View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Komár začátečník

62.50 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 6:27 pm Post subject: Nahrani na MMC |
|
|
Cau,nevite nekdo,jak se daji nahrat programy rovnou na mmc kartu,kdyz nemam ctecku, ani bluetooth?Pry existuje nejaky program,neviite?Mam jen SDS. POMOCTE MI PROSÍM _________________ Siemens SX1- http://crocssy.wz.cz |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 6:57 pm Post subject: Re: Nahrani na MMC |
|
|
Komár wrote: | Cau,nevite nekdo,jak se daji nahrat programy rovnou na mmc kartu,kdyz nemam ctecku, ani bluetooth?Pry existuje nejaky program,neviite?Mam jen SDS. POMOCTE MI PROSÍM |
No vzdyt se to dela v SDS v MPM nebo TCP!Kde jinde bys to chtel delat jak to myslis? _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Komár začátečník

62.50 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 7:05 pm Post subject: Re: Nahrani na MMC |
|
|
Vytryol wrote: | Komár wrote: | Cau,nevite nekdo,jak se daji nahrat programy rovnou na mmc kartu,kdyz nemam ctecku, ani bluetooth?Pry existuje nejaky program,neviite?Mam jen SDS. POMOCTE MI PROSÍM |
No vzdyt se to dela v SDS v MPM nebo TCP!Kde jinde bys to chtel delat jak to myslis? | takze v sds se mi nekde objevi mmc?Kde?Me akorat jeden blb rekl ze to nejde,tak jsem se bal,vis ja ji budu mit az zejtra,tak abych byl pripravenej  _________________ Siemens SX1- http://crocssy.wz.cz |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 7:07 pm Post subject: Re: Nahrani na MMC |
|
|
Komár wrote: | Vytryol wrote: | Komár wrote: | Cau,nevite nekdo,jak se daji nahrat programy rovnou na mmc kartu,kdyz nemam ctecku, ani bluetooth?Pry existuje nejaky program,neviite?Mam jen SDS. POMOCTE MI PROSÍM |
No vzdyt se to dela v SDS v MPM nebo TCP!Kde jinde bys to chtel delat jak to myslis? | takze v sds se mi nekde objevi mmc?Kde?Me akorat jeden blb rekl ze to nejde,tak jsem se bal,vis ja ji budu mit az zejtra,tak abych byl pripravenej  |
Tak pak napis a ja ti se vsim poradim!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Komár začátečník

62.50 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 8:46 pm Post subject: Re: Nahrani na MMC |
|
|
Vytryol wrote: | Komár wrote: | Vytryol wrote: | Komár wrote: | Cau,nevite nekdo,jak se daji nahrat programy rovnou na mmc kartu,kdyz nemam ctecku, ani bluetooth?Pry existuje nejaky program,neviite?Mam jen SDS. POMOCTE MI PROSÍM |
No vzdyt se to dela v SDS v MPM nebo TCP!Kde jinde bys to chtel delat jak to myslis? | takze v sds se mi nekde objevi mmc?Kde?Me akorat jeden blb rekl ze to nejde,tak jsem se bal,vis ja ji budu mit az zejtra,tak abych byl pripravenej  |
Tak pak napis a ja ti se vsim poradim!! | A muzes mi zatim aspon rict,kde to v tom sds je?Ja vim akorat ze je to disk e,ale hledam a hledam... Moc ti dik _________________ Siemens SX1- http://crocssy.wz.cz |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 8:52 pm Post subject: Re: Nahrani na MMC |
|
|
Komár wrote: | Vytryol wrote: | Komár wrote: | Vytryol wrote: | Komár wrote: | Cau,nevite nekdo,jak se daji nahrat programy rovnou na mmc kartu,kdyz nemam ctecku, ani bluetooth?Pry existuje nejaky program,neviite?Mam jen SDS. POMOCTE MI PROSÍM |
Tak pak napis a ja ti se vsim poradim!! | A muzes mi zatim aspon rict,kde to v tom sds je?Ja vim akorat ze je to disk e,ale hledam a hledam... Moc ti dik |
No nainstalujes SDS a krome ikony SDS tam nekde na plose musis mit i Siemens SX1!!!Vzdyt tohle je ve standart softu!!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Stunts rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:41 pm Post subject: Re: Nahrani na MMC |
|
|
Vytryol wrote: | Komár wrote: | Vytryol wrote: | Komár wrote: | Vytryol wrote: | Komár wrote: | Cau,nevite nekdo,jak se daji nahrat programy rovnou na mmc kartu,kdyz nemam ctecku, ani bluetooth?Pry existuje nejaky program,neviite?Mam jen SDS. POMOCTE MI PROSÍM |
Tak pak napis a ja ti se vsim poradim!! | A muzes mi zatim aspon rict,kde to v tom sds je?Ja vim akorat ze je to disk e,ale hledam a hledam... Moc ti dik |
No nainstalujes SDS a krome ikony SDS tam nekde na plose musis mit i Siemens SX1!!!Vzdyt tohle je ve standart softu!!! |
Nevim jestli je to jen u mne ale kdyz jdes do tento PC a pak do te siemens slozky a nemas spusteny SDS tak ti to neotevre. musim mit spusteny SDS  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
hozjacz badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 9:50 pm Post subject: |
|
|
jen jestli sis při instalaci SDS zaškrtnul tu možnost, aby si ve Windows Exploreru viděl Siemens jako další disk. _________________ Motorola M3888 -> Siemens C35i -> Siemens S55 -> Siemens SX1 FW14CZ |
|
Back to top |
|
 |
ONeill kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 05, 2005 5:53 pm Post subject: |
|
|
U SDS tohle normálně funguje, stačí mít komplet nainstalovenej SDS a při propojení mít v tel.kartu danou. _________________ Mobil: A50 -> ME45 -> M55 -> SX1
PC: P3 500 Mhz -> AMD Athlon 2200+ -> Athlon 64 3,6 Ghz
PDA: Asus MyPal A716 |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 05, 2005 11:21 pm Post subject: |
|
|
Kdyz dam Start>Hledat, tak tam mam polozku Search MMC, tam by to melo snad jit take, nezkousel jsem to. |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Thu Jan 06, 2005 11:13 am Post subject: Re: Nahrani na MMC |
|
|
Komár wrote: | Vytryol wrote: | Komár wrote: | Cau,nevite nekdo,jak se daji nahrat programy rovnou na mmc kartu,kdyz nemam ctecku, ani bluetooth?Pry existuje nejaky program,neviite?Mam jen SDS. POMOCTE MI PROSÍM |
Siemens SX1. _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|