clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - EL71 a zobrazení displeje-barevné přechody

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

EL71 a zobrazení displeje-barevné přechody
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next

Reply to topic     Forum Index -> Třída E
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Njuska
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Fri Nov 10, 2006 10:51 pm    Post subject: Reply with quote

alkaba wrote:
Jo, jo podle mě je to taky zbytečnost řešit něco, co nevyřešíme Angel Například mě to vůbec nevadí, že to obrázky zobrazuje "tak špatně" Laughing

Hele, to je Tvoje vec, ze Ti je jedno, ze tvuj telefon funguje spatne. Mne je zase jedno, ze nemas natolik dobry zrak, abys tuto, podle me dost zavaznou chybu byl schopen rozeznat... Na EL71, kterou mam prave u sebe je to dost neprijemne a vyrazne videt temer u vsech obrazku s prechody, vcetne barevnych temat...
Mne to proste vadi! Koupil jsem pritelkyni tento MULTIMEDIALNI telefon prave i kvuli spickovemu displeji a rozliseni!!!
A kdo rikal, ze to tu nevyresime? Pokud takhle pristupujes ke kazdemu problemu ("je mi to jedno, to nevyresim..."), tak potes panbuh.
Tady se skutecne zda, ze ve vyssich verzich FW je toto opraveno (mozna, ze sam mas pro svou S75 to nejvyssi a proto problem se zobrazenim neregistrujes). Ja bohuzel nemam kabel, abych mohl FW prehrat a pokud se ukaze, ze skutecne vyssi verze FW toto resi, tak ho zkratka necham prehrat (jen kvuli tomuto) za tech 290Kc v servisu.
Tak asi tak Rolling Eyes

alkaba
čestný člen
čestný člen

10903.00 SMM
PostPosted: Fri Nov 10, 2006 11:10 pm    Post subject: Reply with quote

Jo je to moje věc...a rozhodně si nemyslím, že mi telefon funguje špatně Smile Špatný zrak opravdu nemám, ale nejspíš ty. (Přečti si větu co jsem napsal: "Například mě to vůbec nevadí, že to obrázky zobrazuje "tak špatně") Z toho vyplývá, že jsem si vědom té chyby zobrazení barevných přechodů a že mi to nevadí wink Taky je pravda, že S75 má téměř o polovinu menší rolišení displaye, takže to nejde tak hodně poznat. Opravdu nevím, jak to chceš vyřešit. Jedině PATCHEM, který by jsi asi jen tak sám nenapsal (A to bych chtěl vidět, jak bys ho aplikoval, když ani nemáš Skey).
Já se ke každému problému takto nestavím! (nevím, jak tě to napadlo). Ve vyšších FW to opraveno není (a pochybuju, že by to někdo z BenQ opravil...ta jejich péče o zákazníka to je fakt "super")

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Njuska
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Fri Nov 10, 2006 11:37 pm    Post subject: Reply with quote

Ale nemyslel jsem to nijak zle Very Happy Me to proste fakt stve - asi jsem zvyklej na urcitej standard a zobrazeni odpovidajici roku 1999 mi temer v roce 2007 uz moc nesmakuje wink To, ze je BenQ totalni SHIT, o tom neni sporu. Ale udelat takto nepochopitelnou vec (chybu)... To je divne... Slysel jsem nazor, ze to muze byt zamerne kvuli uspore energie a rychlosti (prechody jsou pry narocne) - nevim. Nejsem si jist, ze to je problem samotneho rozliseni. To by moc nedavalo smysl.
Patch opravdu delat nehodlam - spis jsem doufal, ze to resi nove FW (tak se i zda z diskuze na Mobilmanii).
Ty mas teda FW47 a problem s prechody tam jsou take??? Na Mobilmanii jiny clovek s S75 psal presny opak. Navic, pokud budu vychazet s porovnani S75 a EL71, tak na me EL je ten problem mnohem vyraznejsi (a skutecne si nemyslim, ze kvuli horsimu rozliseni u S75).
Mozna, ze nove FW to alespon trosku eliminuje...
Opravdu me ale prekvapuje, zo to nikomu nevadi Anxious

N3o21
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5892.50 SMM
PostPosted: Fri Nov 10, 2006 11:57 pm    Post subject: Reply with quote

no, tak ja ani nikdo jinej kdo videl moji EL71 si teda neni vedomej nejakyho spatnyho zobrazeni...
spis naopak.
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Njuska
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sat Nov 11, 2006 12:31 am    Post subject: Reply with quote

Opravdu? Pocitam, ze pokud ses zapojil do diskuze, ze jsi zkusil a porovnal obrazky zde zvrejnene...
NorbiWRC
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Nov 11, 2006 2:49 am    Post subject: Reply with quote

neviem ci sa to da riesit nejak, ale ked ten display ma tych 262 000 farieb, tak to urcite ma vyzerat uplne inac, takze mozno FW to redukuje, aby sa to lahsie zobrazovalo, ale potom naco tam dali 262 000 farieb a take rozlisenie
Back to top
View user's profile Send private message
N3o21
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5892.50 SMM
PostPosted: Sat Nov 11, 2006 9:52 am    Post subject: Reply with quote

aby se mohli chlubit ze maj dobry parametry Very Happy
to casto dela nokie.

kazdopadne z5
Kdyz fotim, zobrazuje to fakt divne, ale ja mam za to ze je to jen nahled... kdyz pak fotku otevru vypada nadherne, a ten displej mi leckdo zavidi.
Fotky zde uvedene sme fakt nezkousel, myslim ze staci bezne pouzivani telefonu....
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Njuska
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sat Nov 11, 2006 10:40 am    Post subject: Reply with quote

N3o21 wrote:
Fotky zde uvedene sme fakt nezkousel, myslim ze staci bezne pouzivani telefonu....

To jsem si presne myslel! Skoda, pak je totiz informacni hodnota Tveho sdeleni tak trosku bezpredmetna...

Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

7860.92 SMM
PostPosted: Sat Nov 11, 2006 10:46 am    Post subject: Reply with quote

Njuska : no pokial ti tak vadi to rozlisenie a prechody,tak si potom kup taky mobil,ktory to nerobi.Mne to tiez nevadi,kedze ten mobil som chcel a paci sa mi a nic na tom nemeni moj nazor,ze patri medzi elitu Siemensov (Benq-Siemensov).Proste ked si siemensmaniak,tak je tato mala chybicka zanedbatelna,oproti tomu,ako tento telefon zobrazuje foto - tam tieto prechody neuvidis ani na diplaji a ani v PC.Takze je na tebe,ako sa k tomu postavis a ako uz viaceri spominali novy FW ti to asi nezrovna.
NorbiWRC
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Nov 11, 2006 12:03 pm    Post subject: Reply with quote

suhlasim s drobcekom, ale ked niekto vyrobi telefon z 262 000 farbami a takym rozlisenim tak nech to aj tak funguje.
Back to top
Njuska
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sat Nov 11, 2006 12:16 pm    Post subject: Reply with quote

Drobcek9056 wrote:
Njuska : no pokial ti tak vadi to rozlisenie a prechody,tak si potom kup taky mobil,ktory to nerobi.Mne to tiez nevadi,kedze ten mobil som chcel a paci sa mi a nic na tom nemeni moj nazor,ze patri medzi elitu Siemensov (Benq-Siemensov).Proste ked si siemensmaniak,tak je tato mala chybicka zanedbatelna,oproti tomu,ako tento telefon zobrazuje foto - tam tieto prechody neuvidis ani na diplaji a ani v PC.Takze je na tebe,ako sa k tomu postavis a ako uz viaceri spominali novy FW ti to asi nezrovna.

Ale kriste pane. Priteli, nechci se hadat, ale ja nejsem nejaky fetisista, co si kupuje nejakou vec, kvuli tomu, aby ji pak obdivoval, jak je uzasna! Ja si koupim vec proto, aby mi prinejmensim fungovala tak, jak ma! Tve rady, abych si koupil jiny telefon, kdyz mi vadi chyba, ktera tu nema co delat jsou opravdu hloupe! A kdyz si koupis auto 1,6 litru a ono bude mit vykon horsi, nez 1,0l, tak si taky reknes... mne to nevadi, hlavne, ze mam skodovku, BMW, nebo ja nevim... Neutral
Znova opakuji, pokud jsi zvykly na nejaky barevny, 4-tisicovy displej a doma mas monitor treba 14 palcu s rozlisenim VGA, je asi celkem normalni, ze Ti zobrazeni na EL71 treba tolik nevadi. Mne a spousty jinym (co zijeme na konci roku 2006) to zkratka vadi (ikdyz to samozrejme nepovazuji za totalne fatalni problem - a navic telefon neni ani pro me) a uz i na zahranicnich forech se diskutuje o tom, cim to muze byt a proc tomu tak je... Pripadne, jak tento velmi neprijemny problem odstranit!

Takze prosim vsechny: Do tohoto threadu prispivejte jen Ti, kteri se o problem zajimate ciste z technickeho hlediska. "Zvasty" typu, me to neva, hlavne, ze to je Siemens jsou skutecne informacne nulove... a akorat vedou k neprijemnemu flamewaru. Diky.
Navic zrovna nechapu, kde Ty zrovna beres jistotu, ze nove FW to nevyresi? Pokud vidim, sam nejnovejsi FW ani nemas. Navic, kdyby si procetl zahranicni fora, vypada to, ze tento problem nove FW skutecne eliminuje...

Omlouvam se za prudsi ton, ale opravdu me nebavi reagovat na veci ktere se absolutne netykaji technickeho problemu, ktery se zde nejakym zpusobem resi...

Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

7860.92 SMM
PostPosted: Sat Nov 11, 2006 1:21 pm    Post subject: Reply with quote

ok tvoj nazor,neberiem ti ho,lenze tu pises o niecom,co v zivote nevyriesis,skus napisat do Siemensu priamo technikom,alebo ludom,ktori navrhovali tento mobil,preco to tak je.Inac ine nazory ako typu,mne to nevadi,alebo kup si telefon,na ktorom to vidiet nebudes nenajdes.

A len tak pre srandu skus si odfotit nejaku vec s farebnymi prechodmi a uvidis,ako zobrazuje ten displej pri foteni a ako pri temach.Mozno je to problem FW ako to tu uz niekto pisal,ze je to nejake obmedzenie,ale tuto otazku,tu aj tak nevyriesis. wink

Njuska
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sat Nov 11, 2006 2:15 pm    Post subject: Reply with quote

Prave, ze i na nekterych fotkach to je videt (na displeji)... Musi tam byt ovsem takovy barevny prechod, na kterym to poznas (ale na fotkach to neni skutecne tak patrne...).
Navic, cim vice lidi se o tomto problemu bavi, tim je vesti sance na jakekoliv reseni. Vzdavat to hned na zacatku s tim, ze nic nevyresis... Hmmm... tohle kdyby udelal kazdej, tak nemame ani jeden patch ani na jednoho Siemense Angel

Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

7860.92 SMM
PostPosted: Sat Nov 11, 2006 2:23 pm    Post subject: Reply with quote

ano v tom mas pravdu,ze to netreba hned vzdavat ,ale potom ani ty sa neznervoznuj nad tym,ze ti tu ludia budu pisat,ze im to nevadi a rozne skusenosti,ktore ti nepomozu k tvojmu problemu. wink Tak viac trpezlivosti a nech najdes nejaky ten patche na odstranenie tychto prechodov. Smile
ripper
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Nov 11, 2006 5:29 pm    Post subject: Reply with quote

ked tu tolko pises ze na zahranicnych forach to riesi novy FW tak si ho nahraj a potom nam mozes povedat.
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Třída E All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Page 3 of 4

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum