clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - tisk e-mailu (Csl65)

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

tisk e-mailu (Csl65)
Goto page 1, 2  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Doxxik
všeználek
všeználek

4285.00 SMM
PostPosted: Fri Oct 27, 2006 12:21 pm    Post subject: tisk e-mailu (Csl65) Reply with quote

když napíšu E-mail (bo ho dostanu) a dám možnosti => tisk => tak si můžu vybrat, ale je tam jen IrDA - nešlo by nějakým patchem (bo elfem...) přidat možnost kábel ??

(bylo by to ako PictBridge od foťáků...)

View user's profile Send private message Send e-mail
JenaM
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5904.88 SMM
PostPosted: Mon Oct 30, 2006 10:51 am    Post subject: Re: tisk e-mailu (Csl65) Reply with quote

Doxxik wrote:
když napíšu E-mail (bo ho dostanu) a dám možnosti => tisk => tak si můžu vybrat, ale je tam jen IrDA - nešlo by nějakým patchem (bo elfem...) přidat možnost kábel ??

(bylo by to ako PictBridge od foťáků...)
nevim s timhle jsem se nikdy nepotkal ale neslo by si ten mail nejak skopcit do PC pres SiMoCo a pak ho vklidu vytisknout normalne z kompu ? !! d'oh!

CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ

CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Doxxik
všeználek
všeználek

4285.00 SMM
PostPosted: Mon Oct 30, 2006 5:14 pm    Post subject: Reply with quote

hmm..ne vždy sem u kompu... a bylo by zbytečný to přeposílat přez PC, kdyby to šlo rovnou da tiskárny... wink
pip@
administrátor
administrátor

Phone: SXG75
132978.34 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Mon Oct 30, 2006 5:19 pm    Post subject: Reply with quote

já tom mám na výběr přes BT a přes irda wink
ony mají některy tiskárny BT nebo irda? Anxious
btw. bylo by to užitečny, ale nevim, kde bys sehnal kabel mobil<->tiskárna...

Pojďte pokecat na:
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Joan
věrný diskusník
věrný diskusník

2378.10 SMM
PostPosted: Tue Oct 31, 2006 10:17 am    Post subject: Reply with quote

Hm, přes SiMoCo by to vůbec nebylo špatné, ale já nenašla způsob, jak emaily do SiMoCa zkopírovat Eh? , vy ano? Mám verzi 2.2.6
Díky J. Very Happy

------------------------
Back to top
JenaM
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5904.88 SMM
PostPosted: Tue Oct 31, 2006 3:20 pm    Post subject: Reply with quote

Joan wrote:
Hm, přes SiMoCo by to vůbec nebylo špatné, ale já nenašla způsob, jak emaily do SiMoCa zkopírovat Eh? , vy ano? Mám verzi 2.2.6
Díky J. Very Happy
to nevim nikdy jsme mail na mobilu nepouzival ale melo by to jit to stahnout pres simoco..jen zjistit v ktere slozce ty maily jsou

CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac
Back to top
Doxxik
všeználek
všeználek

4285.00 SMM
PostPosted: Tue Oct 31, 2006 8:30 pm    Post subject: Reply with quote

ale ja se ptal, jestli to jde bez počítače => tedy bez SiMoCa Rolling Eyes Rolling Eyes

něco jako je u foťáků PicBridge wink

Joan
věrný diskusník
věrný diskusník

2378.10 SMM
PostPosted: Wed Nov 01, 2006 8:36 am    Post subject: Reply with quote

to JenaM: já se bez e-mailu v mobilu už neobejdu, ale volbu pro e-mail jsem v SiMoCu opravdu nenašla Rolling Eyes
J. Very Happy

------------------------
Back to top
JenaM
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5904.88 SMM
PostPosted: Wed Nov 01, 2006 12:11 pm    Post subject: Reply with quote

Doxxik wrote:
ale ja se ptal, jestli to jde bez počítače => tedy bez SiMoCa Rolling Eyes Rolling Eyes

něco jako je u foťáků PicBridge wink
jasny toho sem si vsiml ale jak vidis tak bohuzel pro tebe zadna rada nebude ..urciote ne ode me.. protoze nevim ale tezko bude nakej bridge k tiskarne... fakt asi ne no..jedine nejak pres to BT nebo IrDa to urcite jde vim ze to mel SE vyfotils . a pak rovnou pres BT poslal na TISK ale ted se diskuze sklouzla trosku do jineho smeru tak nemysli jen na sebe a nech taky trosku mista pro dotaz Joan

Back to top
JenaM
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5904.88 SMM
PostPosted: Wed Nov 01, 2006 12:14 pm    Post subject: Reply with quote

Joan wrote:
to JenaM: já se bez e-mailu v mobilu už neobejdu, ale volbu pro e-mail jsem v SiMoCu opravdu nenašla Rolling Eyes
J. Very Happy
neymslel jsem primo v SiMoCu..ale nekde v telefonu musi bejt nejaka slozka do ktery se ty maily ukladaj... a z ni bys mohla ten mail pretahnout do PC a pak tisknout pokud by to byl nakej normalni format... ale tady asi moje rady konci protoze akt netusim kam se ty maily ukladaj ale na 100% ti tu nekdo na SM tuhle informaci urcite muze poskytnout

