View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
flly kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 3:01 pm Post subject: Bike-O-Meter |
|
|
Zdar lidi nevíte někdo zda by fungoval ten Bike-o-meter z M65 v C65???? Docela by se mi to hodilo...  |
|
Back to top |
|
 |
Milan M65 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 4:21 pm Post subject: |
|
|
Tak to nevim nevim,možná by mohl chodit v CX a S65,ale tomu Céčku moc nevěřim. _________________ S75 Piano black - FW35 |
|
Back to top |
|
 |
maximus věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 4:42 pm Post subject: Re: Bike-O-Meter |
|
|
flly wrote: | Zdar lidi nevíte někdo zda by fungoval ten Bike-o-meter z M65 v C65???? Docela by se mi to hodilo...  | kde sa to da zohnat? a za kolko? _________________ Motorola C330 => Siemens CX65(super phone) |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 4:43 pm Post subject: |
|
|
no no nevim jestli by to bylo mozne ale proc ne vlastne telefony maji stejne konektory a tu aplikaci muzes taky nahrat do jakehokoliv z nich tak proc by to neslo?!!!  _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 6:00 pm Post subject: |
|
|
JenaM wrote: | no no nevim jestli by to bylo mozne ale proc ne vlastne telefony maji stejne konektory a tu aplikaci muzes taky nahrat do jakehokoliv z nich tak proc by to neslo?!!!  |
Treba by to nemuselo jit proto, ze ty telefony maj jinej fw a Siemens to proste pro CX65 a S65 zablokoval. Stacilo by treba pridat do M65 nejaky javovy tridy, objekty a spol., ktery aplikace pouziva - protoze v CX a S nejsou, nerozjedes ani tu aplikaci, i kdyz samotnej BOM pripojis. Jsou to jenom moje dohady, ale matne si vzpominam, ze to uz nekdo zkousel na necem jinym spoustet a mel problem s Javou... _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 6:06 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | JenaM wrote: | no no nevim jestli by to bylo mozne ale proc ne vlastne telefony maji stejne konektory a tu aplikaci muzes taky nahrat do jakehokoliv z nich tak proc by to neslo?!!!  |
Treba by to nemuselo jit proto, ze ty telefony maj jinej fw a Siemens to proste pro CX65 a S65 zablokoval. Stacilo by treba pridat do M65 nejaky javovy tridy, objekty a spol., ktery aplikace pouziva - protoze v CX a S nejsou, nerozjedes ani tu aplikaci, i kdyz samotnej BOM pripojis. Jsou to jenom moje dohady, ale matne si vzpominam, ze to uz nekdo zkousel na necem jinym spoustet a mel problem s Javou... |
Já to kdysi myslím zkoušel a ta aplikace po mě furt řvala, ať připojím ten bke-o-meter...ale spustit tuším šla. _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 6:09 pm Post subject: |
|
|
busch wrote: | oookoook wrote: | JenaM wrote: | no no nevim jestli by to bylo mozne ale proc ne vlastne telefony maji stejne konektory a tu aplikaci muzes taky nahrat do jakehokoliv z nich tak proc by to neslo?!!!  |
Treba by to nemuselo jit proto, ze ty telefony maj jinej fw a Siemens to proste pro CX65 a S65 zablokoval. Stacilo by treba pridat do M65 nejaky javovy tridy, objekty a spol., ktery aplikace pouziva - protoze v CX a S nejsou, nerozjedes ani tu aplikaci, i kdyz samotnej BOM pripojis. Jsou to jenom moje dohady, ale matne si vzpominam, ze to uz nekdo zkousel na necem jinym spoustet a mel problem s Javou... |
Já to kdysi myslím zkoušel a ta aplikace po mě furt řvala, ať připojím ten bke-o-meter...ale spustit tuším šla. |
Jo? Tak to asi bylo ono. Ach jo, ta moje pamet... No ale porad plati, ze kdyby Siemens chtel, nebyl by problem zaridit nefunkcnost BOM na jinejch telefonech. Ted je jenom otazka, jestli chce.  _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 6:13 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: |
Jo? Tak to asi bylo ono. Ach jo, ta moje pamet... No ale porad plati, ze kdyby Siemens chtel, nebyl by problem zaridit nefunkcnost BOM na jinejch telefonech. Ted je jenom otazka, jestli chce.  |
IMHO hlavní potíž je, že nic jinýho než M65 asi v tom držáku držet nebude  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 6:25 pm Post subject: |
|
|
busch wrote: | oookoook wrote: |
Jo? Tak to asi bylo ono. Ach jo, ta moje pamet... No ale porad plati, ze kdyby Siemens chtel, nebyl by problem zaridit nefunkcnost BOM na jinejch telefonech. Ted je jenom otazka, jestli chce.  |
IMHO hlavní potíž je, že nic jinýho než M65 asi v tom držáku držet nebude  |
Taky pravda. Nikdy jsem BOM zblizka nestudoval a navic jsem si vubec neuvedomil, ze se ten mobil vlastne cpe do nejakyho specialniho drzaku... Program by se ale prej mel podle Siemensmanie spoustet pri pripojeni telefonu na drzak, takze dalsi moznost zablokovani, protoze mobil se po detekci proste muze odmitnout k BOM pripojit... No a nejaky obrazky toho drzaku:
http://www.mobilmania.cz/Files/Obrazky/art15/Siemens_M65/55.jpg
http://www.mobilmania.cz/Files/Obrazky/art15/Siemens_M65/51.jpg
http://www.mobilmania.cz/Files/Obrazky/art15/Siemens_M65/52.jpg
http://www.mobilmania.cz/Files/Obrazky/art15/Siemens_M65/59.jpg
M65 tam padne jak ulita, co? Rekl bnych, ze pro CX to fakt nebude... _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
flly kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 10:46 am Post subject: |
|
|
Tak v C65 mi ten program normalně jede.... Teď musím nějak vymyslet jak asi ten BOM funguje. Jen kvuli toho abych to zkusil se mi to kupovat nechce a stejně by ta C65 do něj nepasovala, takže bych to musel nějak upravit. Nevíte někdo náhodou jak to pracuje? Prohledávál sem internet a nic sem nenašel, takže se vrhnu na taktiku Pokus -> Omyl -> Průser  |
|
Back to top |
|
 |
Milan M65 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 4:53 pm Post subject: |
|
|
busch wrote: | oookoook wrote: |
IMHO hlavní potíž je, že nic jinýho než M65 asi v tom držáku držet nebude  |
Já sem si kupoval origo držák do auta a ten je pro CX a M stejnej tak si myslim že CX do toho držáku půjde.V nejbližší době si pro BOM du a budu ho dávat ne kolo.Kámoš má CX tak to otestujem  _________________ S75 Piano black - FW35 |
|
Back to top |
|
 |
navrc kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 8:40 pm Post subject: BOM stránka tras??? |
|
|
a navite někdo jestli funguje nějaká stránka kde by se daly stáhnout nebo poslat trasi co se najedou a uloží na BOM  |
|
Back to top |
|
 |
|