location: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)
4379.18 SMM
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 10:57 am Post subject: |
|
|
ulicnik.ptak wrote: | M.O.U.C.H.As.r.o wrote: | Aha ja myslel ze je to automaticky ze si to zjisti sam
OT: nevite kolik stoji KB u pausalu u eurotelu pausal mam SMS MAX ten za ty 200KC? |
nö to nevim ale ja mam problem ze mě u pausalu student pohoda taky u eurotelu Jimm nejde vubec ani zadna jina aplikace vyuzivajici wap např. java mapy. přitom normalne na wap se dotanu. nevite proč docela me to štve protože u t-debile mi to šlo. |
No, tak to rozodně nebude eurotelem... Páč teto tarif mám od ET taky a jsem naprosto spokojenej... Jedniě, že bys neměl u operátora aktivovanou službu WAP !!!! Zavolej na infolinku *11 a spoj se z operátorem... A zeptej se ho jestli to máš aktivovaný... To bude asi tvůj problém... Ty máš tu SIMku nově, viď ??? 8) _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
Mp3, MiniGPS, Xtask, TalkPhone, TalkKbd, MenuPusk
Nintendo/GameBoy(Color)/Sega Games
Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 5:48 pm Post subject: |
|
|
MikeMaster wrote: | ulicnik.ptak wrote: | M.O.U.C.H.As.r.o wrote: | Aha ja myslel ze je to automaticky ze si to zjisti sam
nö to nevim ale ja mam problem ze mě u pausalu student pohoda taky u eurotelu Jimm nejde vubec ani zadna jina aplikace vyuzivajici wap např. java mapy. přitom normalne na wap se dotanu. nevite proč docela me to štve protože u t-debile mi to šlo. |
No, tak to rozodně nebude eurotelem... Páč teto tarif mám od ET taky a jsem naprosto spokojenej... Jedniě, že bys neměl u operátora aktivovanou službu WAP !!!! Zavolej na infolinku *11 a spoj se z operátorem... A zeptej se ho jestli to máš aktivovaný... To bude asi tvůj problém... Ty máš tu SIMku nově, viď ??? 8) |
musis spravne nastavit datovy profily ..v telefonu..skus si je nechat poslat od operatora..tento problem jsem resil uz na nekolika telefonech i se vsemi operatory..jde akorat o spravne datove profily .. _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|