View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Janush badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 09, 2007 10:30 am Post subject: |
|
|
Diky moc!!!
Povedlo se...asi na tech strankach Tredbuddy neco neni v poradku... zkousel jsem to snad 20x a nic... ted se povedlo...
jeste jednou dik...
Janush _________________ S25!!!, S45, SE (blééé), SXG75 (na ceste!!!), UZ JE DOMA!!! |
|
Back to top |
|
 |
Janush badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 09, 2007 4:35 pm Post subject: |
|
|
Kurňa chlapi, funguje!!!!!!
Sice jste neumim zadat WP a trosku si s nim nerozumim, ale TB je skvelej a jede!!!!!!!!
Asi neni cestina???
Dneska uz se k tomu nedostanu ale zitra jdu na mapy...
Diky moc vse a hlevne kruchovi.....
Janush _________________ S25!!!, S45, SE (blééé), SXG75 (na ceste!!!), UZ JE DOMA!!! |
|
Back to top |
|
 |
Janush badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 10, 2007 1:39 pm Post subject: Re: Tvorba offline map pro TB z WebMapServerů |
|
|
mad1 wrote: | Alpha2 wrote: | Našel jsem na webu následující program/y. A je to bomba |
Super! Nekomu by mohlo stacit dokonce i to divadlo, ktere se pri stahovani mapy deje na obrazovce Diky za tip, uz se s tim (uspesne) hraju.  |
Vitej pane,
neslo by nejak podrobne a i pro uplneho PC-debila vysvetlit, jak udelat mapu pro TB???
Podle Alpha2 jsem si uz dokazal ulozit potrebnou mapu... ale ted nevim jak ji zkalibrovat a kam vlastne do mobu ji ulozit...
Kdybys mel chvilku... budu moc vdecny...
Diky
|
Back to top |
|
 |
Janush badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 12, 2007 10:32 am Post subject: |
|
|
mad1 wrote: | Protože tato část fóra "žije", zveřejňuji zde odkaz na mnou vlastnoručně vyrobenou automapu CZ pro skvělý sw TrekBuddy. |
Diky strasne moc za ten autoatlas... je to bomba... a muze to rozchodit dokonce takovej blbec, jako ja!!!
Psal jsi i neco o turistickych padesatkach... nemuzes treba taky zverejnit???
Moc rad bych si delal mapy sam, ale jde to nekde mimo muj rozsah...
Kdyby byl nejaky podrobny navod, a jeste v cestine...
Ale to bych uz chtel asi moc...
Jeste jednou diky moc!!!
|
Back to top |
|
 |
Janush badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 12, 2007 10:56 am Post subject: Re: Tvorba offline map pro TB z WebMapServerů |
|
|
Krasna vec!!! Dokazal jsem si stahnout mapy... ale jak dal... Ten BitmapCombine nerozchodim... a jak to pak nejak rozchodit v mobu, to nemam vubec sajn...
Ale je to krasne... diky...
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Mon Feb 12, 2007 11:08 am Post subject: |
|
|
Janush wrote: | mad1 wrote: | Protože tato část fóra "žije", zveřejňuji zde odkaz na mnou vlastnoručně vyrobenou automapu CZ pro skvělý sw TrekBuddy. |
Diky strasne moc za ten autoatlas... je to bomba... a muze to rozchodit dokonce takovej blbec, jako ja!!!
Psal jsi i neco o turistickych padesatkach... nemuzes treba taky zverejnit???
Moc rad bych si delal mapy sam, ale jde to nekde mimo muj rozsah...
Kdyby byl nejaky podrobny navod, a jeste v cestine...
Ale to bych uz chtel asi moc...
Jeste jednou diky moc!!!
Janush |
podrobny navod na tvorbu map a v cestine je na strankach autora TB,ale neni to zas tak jednoduche jak se zda  _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
Janush badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 12, 2007 11:12 am Post subject: |
|
|
kesu wrote: |
podrobny navod na tvorbu map a v cestine je na strankach autora TB,ale neni to zas tak jednoduche jak se zda  |
Tam je sice neco jako navod... ale snad pro programatory... no pokud je to tak slozite, budu se muset spokojit s tim, co tady dobry lidi daji...
Diky
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Mon Feb 12, 2007 11:51 am Post subject: |
|
|
Janush wrote: | kesu wrote: |
podrobny navod na tvorbu map a v cestine je na strankach autora TB,ale neni to zas tak jednoduche jak se zda  |
Tam je sice neco jako navod... ale snad pro programatory... no pokud je to tak slozite, budu se muset spokojit s tim, co tady dobry lidi daji...
Diky
Janush |
no i pro me je to slozity. zkus si vyrobit treba mapu pro GPSku a pak ji pouzivat v TB.takle to delam já _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
Janush badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 12, 2007 11:59 am Post subject: |
|
|
kesu wrote: |
no i pro me je to slozity. zkus si vyrobit treba mapu pro GPSku a pak ji pouzivat v TB.takle to delam já |
Zkousel jsem to... ale mel jsem dojem, ze je tam nejaky jiny format dat... tech jak se to kalibruje... nezobrazilo se mi to...
Muzes napsat podle jakeho navodu jsi to delal??? Diky
A Tobe to funguje???
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Mon Feb 12, 2007 12:11 pm Post subject: |
|
|
Janush wrote: | kesu wrote: |
no i pro me je to slozity. zkus si vyrobit treba mapu pro GPSku a pak ji pouzivat v TB.takle to delam já |
Zkousel jsem to... ale mel jsem dojem, ze je tam nejaky jiny format dat... tech jak se to kalibruje... nezobrazilo se mi to...
Muzes napsat podle jakeho navodu jsi to delal??? Diky
A Tobe to funguje???
Janush |
takže nejdříve tady je má stránka kde se snažim shromaždovat mapy www.gpsmaps.ic.cz
navod na vyrobu mapy je zde: http://jiri.etnetera.cz/gpska/manual.html#maps
a jak dostat mapy pro GPSku do TB najdes na strankach autora TB _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
|
Back to top |
|
 |
Janush badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 12, 2007 12:14 pm Post subject: |
|
|
Diky moc... budu zkusat...
Pak se podelim o vysledek...
|
Back to top |
|
 |
mad1 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 15, 2007 10:07 am Post subject: |
|
|
Ahoj kamaradi, nestiham, takze jen telegraficky odpovedi na nektere dotazy.
Topograficke mapy (padesatky) fakt nemuzu zverejnit, protoze jsou na www.gpsmapy.cz k zakoupeni cca 60 Kc/kus. To bych si koledoval o prusvih ...
Vyroba map pro TB je opravdu jednoducha. Jakmile mam digitalni mapu (obrazek), nakalibruji ji v OziExploreru, rozrezu na kousky pomoci TB_cutter a pak ji nasypu do adresarove struktury vytvorene podle nejake uz hotove mapy, napr. http://mad1.wz.cz/ . Casem snad dodelam dalsi vrstvy i do automapy CZ na mych strankach. |
|
Back to top |
|
 |
mad1 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 15, 2007 10:17 am Post subject: |
|
|
Bohuzel musim oznamit definitivni konec interni aplikace od VDO Dayton. Dnes mi skoncila predplacena doba 1 roku (tem blbounum jsem nechal neprojezdenych 9 EUR ) a nove trasy objednat nejde. Pokud tedy mate jeste nejake predplacene trasy, alespon je projezdete. Pridavam mily mail, ktery mi to oznamil:
Dear Customer,
With this E-Mail, you are receiving the accounting for
your requested routes.
Accounting for the period 15.02.2006 - 15.02.2007
License Key: XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX
Tariff: Prepaid20
Deposit: 20,00 Euro
Accounting for the "Per route" routes:
--------------------------------------
Timestamp Zone Type Deposit
----------------------------------------------------------
16.02.2006 12:42 Europe Per route 19,00 Euro
...
04.01.2007 05:43 Europe Per route 9,00 Euro
The end of your prepaid contract has been reached.
It was not possible to use any possibly remaining credit.
If you have questions about your bill, please use the contact form
at http://www.vdodayton.com/mobilenavigation
With kind regards
Your VDO Dayton Mobile Navigation Team
----------------------------------------------------------------------
This e-mail was created automatically. Please do not reply. |
|
Back to top |
|
 |
Janush badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 15, 2007 5:48 pm Post subject: |
|
|
mad1 wrote: |
Vyroba map pro TB je opravdu jednoducha. Jakmile mam digitalni mapu (obrazek), nakalibruji ji v OziExploreru, rozrezu na kousky pomoci TB_cutter a pak ji nasypu do adresarove struktury vytvorene podle nejake uz hotove mapy, napr. http://mad1.wz.cz/ . Casem snad dodelam dalsi vrstvy i do automapy CZ na mych strankach. |
Tak diky moc...
Budu cekat na dalsi mapy od Tebe...
Obrazek mapy chapu...
Co je OziExplorer a kde ho najdu nevim...
TBcutter..taky nevim...
A nasypu do do adresarove struktury... (http://mad1.wz.cz/ se mi neotevre)...
Tak budu cekat....
Ale kdyby se nahodou nasel nejaky dobrovolnik, ktery by mel cas a trpelivost vysvetlit to nam laikum... budu neskonale vdecen...
Zvlast, kdyz skoncil VDO Dayton...
Jeste jednou diky...
|
Back to top |
|
 |
david.sedivy (člen klubu SM) věrný diskusník

Joined: 27 Sep 2004 Posts: 460 Location: Praha 3 - Žižkov Telefon: HTC P3300
78319.68 SMM
|
Posted: Thu Feb 15, 2007 10:52 pm Post subject: |
|
|
Co se tyka VDO, tak neskoncili. To jenom mad1 vyprselo rocni predplatne
Cudus Seda  _________________ Alkatel (ani nevím jakej)-->Siemens C35i-->Siemens S45(i)-->Sony Ericsson T68i
-->Siemens CX65-->Siemens SXG75-->HTC P3300 Artemis
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|