View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Zelych kolemjdoucí
Joined: 23 Jun 2006 Posts: 14 Location: Usa Phone: 86279385895 56.66 SMM
|
Posted: Sat Apr 12, 2008 7:07 am Post subject: Rozsypaná grafika - S65 |
|
|
Zdravím, Mám takový problém se Siemensem S65. Koupil jsem bazarový S65, překrytoval, odblokoval, přehrál FW (a to nekolikrát, jak nahoru, tak dolu) a myslim, ze jsem zkoušel dávat i nejaký patche.
Telefon nekolik mesiců bez problémů fungoval (používala ho malá dcera - takže sem tam nějaký hovor, pár fotek a hodně JAva her)
Jednou přišla za mnou přišla, že si chtěla zahrát hru a zbělal ji displej. (nevim jestli se ji to stalo po spuštění hry, nebo už předtím, ale každopádně, když jsem zrušil asispořič tak celý displej svítil bíle.
Po vyndání baterky a zapnutí se přehrál zvuk uvodní animace, cosi se na displeji hýbalo v barvách tématu, ale byli to víceméně takové svislé pruhy a celkově byla grafika prostě taková rozsypaná.
Zkoušel jsem přehrát FW ale to se nějak nezadařilo s tím že se telefon vypnul a přestal komunikovat. povedlo se mi udělat formát telefonu, ale nepomohlo to.
Telefon jako normálně funguje, lze z něj volat, člověk se na něj dovolá, zvoní, vibruje, prostě všechno jak má, až na tu grafiku displeje.
Prosím, řekněte mi, že není chyba vevenitř v nějakým grafickým, či paměťovým (což siemensy rádi dělávaj) švábikovi.  |
|
Back to top |
|
 |
Julda rozumbrada

16.72 SMM
Příspěvky na SM: 200,- |
Posted: Sat Apr 12, 2008 7:34 am Post subject: |
|
|
To vypadá na HW chybu... Zkus ho rozebrat a vyčistit kontakty od displeje, tim nic nezkazíš. Přegumuj je tvrdou gumou (nemastnou) mario_liptov tvrdí že červená je nejlepší (tak jsem si ji taky pořídil. Pokud to nepomůže, tak asi doopravdy něco odešlo. _________________ DCA-510 a M65> ME75> A55> CX65>SX1> opět M65; CX75; CX75; PDA FS LooX 420>PDA FS Loox C550
C35i (na alarmu v autě) |
|
Back to top |
|
 |
palucko I <3 emo

15732.22 SMM
Příspěvky na SM: 1016,- |
Posted: Sat Apr 12, 2008 7:49 am Post subject: |
|
|
rozhodne HW chyba ,.., mne sa to tiez stavalo ,.,. hlavne v zime ,.,.a je to HW chyba .,, ale nijak som ju neriešil ., ona prešla sama ,.,. tak neviem (zrovna som bol na icq a to sa mi stalo ma skoro šlahlo .,. musel som vybrat baterku a nedozvedel som sa co som potrboval _________________ Už mám len môj prvý siemens MC60 , všetky ostatné padli za obeť na 8. Sraze Siemensmanie , teraz robia radosť niekomu inému Nokia E51 - nabíjanie cez miniUSB
Si tu nový ? nevieš si rady ? skus TU
Náhradne diely nielen na SIEMENS |
|
Back to top |
|
 |
mario_liptov administrátor

265151.79 SMM
|
Posted: Sat Apr 12, 2008 8:20 am Post subject: |
|
|
Ako druhe potom vyskusaj vymenit display (po pregumovani). Typujem, ze to bude na takych 99%. _________________ S6->N5110->N6110->S55->SE630->C65->CX65->C75->CX75->SX1->S65->ST55->SL65->S75->SL75->EF81->S68->EL71Black->EL71Silver->SXG75->C902->HTC Desire->SAMSUNG GALAXY SIII...?
Tak tam sem taky (Ne)byl...
Keď môžem, pomôžem.
Zeptejte se mne na co chcete, ja Vam na co chci odpovim. Donutil

Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Sat Apr 12, 2008 9:59 am Post subject: |
|
|
třeba to nebude HW, ale špatným tématem (sice je to méně pravděpodobné, ale co když). Zkus připojit telefon k PC a smaž aktivované téma. Občas se i to stává. _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Sat Apr 12, 2008 3:37 pm Post subject: |
|
|
Nesmysl.
Pokud potřebuješ display tak se ozvi. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
Zelych kolemjdoucí
Joined: 23 Jun 2006 Posts: 14 Location: Usa Phone: 86279385895 56.66 SMM
|
Posted: Sun Apr 13, 2008 8:49 pm Post subject: |
|
|
D4X wrote: | třeba to nebude HW, ale špatným tématem (sice je to méně pravděpodobné, ale co když). Zkus připojit telefon k PC a smaž aktivované téma. Občas se i to stává. |
Tematem to nebylo, jedno tam bylo dlouho a fungovalo, jinak to co mi radis jsem udelal (udelal jsem komplet format) a bez uspechu.
Jinak gumovani nepomohlo a konektor mezi zakladni deskou a displejem sedel dobre. Jen tam jak je ten flex pod displejem a prechazi dipredu v ten konektor do skla, tak kousek pod ním se mi zdá, že je malinko jiný lom světla - takže mi příjde jako naprasklý u toho flex konektoru do skla.
jirkab Za kolik by jsi mi nechal displej?
EDIT: Na téhle fotce (pravý spodní roh) je ten lom u toho konektoru taky trochu vidět, tak to možná tak má být.
Jirkab nemohl by jsi mi prosímtě udelat vetší fotku displeje zepředu v oblasti toho konektoru, abych vedel, jestli to tak ma byt, nebo jestli ten muj je opravdu poskozeny? Dík
EDIT2 Tak jsem to nakonec vyřešil takto ... Siemens půjde do světa |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|