clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Bike-O-Meter

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Bike-O-Meter

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
flly
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Feb 11, 2005 3:01 pm    Post subject: Bike-O-Meter Reply with quote

Zdar lidi nevíte někdo zda by fungoval ten Bike-o-meter z M65 v C65???? Docela by se mi to hodilo... Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Milan M65
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Fri Feb 11, 2005 4:21 pm    Post subject: Reply with quote

Tak to nevim nevim,možná by mohl chodit v CX a S65,ale tomu Céčku moc nevěřim.
maximus
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Fri Feb 11, 2005 4:42 pm    Post subject: Re: Bike-O-Meter Reply with quote

flly wrote:
Zdar lidi nevíte někdo zda by fungoval ten Bike-o-meter z M65 v C65???? Docela by se mi to hodilo... Very Happy
kde sa to da zohnat? a za kolko?
JenaM
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5904.88 SMM
PostPosted: Fri Feb 11, 2005 4:43 pm    Post subject: Reply with quote

no no nevim jestli by to bylo mozne ale proc ne vlastne telefony maji stejne konektory a tu aplikaci muzes taky nahrat do jakehokoliv z nich tak proc by to neslo?!!! Question Exclamation

CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ

CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Fri Feb 11, 2005 6:00 pm    Post subject: Reply with quote

JenaM wrote:
no no nevim jestli by to bylo mozne ale proc ne vlastne telefony maji stejne konektory a tu aplikaci muzes taky nahrat do jakehokoliv z nich tak proc by to neslo?!!! Question Exclamation

Treba by to nemuselo jit proto, ze ty telefony maj jinej fw a Siemens to proste pro CX65 a S65 zablokoval. Stacilo by treba pridat do M65 nejaky javovy tridy, objekty a spol., ktery aplikace pouziva - protoze v CX a S nejsou, nerozjedes ani tu aplikaci, i kdyz samotnej BOM pripojis. Jsou to jenom moje dohady, ale matne si vzpominam, ze to uz nekdo zkousel na necem jinym spoustet a mel problem s Javou...

busch
čestný člen
čestný člen

27.84 SMM
PostPosted: Fri Feb 11, 2005 6:06 pm    Post subject: Reply with quote

oookoook wrote:
JenaM wrote:

Treba by to nemuselo jit proto, ze ty telefony maj jinej fw a Siemens to proste pro CX65 a S65 zablokoval. Stacilo by treba pridat do M65 nejaky javovy tridy, objekty a spol., ktery aplikace pouziva - protoze v CX a S nejsou, nerozjedes ani tu aplikaci, i kdyz samotnej BOM pripojis. Jsou to jenom moje dohady, ale matne si vzpominam, ze to uz nekdo zkousel na necem jinym spoustet a mel problem s Javou...

Já to kdysi myslím zkoušel a ta aplikace po mě furt řvala, ať připojím ten bke-o-meter...ale spustit tuším šla.

Nokia 6234, Ericsson T65
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Fri Feb 11, 2005 6:09 pm    Post subject: Reply with quote

busch wrote:
oookoook wrote:
JenaM wrote:

Já to kdysi myslím zkoušel a ta aplikace po mě furt řvala, ať připojím ten bke-o-meter...ale spustit tuším šla.

Jo? Tak to asi bylo ono. Ach jo, ta moje pamet... Smile No ale porad plati, ze kdyby Siemens chtel, nebyl by problem zaridit nefunkcnost BOM na jinejch telefonech. Ted je jenom otazka, jestli chce.

busch
čestný člen
čestný člen

27.84 SMM
PostPosted: Fri Feb 11, 2005 6:13 pm    Post subject: Reply with quote

oookoook wrote:

Jo? Tak to asi bylo ono. Ach jo, ta moje pamet... Smile No ale porad plati, ze kdyby Siemens chtel, nebyl by problem zaridit nefunkcnost BOM na jinejch telefonech. Ted je jenom otazka, jestli chce.

IMHO hlavní potíž je, že nic jinýho než M65 asi v tom držáku držet nebude wink

Nokia 6234, Ericsson T65
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Fri Feb 11, 2005 6:25 pm    Post subject: Reply with quote

busch wrote:
oookoook wrote:

Taky pravda. Nikdy jsem BOM zblizka nestudoval a navic jsem si vubec neuvedomil, ze se ten mobil vlastne cpe do nejakyho specialniho drzaku... Program by se ale prej mel podle Siemensmanie spoustet pri pripojeni telefonu na drzak, takze dalsi moznost zablokovani, protoze mobil se po detekci proste muze odmitnout k BOM pripojit... Very Happy No a nejaky obrazky toho drzaku:
http://www.mobilmania.cz/Files/Obrazky/art15/Siemens_M65/55.jpg
http://www.mobilmania.cz/Files/Obrazky/art15/Siemens_M65/51.jpg
http://www.mobilmania.cz/Files/Obrazky/art15/Siemens_M65/52.jpg
http://www.mobilmania.cz/Files/Obrazky/art15/Siemens_M65/59.jpg

M65 tam padne jak ulita, co? Rekl bnych, ze pro CX to fakt nebude...

Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PostPosted: Fri Feb 11, 2005 7:28 pm    Post subject: Re: Bike-O-Meter Reply with quote

maximus wrote:
flly wrote:
kde sa to da zohnat? a za kolko?

http://www.i-obchod.cz/product.asp?productid=4349
http://mobil.svetnakupu.cz/DetailPage.asp?DPG=18534
http://www.1m.cz/index.php?mn=detail&det_id=2600[/url]
Back to top
View user's profile Send private message
flly
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Feb 12, 2005 10:46 am    Post subject: Reply with quote

Tak v C65 mi ten program normalně jede.... Teď musím nějak vymyslet jak asi ten BOM funguje. Jen kvuli toho abych to zkusil se mi to kupovat nechce a stejně by ta C65 do něj nepasovala, takže bych to musel nějak upravit. Nevíte někdo náhodou jak to pracuje? Prohledávál sem internet a nic sem nenašel, takže se vrhnu na taktiku Pokus -> Omyl -> Průser Laughing
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Milan M65
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sat Feb 12, 2005 4:53 pm    Post subject: Reply with quote

busch wrote:
oookoook wrote:

Já sem si kupoval origo držák do auta a ten je pro CX a M stejnej tak si myslim že CX do toho držáku půjde.V nejbližší době si pro BOM du a budu ho dávat ne kolo.Kámoš má CX tak to otestujem Think

navrc
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Feb 17, 2005 8:40 pm    Post subject: BOM stránka tras??? Reply with quote

a navite někdo jestli funguje nějaká stránka kde by se daly stáhnout nebo poslat trasi co se najedou a uloží na BOM Question
Back to top
View user's profile Send private message
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum