View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
MikeMaster všeználek

Joined: 02 May 2006 Posts: 794 Location: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)
4379.18 SMM
|
Posted: Sun Aug 27, 2006 8:59 pm Post subject: |
|
|
Tak mě ten MME+Victory funguje tak napůl... Wav nebo Mid mi to přehraje, ale když si vytvořím playlist, dám uložit a pak ho chci přehrát, tak se přehraje pouze první melodie z playlistu a aplikace se sekne... Nelze skočit ani do Native Menu pomocí ###, takže pomůže pouze dlouze červené tlačítko... Jinak, když si nastavím něco v nastavení a dám OK, tak se to nastavení povede, ale když jdu opět do toho nastavení, tak jsou tam zase nastavené ty původní hodnoty... Takže mi to přijde takové nestabilní...  _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
Mp3, MiniGPS, Xtask, TalkPhone, TalkKbd, MenuPusk
Nintendo/GameBoy(Color)/Sega Games
Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
MikeMaster všeználek

Joined: 02 May 2006 Posts: 794 Location: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)
4379.18 SMM
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 12:15 pm Post subject: |
|
|
Tak už je to celkem v pohodě... Playlisty už jdou... =) Akorát když vypnu MME a pak znova zapnu, tak tam ten svůj playlist mám, ale je prázdnej... Prostě ty wavy se do něj neuloží a musím je tam vlákat pořád a pořád dokola... A taky nejde ten playlist vymazat... Nevíte někdo kam se v mobilu ukládá ??? A jinak bych chtěl taky použít 12 ikonek menu z S75 a místo standartního Playeru na x75 bych to chtěl přenastavit na MME... Nemáte to někdo udělané ???? Přijde mi to docela složité... pls
EDIT: tak ty ikonky jsem si už udělal sám... Nebylo to tak těžké... Je to dobrý mít na řadě x65, ikonky z x75 a na Player si nastavit MME...  _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
Mp3, MiniGPS, Xtask, TalkPhone, TalkKbd, MenuPusk
Nintendo/GameBoy(Color)/Sega Games
Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510
Last edited by MikeMaster on Tue Aug 29, 2006 10:07 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Moucha čestný člen

Joined: 25 Jan 2006 Posts: 2125 Location: C. Budejovice Telefon: HTC Hero
60.08 SMM
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 1:09 pm Post subject: |
|
|
MikeMaster wrote: | PatoPD wrote: |
Jediným řešením je Siemens Mp3 Player...  |
bože už s tým prestaň každý už vie že ho máš |
Jo presne tak staci jenom kdyz si to precteme v podpisu _________________
Podpořte SiemensManii
=> HTC Hero, ROM alias HTC Touch
Koukněte co zrovna poslouchám |
|
Back to top |
|
 |
Loleq007 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 19, 2006 4:47 pm Post subject: |
|
|
porad nevim jak na tu cestinu nejde mi to. napiste pls postup. kdyz to otevru ten zip tak tak mam udelat co? |
|
Back to top |
|
 |
Loleq007 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 19, 2006 7:36 pm Post subject: |
|
|
jo uz to mam. diky. ale me to nehraje ve sluchatkach. nevim proc. a kdyz je vyndam tak uz to de. jinak sluchatka fakaj. (mam originalni.) k s75 |
|
Back to top |
|
 |
Leoš Jandejsek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 03, 2006 5:03 pm Post subject: |
|
|
Nemuzu ho stahnout... Mohli byste mi prosim nekdo napsat link? nebo poslat na [email protected] ??? diky moc Mam sxg 75 a hledam nejaky "normalni" prehravac... |
|
Back to top |
|
 |
moltasp kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri May 11, 2007 12:54 pm Post subject: |
|
|
Nemá někdo editor skinů pro MME Moc plosííííím  _________________ M65 + IrDA + DCA 500 + DCA 510 + 4 patche(já vim-nic moc) |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|