View previous topic :: View next topic |
Měli byste o takovou aplikaci zájem? |
No rozhopádně! Sem s ní! |
|
90% |
[ 194 ] |
Ne děkuji, nepotřebuju nic takového... |
|
9% |
[ 20 ] |
|
Total Votes : 214 |
|
Author |
Message |
Red_Dwarf badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:04 pm Post subject: |
|
|
Tak to jo...myslel sem to co jste do ted naprogramovali, videl sem ze screeny jsou z verze asi 2.5.7 tak treba tu  _________________ N3310=>N3510i=>Siemens CX65 FW9=>12=>16=>25=>43!!!!!!
Záviš FOREVER!!!!!!!
[email protected]
Práce není zajíc, neuteče!!! :-) |
|
Back to top |
|
 |
Ricky (člen klubu SM) řád zlaté antény

5862.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:26 pm Post subject: |
|
|
Red_Dwarf wrote: | Tak to jo...myslel sem to co jste do ted naprogramovali, videl sem ze screeny jsou z verze asi 2.5.7 tak treba tu  |
Hi no už máme asi verzi 2.8.3, ale to je jedno, dáme vám tu tedy demíčko, které bude počítat jen pár jednodušších 2D objektů  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 3:16 pm Post subject: |
|
|
Ricky wrote: | MLB wrote: | Ricky wrote: | Tak problém s arcsin, arccos a arctan úspěšně vyřešen! Tak můžeme jet dál...  |
Tak sa podelte s ostatnimi, pls. |
Na googlu jsem našel hafo stránek, ale většinou hrozné hatmatilky, ale pár bylo v angličtině, tak jsem rozumněl a jedna byla ta rozhodující:
myslím, že to byla henson.newmail.ru a od tamtud jsem stáhl funkce...  |
Thank you very much  _________________ CX70 fw56 |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 4:02 pm Post subject: |
|
|
MLB wrote: | Ricky wrote: | MLB wrote: | Ricky wrote: | Tak problém s arcsin, arccos a arctan úspěšně vyřešen! Tak můžeme jet dál...  |
Tak sa podelte s ostatnimi, pls. |
Na googlu jsem našel hafo stránek, ale většinou hrozné hatmatilky, ale pár bylo v angličtině, tak jsem rozumněl a jedna byla ta rozhodující:
myslím, že to byla henson.newmail.ru a od tamtud jsem stáhl funkce...  |
Thank you very much  |
No a teď hledám třetí odmocninu... :-&
EDIT: Demo bude asi dneska večer...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
MilanLaslop badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:01 pm Post subject: |
|
|
Tu je demo verzia: http://www.mojweb.sk/milanlas/wap/matikar_demo.jar
Počíta iba niekoľko geometrických útvarov ale stále pracujeme na plnej verzii, kde toho bude oveľa viac. V programe budú tiež premeny jednotiek dĺžky, povrchu, objemu a premeny veľkostí uhlov. Pravdepodobne pridáme aj výber jazyka.
Ak by ste našli nejaké nedostatky, chyby alebo ak máte návrhy na zlepšenie, tak píšte. _________________ Moje stránky (Java aplikácie, hry)
A35 -> CX65 FW 16 |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:02 pm Post subject: |
|
|
MilanLaslop wrote: | Tu je demo verzia: http://www.mojweb.sk/milanlas/wap/matikar_demo.jar
Počíta iba niekoľko geometrických útvarov ale stále pracujeme na plnej verzii, kde toho bude oveľa viac. V programe budú tiež premeny jednotiek dĺžky, povrchu, objemu a premeny veľkostí uhlov. Pravdepodobne pridáme aj výber jazyka.
Ak by ste našli nejaké nedostatky, chyby alebo ak máte návrhy na zlepšenie, tak píšte. |
Jsem zvědav, kolik bude testerů...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
1shark1 ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 7:07 pm Post subject: |
|
|
Ricky wrote: | MilanLaslop wrote: | Tu je demo verzia: http://www.mojweb.sk/milanlas/wap/matikar_demo.jar
Ak by ste našli nejaké nedostatky, chyby alebo ak máte návrhy na zlepšenie, tak píšte. |
Jsem zvědav, kolik bude testerů...  |
super
nemohli byste uvěřejnit verzi s jehlanem a komolym jehlanem
My z toho máme zejtra psát  _________________ Siemens CX65 FW50 + Carged Plasma |
|
Back to top |
|
 |
MilanLaslop badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 7:27 pm Post subject: |
|
|
1shark1 wrote: |
super
My z toho máme zejtra psát  |
To ešte nemáme vytvorené, takže nemôžeme. _________________ Moje stránky (Java aplikácie, hry)
A35 -> CX65 FW 16 |
|
Back to top |
|
 |
hanes.strnad rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 7:56 pm Post subject: |
|
|
Ricky wrote: | MilanLaslop wrote: | Tu je demo verzia: http://www.mojweb.sk/milanlas/wap/matikar_demo.jar
hodně testerů bude,sám se mezi ně v zítřejší hodině matamatiky a fyziky zařadím  _________________ Alcatel OT 303(ještě žije)=>Siemens M65 fw06=>fw12=>fw25=>fw43(čistej,až na ikony a na zvuk u fotáku)
 |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:23 pm Post subject: |
|
|
MilanLaslop wrote: | 1shark1 wrote: |
super
My z toho máme zejtra psát  |
To ešte nemáme vytvorené, takže nemôžeme. |
Je mi líto, ale jak říká Milan... To bych nestihl zveřejnit ani kdybych se na to hned vrhnul...
Chci pak číst vaše pochvaly a připomínky! Jo a berte to tak, že v té narychlo udělané demo verzi jsou ještě chyby, které už v nedodělané plné verzi jsou dávno opravené... 8) _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
Red_Dwarf badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 11:56 am Post subject: |
|
|
Ricky wrote: |
Myslim ze hodne jinak jak sem se na to zbezne mrk tak dost dobry, poklona panove  _________________ N3310=>N3510i=>Siemens CX65 FW9=>12=>16=>25=>43!!!!!!
Záviš FOREVER!!!!!!!
[email protected]
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 1:30 pm Post subject: |
|
|
Red_Dwarf wrote: | Ricky wrote: |
Myslim ze hodne jinak jak sem se na to zbezne mrk tak dost dobry, poklona panove  |
Díky! Těšte se na plnou verzi...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
Red_Dwarf badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 9:56 am Post subject: |
|
|
To si piš že se těšíme, jen aby sme se jí dožili  _________________ N3310=>N3510i=>Siemens CX65 FW9=>12=>16=>25=>43!!!!!!
Záviš FOREVER!!!!!!!
[email protected]
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:41 am Post subject: |
|
|
Red_Dwarf wrote: | To si piš že se těšíme, jen aby sme se jí dožili  |
Když ne vy, tak aspoň vaše děti... Ne neboj, zanedbávám kvůli tomu učení do školy... Ale raději neslíbím žádný přesný termín , protože mohou zase nastat komplikace, které to oddálí...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
Red_Dwarf badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:52 am Post subject: |
|
|
Nemusí být "přesný".... Stačí řádově jestli za tyden nebo za 3 měsíce  _________________ N3310=>N3510i=>Siemens CX65 FW9=>12=>16=>25=>43!!!!!!
Záviš FOREVER!!!!!!!
[email protected]
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|