Back to top
Joan
věrný diskusník
věrný diskusník

2378.10 SMM
PostPosted: Wed Nov 01, 2006 12:28 pm    Post subject: Reply with quote

Já jsem skromná wink , mně stačí dostat email z mobilu klidně i přes počítač a v jakémkoli čitelném formátu. V Možnostech odeslaného emailu je i Tisk... ale jen přes IrDA. Zkusím s tím laborovat, protože IrDA USB adaptér vlastním Smile . I když mám dojem, že bez softu se to asi nechytne a v SiMoCu podporu emailu ne a ne objevit Neutral .
Hezký den!
J. Very Happy

------------------------
Back to top
JenaM
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5904.88 SMM
PostPosted: Wed Nov 01, 2006 4:37 pm    Post subject: Reply with quote

Joan wrote:
Já jsem skromná wink , mně stačí dostat email z mobilu klidně i přes počítač a v jakémkoli čitelném formátu. V Možnostech odeslaného emailu je i Tisk... ale jen přes IrDA. Zkusím s tím laborovat, protože IrDA USB adaptér vlastním Smile . I když mám dojem, že bez softu se to asi nechytne a v SiMoCu podporu emailu ne a ne objevit Neutral .
Hezký den!
J. Very Happy
jak jsem jiz psal v SiMoCo ji neobjevis.. to jedine nekde v pameti telefonu ( v SiMoCu pres pruzkumnika)ale nevim kde tam sou maily takze jedine jestli ti nekdo neporadi to umisteni ... s tou IrDou neco skus treba to poslat do toho PC k tisku a treba pc samo zacne tisk ja nevim fakt vic ze sebe asi nedostanu

Back to top
simp
moderátor
moderátor

Phone: S65
11968.90 SMM
PostPosted: Wed Nov 01, 2006 6:26 pm    Post subject: Reply with quote

Joan wrote:
Díky J. Very Happy

Nejlepší je používat java aplikaci Mailman. Ten ukládá zprávy přímo ve formátu *.eml - čili obyčejný e-mail jako na PC. Nastaviš si, že Ti je bude všechny ukládat třeba do složky 0:/e-mail/. Tam se Ti budou všechny ukládat, složku zkopíruješ do PC, na ikonku jenom poklepeš a e-mailová zpráva se otevře přímo v Outlooku nebo Thunderbirdu nebo jaký e-mailový program na PC zrovna používáš. Kromě toho nemáš problém s kódováním češtiny, ale už je to trochu mimo.

K tématu:
pip@ wrote:

Některé tiskárny opravdu mají IrDa nebo bluetooth a tak nemusíš ani zapínat počítač a můžeš z mobilu tisknout, některé jsou dokonce přenosné, takže ani počítač mít nemusíš.

Jinak z vestavěného e-mail klienta ty e-maily někde uloženy jsou, někde ve složce 0:/System/, ale bude to nějaký hrozný formát, který v PC jen tak nerozluštíš. Proto doporučuju Mailman a bude to ve formátu *.eml.

Tvorbě takovýchto patchů sice nerozumím, ale myslím si, že to nepůjde. Něco jiného je PictureBridge pro přímý tisk a něco jinýho je, když tam připojíš mobil.

JenaM
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5904.88 SMM
PostPosted: Wed Nov 01, 2006 6:41 pm    Post subject: Reply with quote

simp wrote:
Joan wrote:
Díky J. Very Happy

Nejlepší je používat java aplikaci Mailman. Ten ukládá zprávy přímo ve formátu *.eml - čili obyčejný e-mail jako na PC. Nastaviš si, že Ti je bude všechny ukládat třeba do složky 0:/e-mail/. Tam se Ti budou všechny ukládat, složku zkopíruješ do PC, na ikonku jenom poklepeš a e-mailová zpráva se otevře přímo v Outlooku nebo Thunderbirdu nebo jaký e-mailový program na PC zrovna používáš. Kromě toho nemáš problém s kódováním češtiny, ale už je to trochu mimo.

K tématu:
pip@ wrote:

Některé tiskárny opravdu mají IrDa nebo bluetooth a tak nemusíš ani zapínat počítač a můžeš z mobilu tisknout, některé jsou dokonce přenosné, takže ani počítač mít nemusíš.

Jinak z vestavěného e-mail klienta ty e-maily někde uloženy jsou, někde ve složce 0:/System/, ale bude to nějaký hrozný formát, který v PC jen tak nerozluštíš. Proto doporučuju Mailman a bude to ve formátu *.eml.

Tvorbě takovýchto patchů sice nerozumím, ale myslím si, že to nepůjde. Něco jiného je PictureBridge pro přímý tisk a něco jinýho je, když tam připojíš mobil.
tak vidim ze se prece jenom nekdo nasek kdo to pardne vysvetli

Back to top
Joan
věrný diskusník
věrný diskusník

2378.10 SMM
PostPosted: Thu Nov 02, 2006 9:57 am    Post subject: Reply with quote

to Simp: Díky, na Mailmana jsem četla hodně dobrých referencí. Nicméně já jsem zatím úplně spokojená s vestavěným klientem - na patvary u příchozích mailů jsem si docela zvykla a dokážu je rozluštit - tak se napřed zaměřím na složku v systému, kam se emaily ukládají.
O ten tisk se zajímám hlavně proto, že občas si chci poslanou zprávu po sobě později přečíst nebo v ní něco vyhledat. Zde by bylo řešením nezapomenout si poslat slepou kopii sama sobě Angel
Hezký zasněžený den!
J. Very Happy

------------------------
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum