View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
honzaW kolemjdoucí
9.70 SMM
|
Posted: Thu Jan 17, 2008 2:38 pm Post subject: rozchozeni minigps |
|
|
co s tim?
konkretne: jde mi o rozchozeni minigps a situace je nasledovna:
- nahral jsem snad vsechno co je potreba
- presne podle navodu "Jak používat patch MiniGPS"
mam problemek: telefon se zapne ok, (ne,nezapomel jsem vytvorit ty slozky v Mics/gps (jeste me napadlo jestli na to nema vliv velikost pismen mam totiz "GPS")...
- nahral jsem do nich soubory
- pardubicky a kralovehradecky kraj
- telefon se normalne pusti a ostatni patche nabehnou(ne, nemam tam tu dinamickou zmenu operatora) ale kdyz vlezu do aplikaci - kde mam master - midlet 0.7 tak tam je minigps ale s krizkem a nejde spustit - objevi se "java.lang.illegalargumentexception" nenapada vas nekoho neco? - VYRESENO
NICMENE MINIGPS STALE NEFUNGUJE
dik za jakykoliv napad - radu - postreh
Last edited by honzaW on Sat Jan 19, 2008 10:15 pm; edited 3 times in total |
|
Back to top |
|
 |
siemens maniac kolemjdoucí
1.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Thu Jan 17, 2008 3:39 pm Post subject: |
|
|
jo jo... stahni si master midlet 0.96 _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
honzaW kolemjdoucí
9.70 SMM
|
Posted: Thu Jan 17, 2008 3:57 pm Post subject: |
|
|
ok, tak 0.96 uz mam, prehral jsem i ten config.txt vypnul/zapnul a stale nic - ted uz se to teda tvari jako ze zeleny zatrzitko ale nikde se nic nezmenilo. minigps mam 1.02
nevypisuje to ani cislo btsky, je tam dal jen o2-cz
jediny co sem jeste zmenil je aktivovani takovych tech lokalnich smsek na 50 a 47neco kanale... mate nekjaky typ ted?
jeste otazka co se mi nechce hledat - jak zmenit takovy to "neduveryhodny... zmenit system souboru... ? " diky
// citácia odstránená. Necituj posledný príspevok, je to zbytočné a neprehladné. SPIKEBOY |
|
Back to top |
|
 |
honzaW kolemjdoucí
9.70 SMM
|
Posted: Sat Jan 19, 2008 10:16 pm Post subject: |
|
|
myslite, ze mi nekdo poradi? _________________ Siemens C10, Nokia 5110, Sony CMD-J6, Siemens M35i, Sony CMD-J70 +elfy , M75 + MP14 + elfpack 2.3 atd... |
|
Back to top |
|
 |
Sefinko elfmaster

Joined: 23 Mar 2005 Posts: 986 Location: Strážske (Okolie) Telefon: CSL65v53 EL71v45 + 1GB Kingston (c) Benlux
6980.53 SMM
|
Posted: Thu Feb 21, 2008 6:12 pm Post subject: |
|
|
Aku verziu patchu MiniGPS pouzivas? Pre obycajnu ci verziu pre MasterPatch? Ak pre MasterPatch tak pre tu potrebujes aplikovat este patch DynamicProvider a v nom nastavit ako "UseAlways" volbu 08, tym aktivujes patch MiniGPS (samozrejme ten musis zapnut prestym nez nastavis volbu 08 v MasterMidlet aby ti nepxol mobil.), pretoze oba tieto patche maju spolocny entrypoint.
A aplikuj si k tomu aj patch Open Actual MiniGPS TMO, aby si mohol editovat aktualnu BTS.  _________________ C(SL)65v53 + MP14 + ELfpack 2.01 | Patche, Elfy, atď. pre EL71 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|