clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Škrábance na displeji!Co s tím?

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Škrábance na displeji!Co s tím?
Goto page Previous  1, 2

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Radim Dudek
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Mon Jan 31, 2005 11:01 am    Post subject: Reply with quote

hanni wrote:
NO,ale aj tak mi 45 minutove lestenie displeja pripada dost "ujete"

Ja pouzivam pastu Displex a tam staci lesti chvilu,len pri vacsich a hlbsich skrabancoch uz nezabera.

Končně někdo, kdo má stejnej názor
Já si na mobil zatím dávám pozor, takže na dlažbě ještě nebyl a koberec nic neudělá.

C35i -> C60 -> CX65
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
moskvan
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 01, 2005 8:26 am    Post subject: Reply with quote

No já si taky chtěl ochránit display tak jsem si koupil ten přilnavý průsvitný obal-určitě ho všichni znáte. No jenomže oni mi ho tam dali už v obchodě-jako na mou milovanou CX65. Přijdu domů a zjistím, že pod tím slavným obalem je prachu jako maku. No nic, říkám si, půjdeš dolů hochu. A tím to začalo. Obal nešel dolů ani za boha. Zkoušel jsem ho všelijak podzvedávat a tak. A nic nešel hajzlík. A konec? Konec je ten, že mám poškrábaný display a obal jsem musel při sundávání taky zničit. Takže mi zůstaly jen Crying or Very sad Crying or Very sad
Takže zkusím tu pastu, snad to vyjde díky lidi jste fakt skvěli Dancing Dancing

Mark Pawl
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 01, 2005 9:45 am    Post subject: Reply with quote

No můj telefon je docela letec, ale zatím díkybohu drží, no ale asi bych to řešil koupí jinýho krytu kdybych ho měl nějak nechutně poškrábanej
táta fóra
táta fóra

7890.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 01, 2005 1:37 pm    Post subject: Reply with quote

Budto staci obycekna zubni pasta a papirovy ubrousek a roztirat a roztirat nebo fungujou i saze ale s temi opatrne at se nedostanou pd klavasnici.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
kabel
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 01, 2005 3:00 pm    Post subject: Reply with quote

Mam M65 a co takhle si koupit novej kryt za naky 300 a kdyz se mi ten kryt moc nelibi,tak z neho to sklicko nejak vyndat a dat ho misto toho puvodniho krytu...to by neslo,co myslite?!
Back to top
View user's profile Send private message
jakub.karasek
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 01, 2005 3:39 pm    Post subject: Reply with quote

kabel wrote:
Mam M65 a co takhle si koupit novej kryt za naky 300 a kdyz se mi ten kryt moc nelibi,tak z neho to sklicko nejak vyndat a dat ho misto toho puvodniho krytu...to by neslo,co myslite?!

Voni se dělaj na M65ku výměnný kryty? Question Já mám M65ku a pokud vím, tak na to žádný výměnný kryty nejsou a už vůbec ne za tři stovky. Maximálně tak někde u vietnamců, ale to by byla pěkná blbost Twisted Evil . Jednou sem koupil u vietnamců kryt na C35i, a když sem ho narval na telefon, tak nepřečetl simku, protože v tom krytu byla ta zástrčka na SIM o nějakej milimetr bokem. Letěl expresní cestou do koše. Evil or Very Mad

C25>C35>M35>ME45>M65fw50, Skin:Win_XP, Icons:12 Win_XP>HTC S710 Vox

My life is one big dream

I'm lost in what it means

Don't wake me up cuz its almost over
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PostPosted: Tue Feb 01, 2005 6:37 pm    Post subject: Reply with quote

Já jsem měl možnost u všech tří, co jsem měl, vyměnit kryty, ale na všech jsem nechal originální .
Back to top
pechi
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 01, 2005 7:12 pm    Post subject: Reply with quote

Mr. Hahn alias ConPower wrote:
Já jsem měl možnost u všech tří, co jsem měl, vyměnit kryty, ale na všech jsem nechal originální .

No, on se člověk směje jen do té doby, než se mu na jeho miláčkovi taky podaří poškrábat nebo jinak zrakvit originální kryt. Až se Ti to na Tvé relativně nové CX65 stane, budeš mluvit jinak

Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PostPosted: Tue Feb 01, 2005 7:48 pm    Post subject: Reply with quote

pechi wrote:
Mr. Hahn alias ConPower wrote:

No, on se člověk směje jen do té doby, než se mu na jeho miláčkovi taky podaří poškrábat nebo jinak zrakvit originální kryt. Až se Ti to na Tvé relativně nové CX65 stane, budeš mluvit jinak

Však já vím, C55 jsem pěkně d0jeba1 , ale kryt je na něm furt původní, akorát ho má segra . BTW je tam několik pěkných rýh přes displej.
Back to top
koscik
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5862.50 SMM
PostPosted: Tue Feb 01, 2005 8:23 pm    Post subject: Reply with quote

moskvan wrote:
No já si taky chtěl ochránit display tak jsem si koupil ten přilnavý průsvitný obal-určitě ho všichni znáte. No jenomže oni mi ho tam dali už v obchodě-jako na mou milovanou CX65. Přijdu domů a zjistím, že pod tím slavným obalem je prachu jako maku. No nic, říkám si, půjdeš dolů hochu. A tím to začalo. Obal nešel dolů ani za boha. Zkoušel jsem ho všelijak podzvedávat a tak. A nic nešel hajzlík. A konec? Konec je ten, že mám poškrábaný display a obal jsem musel při sundávání taky zničit. Takže mi zůstaly jen Crying or Very sad Crying or Very sad
Takže zkusím tu pastu, snad to vyjde díky lidi jste fakt skvěli Dancing Dancing

Tyhle prusvitny obaly povazuju za zverstvo - kdyz si v tom predstavim svoji s65 tak to bych ji moh rovnou zamotat do sprcky... Mam vypozorovano, ze celkem uspesne tyhle obaly mrvi displej - ono se to pri pouzivani sice nepatrne ale presto tre o displej, a po case to zpusibi na displeji sice ne skrabance ale udela to takovou tu "mlhu" - coz ma sejnej efekt jako skrabance. Proste plastovy obal -> satan cerny chlupaty -> nebrat Very Happy

řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 01, 2005 8:37 pm    Post subject: Reply with quote

koscik wrote:

...Tyhle prusvitny obaly povazuju za zverstvo - kdyz si v tom predstavim svoji s65 tak to bych ji moh rovnou zamotat do sprcky...

Mooooc pěkný přirovnání Applause Laughing

(člen klubu SM)
badatel
(člen klubu SM)<br>badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 01, 2005 11:44 pm    Post subject: Reply with quote

jakub.karasek wrote:
kabel wrote:

Voni se dělaj na M65ku výměnný kryty? Question Já mám M65ku a pokud vím, tak na to žádný výměnný kryty nejsou a už vůbec ne za tři stovky. Maximálně tak někde u vietnamců, ale to by byla pěkná blbost Twisted Evil . Jednou sem koupil u vietnamců kryt na C35i, a když sem ho narval na telefon, tak nepřečetl simku, protože v tom krytu byla ta zástrčka na SIM o nějakej milimetr bokem. Letěl expresní cestou do koše. Evil or Very Mad

A odkdy není? Stačí se mrknout, žejo? http://www.i-obchod.cz/product.asp?productid=5029 a máš to i se sklíčkem a určitě by šel sehnat i levnější. Toto je docela drahý obchod. A pokud se ti nelíbí ten kryt tak si vezmeš opravdu jen to sklíčko

C35i, MC60, C65, S65 --> 510 (540)
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum