View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jezekml kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:10 pm Post subject: Opět mrtvá M55, prosím o radu! |
|
|
Koupil jsem si siemens M55. Po fullflashi telefon nereaguje, s programy V_Klay, M55tool, SST, komunikuje, ale jednoduše nejde zapnout. Zkoušel jsem ho oživit podle všech návodu a ve všech pogramech, ale výsledek se nedostavuje. Flash, změna IMEI i odblokace, proběhne bez problému, ale dál nic. Už si nevím rady. Děkuju za radu, nápad a pomoc. |
|
Back to top |
|
 |
Johny007 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 8:22 pm Post subject: |
|
|
A co jsi delal, ze ti nejde zapnout? _________________ M55 Iridium - TestPoint , FW11 + mojepatche.txt HP iPAQ 514 WM6 |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Bond čestný člen

14861.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 9:22 pm Post subject: |
|
|
No tak co si s tím delal? A ta záloha FF je tvoje ? |
|
Back to top |
|
 |
Drajf kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 11:24 am Post subject: |
|
|
taky uz jsem videl lidi, co si zapomenou vyndat a znova nahodit baterku, to jen tak, kdyby nahodou  |
|
Back to top |
|
 |
Doglik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 9:16 pm Post subject: |
|
|
Potřeboval bych poradit, jak mám správně dostat patche do telefonu(M55).
Když jsem to zkusil podle návodu, tak se mi tel. jen rozsvítil a hned zase zhasnul.
Už si s tím nevím rady. Jsem úplnej začátečník, tak doufám, že mi s tím někdo pomůže, protože jinak jsem ztracenej.
Díky moc všem za rady! |
|
Back to top |
|
 |
hawwwran (člen klubu SM) rozumbrada

Joined: 06 Apr 2004 Posts: 307 Location: Budějce.. krásné městečko mezi Berlínem a Lanzarote
1261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 9:48 pm Post subject: |
|
|
Doglik wrote: | Potřeboval bych poradit, jak mám správně dostat patche do telefonu(M55).
Když jsem to zkusil podle návodu, tak se mi tel. jen rozsvítil a hned zase zhasnul.
Už si s tím nevím rady. Jsem úplnej začátečník, tak doufám, že mi s tím někdo pomůže, protože jinak jsem ztracenej.
Díky moc všem za rady! |
kdyby ses podival, tak vsude je upozorneni na to, aby sis delal zalohu, nez neco zmenis. navic V-klay ti v pripade nesouhlasu kontroly udela zalohu primo toho, co menis.. pak uz saci patch se zalohou zrusit a vse je zpet.. deje se to casto a vsem.
nebo pokud patch probehl bez problemu a telefon nejde, tak ten patc dej proste zrusit a vse je zpet _________________ KONEČNĚ S65 !!!
PHP CSS Java script - http://www.hawwwran.com
 |
|
Back to top |
|
 |
Doglik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 11:36 am Post subject: |
|
|
O.K. To jsem zvládnul, ale já bych spíš potřeboval, aby mi fungoval (patch). Zatím mi nešlo vůbec nic.
Musím snad něco rušit, aby mi to šlo?
Nebo je potřeba mít novjší FW?
Díky! |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 12:08 pm Post subject: |
|
|
Doglik wrote: | O.K. To jsem zvládnul, ale já bych spíš potřeboval, aby mi fungoval (patch). Zatím mi nešlo vůbec nic.
Díky! |
Musíš mít samozřejmě patche vždy odpovídající tvému firmware, bez toho ti skoro nic nepůjde. Jinak si nedovedu vysvětlit proč by ti neměly jít patche, měl jsem M55 dva roky a bez potíží. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 1:40 pm Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | Doglik wrote: | O.K. To jsem zvládnul, ale já bych spíš potřeboval, aby mi fungoval (patch). Zatím mi nešlo vůbec nic.
Díky! |
Musíš mít samozřejmě patche vždy odpovídající tvému firmware, bez toho ti skoro nic nepůjde. Jinak si nedovedu vysvětlit proč by ti neměly jít patche, měl jsem M55 dva roky a bez potíží. |
jj.. mam ji taky dlouho a porad ji upravuju.. sem tam neco nejde, ale jinak bez problemu.. ted jsem si koupil dalsi a byl tam fw 7, tak to kdyztak upgradni.. muzes pouzit muj mega patch je tam navod
Hawwwran (nestiham, tak jsem se neprihlasil) |
|
Back to top |
|
 |
Doglik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 7:19 pm Post subject: |
|
|
Ten Megapatch jsem si nahrál, ale rozjela se mi jen úvodní animačka a pak se vypnul. zkusím tam hodit ještě novej FW a uvidím.
Díky! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|