View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Doxxik všeználek

4285.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 27, 2006 12:21 pm Post subject: tisk e-mailu (Csl65) |
|
|
když napíšu E-mail (bo ho dostanu) a dám možnosti => tisk => tak si můžu vybrat, ale je tam jen IrDA - nešlo by nějakým patchem (bo elfem...) přidat možnost kábel ??
(bylo by to ako PictBridge od foťáků...) _________________ Doxxik
http://www.youtube.com/watch?v=ZapMq2cDyZM |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Mon Oct 30, 2006 10:51 am Post subject: Re: tisk e-mailu (Csl65) |
|
|
Doxxik wrote: | když napíšu E-mail (bo ho dostanu) a dám možnosti => tisk => tak si můžu vybrat, ale je tam jen IrDA - nešlo by nějakým patchem (bo elfem...) přidat možnost kábel ??
(bylo by to ako PictBridge od foťáků...) | nevim s timhle jsem se nikdy nepotkal ale neslo by si ten mail nejak skopcit do PC pres SiMoCo a pak ho vklidu vytisknout normalne z kompu ? !!  _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Back to top |
|
 |
Doxxik všeználek

4285.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 30, 2006 5:14 pm Post subject: |
|
|
hmm..ne vždy sem u kompu... a bylo by zbytečný to přeposílat přez PC, kdyby to šlo rovnou da tiskárny...  _________________ Doxxik
http://www.youtube.com/watch?v=ZapMq2cDyZM |
|
Back to top |
|
 |
pip@ administrátor

Joined: 11 Aug 2005 Posts: 5470 Location: Olomouc Phone: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Mon Oct 30, 2006 5:19 pm Post subject: |
|
|
já tom mám na výběr přes BT a přes irda
ony mají některy tiskárny BT nebo irda?
btw. bylo by to užitečny, ale nevim, kde bys sehnal kabel mobil<->tiskárna... _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Back to top |
|
 |
Joan věrný diskusník

2378.10 SMM
|
Posted: Tue Oct 31, 2006 10:17 am Post subject: |
|
|
Hm, přes SiMoCo by to vůbec nebylo špatné, ale já nenašla způsob, jak emaily do SiMoCa zkopírovat , vy ano? Mám verzi 2.2.6
Díky J.  _________________ Motorola T2288R > Samsung C100 > C55 fw 24 (888kB) > C75 fw 11 & CX65 fw 25 → fw50
------------------------ |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Tue Oct 31, 2006 3:20 pm Post subject: |
|
|
Joan wrote: | Hm, přes SiMoCo by to vůbec nebylo špatné, ale já nenašla způsob, jak emaily do SiMoCa zkopírovat , vy ano? Mám verzi 2.2.6
Díky J.  | to nevim nikdy jsme mail na mobilu nepouzival ale melo by to jit to stahnout pres simoco..jen zjistit v ktere slozce ty maily jsou _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Back to top |
|
 |
Doxxik všeználek

4285.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Joan věrný diskusník

2378.10 SMM
|
Posted: Wed Nov 01, 2006 8:36 am Post subject: |
|
|
to JenaM: já se bez e-mailu v mobilu už neobejdu, ale volbu pro e-mail jsem v SiMoCu opravdu nenašla
J.  _________________ Motorola T2288R > Samsung C100 > C55 fw 24 (888kB) > C75 fw 11 & CX65 fw 25 → fw50
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Wed Nov 01, 2006 12:11 pm Post subject: |
|
|
Doxxik wrote: | ale ja se ptal, jestli to jde bez počítače => tedy bez SiMoCa
něco jako je u foťáků PicBridge  | jasny toho sem si vsiml ale jak vidis tak bohuzel pro tebe zadna rada nebude ..urciote ne ode me.. protoze nevim ale tezko bude nakej bridge k tiskarne... fakt asi ne no..jedine nejak pres to BT nebo IrDa to urcite jde vim ze to mel SE vyfotils . a pak rovnou pres BT poslal na TISK ale ted se diskuze sklouzla trosku do jineho smeru tak nemysli jen na sebe a nech taky trosku mista pro dotaz Joan _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Wed Nov 01, 2006 12:14 pm Post subject: |
|
|
Joan wrote: | to JenaM: já se bez e-mailu v mobilu už neobejdu, ale volbu pro e-mail jsem v SiMoCu opravdu nenašla
J.  | neymslel jsem primo v SiMoCu..ale nekde v telefonu musi bejt nejaka slozka do ktery se ty maily ukladaj... a z ni bys mohla ten mail pretahnout do PC a pak tisknout pokud by to byl nakej normalni format... ale tady asi moje rady konci protoze akt netusim kam se ty maily ukladaj ale na 100% ti tu nekdo na SM tuhle informaci urcite muze poskytnout _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
|
Back to top |
|
 |
Joan věrný diskusník

