View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
starosta kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 5:00 pm Post subject: S55, pri nabiti baterky na 100% sa mi vypne telefon |
|
|
Zdravím.
Mam S55, SW-version 91, variant S 112.
Mam taký problém pri nabití telefónu na 100% sa mi vypne.
Dá sa s tím niečo robiť?
Je niekde postu ako to opraviť? |
|
Back to top |
|
 |
Branislav začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 7:52 pm Post subject: |
|
|
A nerobil si zasah do telefonu??? Patche a tak |
|
Back to top |
|
 |
starosta kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 10:13 pm Post subject: |
|
|
Branislav wrote: | A nerobil si zasah do telefonu??? Patche a tak |
No ked som sa ho pokusal prvkrat flesovat tak mi skapal.
Tak som tam nahral nejaky Full flass 20 software na ozivenie a potm oficialna 91software inak ziadne patche. |
|
Back to top |
|
 |
karool kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 10:46 pm Post subject: S55 a vypinanie... |
|
|
starosta wrote: | Branislav wrote: | A nerobil si zasah do telefonu??? Patche a tak |
Tak som tam nahral nejaky Full flass 20 software na ozivenie a potm oficialna 91software inak ziadne patche. |
HAJ
No mne sa S55 vypinala pri plnom nabiti a pripojeni cez GPRS(2 rozne S55 jedna s FW16 a druha s FW91) a vyriesil som to u mna na jednom s FW16 tym ze som vypal NETMONITOR... a potom uz nebol ziadny problem... U toho s FW91 este neviem ci to pomoze lebo aktualne nemam doma kabel, tak som nemal ako odobrat ten patch...
Inak podobny problem ako ty mas je rieseny tu:
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=6195
a clanku v diskuzii tomu predchadzajucemu... myslim ze mozes kontaktovat toho pana v pripade otazok...
BAJ _________________ Pouzivane bazmekZ=>Ericsson628>EricssonT10>Nokia3310>Ericsson_R320>SE_T610>Siemens_S55_V91+Nokia6230_V4.44+Motorola_V600(O2)+MSI_BTOES
Ako hovorim, daj pozor...... |
|
Back to top |
|
 |
starosta kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 10:54 pm Post subject: Re: S55 a vypinanie... |
|
|
karool wrote: | starosta wrote: | Branislav wrote: | A nerobil si zasah do telefonu??? Patche a tak |
HAJ
No mne sa S55 vypinala pri plnom nabiti a pripojeni cez GPRS(2 rozne S55 jedna s FW16 a druha s FW91) a vyriesil som to u mna na jednom s FW16 tym ze som vypal NETMONITOR... a potom uz nebol ziadny problem... U toho s FW91 este neviem ci to pomoze lebo aktualne nemam doma kabel, tak som nemal ako odobrat ten patch...
Inak podobny problem ako ty mas je rieseny tu:
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=6195
a clanku v diskuzii tomu predchadzajucemu... myslim ze mozes kontaktovat toho pana v pripade otazok...
BAJ |
Toho chlapika som kontaktoval ale on uz nema ten full flash lebo ho zmazal a nevie ani odkial to stiahol a ako sa to volalo . Preto som zalozil novy prispevok a dufam ze sa mi niekto ozve kto mi s tym pomoze. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|