View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Radim Dudek badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 11:01 am Post subject: |
|
|
hanni wrote: | NO,ale aj tak mi 45 minutove lestenie displeja pripada dost "ujete"
Ja pouzivam pastu Displex a tam staci lesti chvilu,len pri vacsich a hlbsich skrabancoch uz nezabera. |
Končně někdo, kdo má stejnej názor
Já si na mobil zatím dávám pozor, takže na dlažbě ještě nebyl a koberec nic neudělá. _________________ Siemens mobile - Designed for us
C35i -> C60 -> CX65 |
|
Back to top |
|
 |
moskvan kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 8:26 am Post subject: |
|
|
No já si taky chtěl ochránit display tak jsem si koupil ten přilnavý průsvitný obal-určitě ho všichni znáte. No jenomže oni mi ho tam dali už v obchodě-jako na mou milovanou CX65. Přijdu domů a zjistím, že pod tím slavným obalem je prachu jako maku. No nic, říkám si, půjdeš dolů hochu. A tím to začalo. Obal nešel dolů ani za boha. Zkoušel jsem ho všelijak podzvedávat a tak. A nic nešel hajzlík. A konec? Konec je ten, že mám poškrábaný display a obal jsem musel při sundávání taky zničit. Takže mi zůstaly jen
Takže zkusím tu pastu, snad to vyjde díky lidi jste fakt skvěli  _________________ Alcatel, Nokia 5110, Siemens C35, C25, S45, CX65, Nokia 6230i - z pracovních důvodů :o( A taky proto, že mě siemens dost zklamal! Doufám, že si mě zase dostane ;o) |
|
Back to top |
|
 |
Mark Pawl řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 9:45 am Post subject: |
|
|
No můj telefon je docela letec, ale zatím díkybohu drží, no ale asi bych to řešil koupí jinýho krytu kdybych ho měl nějak nechutně poškrábanej _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
MAO táta fóra

7890.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 1:37 pm Post subject: |
|
|
Budto staci obycekna zubni pasta a papirovy ubrousek a roztirat a roztirat nebo fungujou i saze ale s temi opatrne at se nedostanou pd klavasnici. |
|
Back to top |
|
 |
kabel začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 3:00 pm Post subject: |
|
|
Mam M65 a co takhle si koupit novej kryt za naky 300 a kdyz se mi ten kryt moc nelibi,tak z neho to sklicko nejak vyndat a dat ho misto toho puvodniho krytu...to by neslo,co myslite?! |
|
Back to top |
|
 |
jakub.karasek všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 3:39 pm Post subject: |
|
|
kabel wrote: | Mam M65 a co takhle si koupit novej kryt za naky 300 a kdyz se mi ten kryt moc nelibi,tak z neho to sklicko nejak vyndat a dat ho misto toho puvodniho krytu...to by neslo,co myslite?! |
Voni se dělaj na M65ku výměnný kryty? Já mám M65ku a pokud vím, tak na to žádný výměnný kryty nejsou a už vůbec ne za tři stovky. Maximálně tak někde u vietnamců, ale to by byla pěkná blbost . Jednou sem koupil u vietnamců kryt na C35i, a když sem ho narval na telefon, tak nepřečetl simku, protože v tom krytu byla ta zástrčka na SIM o nějakej milimetr bokem. Letěl expresní cestou do koše.  _________________ J@M_E5
C25>C35>M35>ME45>M65fw50, Skin:Win_XP, Icons:12 Win_XP>HTC S710 Vox
My life is one big dream
I'm lost in what it means
Don't wake me up cuz its almost over |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 6:37 pm Post subject: |
|
|
Já jsem měl možnost u všech tří, co jsem měl, vyměnit kryty, ale na všech jsem nechal originální . |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

Joined: 16 Aug 2004 Posts: 1482 Location: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9
7861.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 7:12 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Já jsem měl možnost u všech tří, co jsem měl, vyměnit kryty, ale na všech jsem nechal originální . |
No, on se člověk směje jen do té doby, než se mu na jeho miláčkovi taky podaří poškrábat nebo jinak zrakvit originální kryt. Až se Ti to na Tvé relativně nové CX65 stane, budeš mluvit jinak  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 7:48 pm Post subject: |
|
|
pechi wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Já jsem měl možnost u všech tří, co jsem měl, vyměnit kryty, ale na všech jsem nechal originální . |
No, on se člověk směje jen do té doby, než se mu na jeho miláčkovi taky podaří poškrábat nebo jinak zrakvit originální kryt. Až se Ti to na Tvé relativně nové CX65 stane, budeš mluvit jinak  |
Však já vím, C55 jsem pěkně d0jeba1 , ale kryt je na něm furt původní, akorát ho má segra . BTW je tam několik pěkných rýh přes displej. |
|
Back to top |
|
 |
koscik řád zlaté antény

5862.50 SMM
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 8:23 pm Post subject: |
|
|
moskvan wrote: | No já si taky chtěl ochránit display tak jsem si koupil ten přilnavý průsvitný obal-určitě ho všichni znáte. No jenomže oni mi ho tam dali už v obchodě-jako na mou milovanou CX65. Přijdu domů a zjistím, že pod tím slavným obalem je prachu jako maku. No nic, říkám si, půjdeš dolů hochu. A tím to začalo. Obal nešel dolů ani za boha. Zkoušel jsem ho všelijak podzvedávat a tak. A nic nešel hajzlík. A konec? Konec je ten, že mám poškrábaný display a obal jsem musel při sundávání taky zničit. Takže mi zůstaly jen
Takže zkusím tu pastu, snad to vyjde díky lidi jste fakt skvěli  |
Tyhle prusvitny obaly povazuju za zverstvo - kdyz si v tom predstavim svoji s65 tak to bych ji moh rovnou zamotat do sprcky... Mam vypozorovano, ze celkem uspesne tyhle obaly mrvi displej - ono se to pri pouzivani sice nepatrne ale presto tre o displej, a po case to zpusibi na displeji sice ne skrabance ale udela to takovou tu "mlhu" - coz ma sejnej efekt jako skrabance. Proste plastovy obal -> satan cerny chlupaty -> nebrat  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Mark Pawl řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 8:37 pm Post subject: |
|
|
koscik wrote: |
...Tyhle prusvitny obaly povazuju za zverstvo - kdyz si v tom predstavim svoji s65 tak to bych ji moh rovnou zamotat do sprcky... |
Mooooc pěkný přirovnání  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Nakashi (člen klubu SM) badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 11:44 pm Post subject: |
|
|
jakub.karasek wrote: | kabel wrote: | Mam M65 a co takhle si koupit novej kryt za naky 300 a kdyz se mi ten kryt moc nelibi,tak z neho to sklicko nejak vyndat a dat ho misto toho puvodniho krytu...to by neslo,co myslite?! |
Voni se dělaj na M65ku výměnný kryty? Já mám M65ku a pokud vím, tak na to žádný výměnný kryty nejsou a už vůbec ne za tři stovky. Maximálně tak někde u vietnamců, ale to by byla pěkná blbost . Jednou sem koupil u vietnamců kryt na C35i, a když sem ho narval na telefon, tak nepřečetl simku, protože v tom krytu byla ta zástrčka na SIM o nějakej milimetr bokem. Letěl expresní cestou do koše.  |
A odkdy není? Stačí se mrknout, žejo? http://www.i-obchod.cz/product.asp?productid=5029 a máš to i se sklíčkem a určitě by šel sehnat i levnější. Toto je docela drahý obchod. A pokud se ti nelíbí ten kryt tak si vezmeš opravdu jen to sklíčko _________________ Zahrávej si s nejlepšíma, stejně umřeš s ostatníma!
C35i, MC60, C65, S65 --> 510 (540) |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|