2378.10 SMM
|
Posted: Wed Nov 01, 2006 12:28 pm Post subject: |
|
|
Já jsem skromná , mně stačí dostat email z mobilu klidně i přes počítač a v jakémkoli čitelném formátu. V Možnostech odeslaného emailu je i Tisk... ale jen přes IrDA. Zkusím s tím laborovat, protože IrDA USB adaptér vlastním . I když mám dojem, že bez softu se to asi nechytne a v SiMoCu podporu emailu ne a ne objevit .
Hezký den!
J.  _________________ Motorola T2288R > Samsung C100 > C55 fw 24 (888kB) > C75 fw 11 & CX65 fw 25 → fw50
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Wed Nov 01, 2006 4:37 pm Post subject: |
|
|
Joan wrote: | Já jsem skromná , mně stačí dostat email z mobilu klidně i přes počítač a v jakémkoli čitelném formátu. V Možnostech odeslaného emailu je i Tisk... ale jen přes IrDA. Zkusím s tím laborovat, protože IrDA USB adaptér vlastním . I když mám dojem, že bez softu se to asi nechytne a v SiMoCu podporu emailu ne a ne objevit .
Hezký den!
J.  | jak jsem jiz psal v SiMoCo ji neobjevis.. to jedine nekde v pameti telefonu ( v SiMoCu pres pruzkumnika)ale nevim kde tam sou maily takze jedine jestli ti nekdo neporadi to umisteni ... s tou IrDou neco skus treba to poslat do toho PC k tisku a treba pc samo zacne tisk ja nevim fakt vic ze sebe asi nedostanu _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
|
Back to top |
|
 |
simp moderátor

|
Posted: Wed Nov 01, 2006 6:26 pm Post subject: |
|
|
Joan wrote: | Hm, přes SiMoCo by to vůbec nebylo špatné, ale já nenašla způsob, jak emaily do SiMoCa zkopírovat , vy ano? Mám verzi 2.2.6
Díky J.  |
Nejlepší je používat java aplikaci Mailman. Ten ukládá zprávy přímo ve formátu *.eml - čili obyčejný e-mail jako na PC. Nastaviš si, že Ti je bude všechny ukládat třeba do složky 0:/e-mail/. Tam se Ti budou všechny ukládat, složku zkopíruješ do PC, na ikonku jenom poklepeš a e-mailová zpráva se otevře přímo v Outlooku nebo Thunderbirdu nebo jaký e-mailový program na PC zrovna používáš. Kromě toho nemáš problém s kódováním češtiny, ale už je to trochu mimo.
K tématu:
pip@ wrote: | já tom mám na výběr přes BT a přes irda
|
Některé tiskárny opravdu mají IrDa nebo bluetooth a tak nemusíš ani zapínat počítač a můžeš z mobilu tisknout, některé jsou dokonce přenosné, takže ani počítač mít nemusíš.
Jinak z vestavěného e-mail klienta ty e-maily někde uloženy jsou, někde ve složce 0:/System/, ale bude to nějaký hrozný formát, který v PC jen tak nerozluštíš. Proto doporučuju Mailman a bude to ve formátu *.eml.
Tvorbě takovýchto patchů sice nerozumím, ale myslím si, že to nepůjde. Něco jiného je PictureBridge pro přímý tisk a něco jinýho je, když tam připojíš mobil. _________________ M50 unlock java † → CX70 FW56 Elfpack 2.3 † → S65 FW58 Elfpack 2.3 |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Wed Nov 01, 2006 6:41 pm Post subject: |
|
|
simp wrote: | Joan wrote: | Hm, přes SiMoCo by to vůbec nebylo špatné, ale já nenašla způsob, jak emaily do SiMoCa zkopírovat , vy ano? Mám verzi 2.2.6
Díky J.  |
Nejlepší je používat java aplikaci Mailman. Ten ukládá zprávy přímo ve formátu *.eml - čili obyčejný e-mail jako na PC. Nastaviš si, že Ti je bude všechny ukládat třeba do složky 0:/e-mail/. Tam se Ti budou všechny ukládat, složku zkopíruješ do PC, na ikonku jenom poklepeš a e-mailová zpráva se otevře přímo v Outlooku nebo Thunderbirdu nebo jaký e-mailový program na PC zrovna používáš. Kromě toho nemáš problém s kódováním češtiny, ale už je to trochu mimo.
K tématu:
pip@ wrote: | já tom mám na výběr přes BT a přes irda
|
Některé tiskárny opravdu mají IrDa nebo bluetooth a tak nemusíš ani zapínat počítač a můžeš z mobilu tisknout, některé jsou dokonce přenosné, takže ani počítač mít nemusíš.
Jinak z vestavěného e-mail klienta ty e-maily někde uloženy jsou, někde ve složce 0:/System/, ale bude to nějaký hrozný formát, který v PC jen tak nerozluštíš. Proto doporučuju Mailman a bude to ve formátu *.eml.
Tvorbě takovýchto patchů sice nerozumím, ale myslím si, že to nepůjde. Něco jiného je PictureBridge pro přímý tisk a něco jinýho je, když tam připojíš mobil. | tak vidim ze se prece jenom nekdo nasek kdo to pardne vysvetli _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
|
Back to top |
|
 |
Joan věrný diskusník

2378.10 SMM
|
Posted: Thu Nov 02, 2006 9:57 am Post subject: |
|
|
to Simp: Díky, na Mailmana jsem četla hodně dobrých referencí. Nicméně já jsem zatím úplně spokojená s vestavěným klientem - na patvary u příchozích mailů jsem si docela zvykla a dokážu je rozluštit - tak se napřed zaměřím na složku v systému, kam se emaily ukládají.
O ten tisk se zajímám hlavně proto, že občas si chci poslanou zprávu po sobě později přečíst nebo v ní něco vyhledat. Zde by bylo řešením nezapomenout si poslat slepou kopii sama sobě
Hezký zasněžený den!
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|