clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - FW 06 pro SX1 - chyba

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

FW 06 pro SX1 - chyba

Reply to topic     Forum Index -> Firmware
View previous topic :: View next topic  
Author Message
weitless
táta fóra
táta fóra

7981.00 SMM
PostPosted: Mon Feb 02, 2004 11:25 am    Post subject: FW 06 pro SX1 - chyba Reply with quote

dovoluji si upozornit, že verze 6.00 CZ, kterou Siemens nahrává do SX1 v autorizovaném servisu Praha - Radlická, obsahuje závažnou chybu -
nefungují MMS v síti Eurotel. Tyto služby nejdou nastavit ani konfigurační zprávou (přes OTA), ani manuálně. Od dnešního dne již výrobce tuto chybu uznává a tvrdí, že nová verze 7.00Cz, která vše napraví bude k dispozici cca za 14 dní.

Tolik příspěvek v e-mailu od čtenáře Tomáše z Nymburka

a ted jak je to s verzema pro SX1?? d'oh! Brick wall
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Njuska
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 03, 2004 12:10 am    Post subject: Reply with quote

To je tedy clekem zavazna chyba. Ale jste si jist? Kolega vlastní SX1 a MMS u Eurotelu normálně posílá. Bohužel nevím, zda-li jeho FW06 je CZE nebo UK? Bohuzel je ted na sluzebni ceste, tak to nemohu overit :-( A u TMO MMS funguji?Jestli ano,pak je to celkem nepochopitelne,ponevadz jde preci o uplne stejne nastaveni jen s jinymi hodnotami...
Back to top
View user's profile Send private message
weitless
táta fóra
táta fóra

7981.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 03, 2004 7:59 am    Post subject: Reply with quote

včera jsem si tuto informaci ověřoval u distributora Siemens-Agora CZ. Byla mi dána kladná odpověď.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Njuska
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 03, 2004 8:05 pm    Post subject: Reply with quote

Aha. Tak to je teda ale ze strany Siemensu uz dost trapne! Pohrbivaji svou vlajkovou lod prisernym softwarem. Desny!
Back to top
Fugas66
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 03, 2004 8:17 pm    Post subject: Problém není v O6-CZ,ale v 05-CZ! Reply with quote

Bohužel problém s MMS od eurotelu není závada ve firmware 06-CZ, ale firmware 05-CZ. Bug zůstale bohužel v mobilu i po přehrátí new firmware. S tímto problémem jsem se vztekal 14-dnů.Nakonec mi pomohlo: udělat reset do továrního nastavení a když nepomůže, tak zazálohovat SX1 v SDS úplný reset všeho *#7370# . Tento druhý krok mi pomohl na spousta jiných bugů. (např.video,foťák,hlasové vytáčení atd)
Nyní mi SX1 šlape bez sebevetších problémů.
Back to top
Fugas66
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 03, 2004 8:21 pm    Post subject: http://forum.mt-siemens.com/ Reply with quote

Ještě jsem zapoměl.Koukněte jsem,zde je docela dost dobrých rad: http://forum.mt-siemens.com/
Back to top
Fugas66
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 03, 2004 8:54 pm    Post subject: Firmware 07-CZ???? Reply with quote

Pochybuji že bude cca.během 14-dnů verze firmware 07-CZ! Na tomto webu http://www.club-sx1.de/ píší cca. 14-20dnů před vydáním vyššího firmware v základní verzi UK-DE-FR. Z této potom vznikají další jazykové verze cca.14-30 dní od vydání této. Uvidíme, třeba se pletu. Toto je pozorování cca 3-roků. S-45/S-55/SX1. Ostatní firmware pro siemens mobili lze pozorovat zde: http://www.siemensinfo.de/ U obouch odkazů klikněte na "BUGLIST",tam jsou všechny poznámky k odstraněných i neodstraněných bugů.
Zdar všem siemensákům, Fugas66!
Nesmíte moc věřit co vám nakukají na infolince siemensu-CZ. Tam toho moc neví!
Back to top
Fugas66
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Feb 04, 2004 1:32 pm    Post subject: MMS versus 06-CZ Reply with quote

V SX1 jsem měl nejprve verzi firmware 05-CZ-UK,SK, MMS nešlo. Pak jsem si nahrál do SX1 verzi 05-UK,DE,FR, MMS nešlo. Nakonec v Radlický v Praze mi nahráli firmware 06-UK,DE,FR a MMS mi opět nešlo. Pomohlo až reset do továrního nastavení. Když nepomůže ani tento, tak potom úplný reset,který popisuji o pár příspěvků výšše!
Zdar Fugas66.
Back to top
Fugas66
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Feb 04, 2004 1:40 pm    Post subject: MMS versus 06-CZ Reply with quote

V SX1 jsem měl nejprve verzi firmware 05-CZ-UK,SK, MMS nešlo. Pak jsem si nahrál do SX1 verzi 05-UK,DE,FR, MMS nešlo. Po vydání 06-UK,DE,FR jsem si do mobilu nahrál tuto verzi, MMS zase opět nešlo! Nakonec v Radlický v Praze mi nahráli firmware 06-UK,DE,FR a MMS mi opět zase nešlo! Pomohlo až reset do továrního nastavení. Když nepomůže ani tento, tak potom úplný reset,který popisuji o pár příspěvků výšše!
Tento problé způsobil údajně firmware 05-CZ,UK,SK, ale z 02.12.2003. Některé SX 1 měli firmware 05-CZ,UK,SK z 15.12.2003 a tento již problém s MMS neměl. Proto některým MMS funguje a některým NE! Můj případ první verze firmware je z 02.12.2003. Bug ale stále i po přehrátí firmware mobilu tam zůstává. Musí se zkoušet resety aby se vymazal.
Zdar Fugas66.
Back to top
Fugas66
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Feb 04, 2004 2:13 pm    Post subject: Re: MMS versus 06-CZ Reply with quote

Sorry, tento článek je neúplný! Nějak se mi odeslal, i když neměl!!! Nepatří jsem!! Článek níže je úplný!!!
Back to top
samatron56e
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 10, 2004 5:49 pm    Post subject: FW 06 pro SX1 - chyba Reply with quote

Koupil jsem sx1 s fw 06cz a nejdou mi rozchodit mms-oskar.
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Firmware All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum