View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 9:35 pm Post subject: |
|
|
Podla mna to bude klon DCA540 a asi sa neukaze v tom plugged in pokial nie je nainstalovany driver.
Ale, ovladac od Siemensu skutocne nema logo WHQL, cize musis dat ze Pokracovat (ked to zobrazi ten blabol o logu), pokial to mas vypnute natrvalo, tak musis Tento Pocitac->Vlastnosti->Hardware->Podpisy ovladacu->Upozornit a vtedy sa ta to pri instalacii opyta. _________________ CX70 fw56 |
|
Back to top |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 10:18 pm Post subject: |
|
|
Mas ten mobil zapojeny? Lebo USB kabel samotny nedetekuje, musi na nom byt mobil.
A ked mobil pripojis, tak chod do spravcu zariadeni a najdi si pod Modemami GPRS modem, daj si vlastnosti a tam mas cislo COM portu.... _________________ CX70 fw56 |
|
Back to top |
|
 |
TJ Marlowe pisatel

Joined: 21 Feb 2005 Posts: 269 Location: Moravské Budějovice
661.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 10:19 pm Post subject: Re: pluged inn... |
|
|
misiakkubo wrote: | mam problem s datovym kablom.pocitac mi vypise ze nasiel novy hardweare,potom chce nainstalovat driver,spustim vyhladavanie ale vypise ze aplikacia neziskala logo microsoftu a smola. je to neoriginalny kabel ale netusim aky typ ked ho mam pripojeny k usb tak tam je-acc:pluged inn: a to je vsetko.neviete co s tym moze byt?dufam ze sa to este neriesilo,hladal som ale toto som vo forume nenasiel...este ak to pomoze mam cxt65  |
Já mám ten samý problém a myslím si že to bude tím že nemám orig. CD.
Jednou jsem si vypujčil kábl a CD nainstaloval a šlo to v poho. ale pak mi exnul PC tak jsem si vypujčil kábl a z internetu jsem si stáhl jiný program a nešloto. A proto si myslím že by jsi měl prvně nainstalovat přes orig. CD pak najít hardware a pak si změnit program. _________________ My, My favourite, My, Siemens CX65 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|