clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - FW 06 pro SX1 - chyba

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

FW 06 pro SX1 - chyba

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Firmware
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
weitless
táta fóra
táta fóra

7981.00 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 02, 2004 11:25 am    Předmět: FW 06 pro SX1 - chyba Odpovědět s citátem

dovoluji si upozornit, že verze 6.00 CZ, kterou Siemens nahrává do SX1 v autorizovaném servisu Praha - Radlická, obsahuje závažnou chybu -
nefungují MMS v síti Eurotel. Tyto služby nejdou nastavit ani konfigurační zprávou (přes OTA), ani manuálně. Od dnešního dne již výrobce tuto chybu uznává a tvrdí, že nová verze 7.00Cz, která vše napraví bude k dispozici cca za 14 dní.

Tolik příspěvek v e-mailu od čtenáře Tomáše z Nymburka

a ted jak je to s verzema pro SX1?? d'oh! Brick wall
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Njuska
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 03, 2004 12:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je tedy clekem zavazna chyba. Ale jste si jist? Kolega vlastní SX1 a MMS u Eurotelu normálně posílá. Bohužel nevím, zda-li jeho FW06 je CZE nebo UK? Bohuzel je ted na sluzebni ceste, tak to nemohu overit :-( A u TMO MMS funguji?Jestli ano,pak je to celkem nepochopitelne,ponevadz jde preci o uplne stejne nastaveni jen s jinymi hodnotami...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
weitless
táta fóra
táta fóra

7981.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 03, 2004 7:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

včera jsem si tuto informaci ověřoval u distributora Siemens-Agora CZ. Byla mi dána kladná odpověď.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Njuska
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 03, 2004 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha. Tak to je teda ale ze strany Siemensu uz dost trapne! Pohrbivaji svou vlajkovou lod prisernym softwarem. Desny!
Fugas66
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 03, 2004 8:17 pm    Předmět: Problém není v O6-CZ,ale v 05-CZ! Odpovědět s citátem

Bohužel problém s MMS od eurotelu není závada ve firmware 06-CZ, ale firmware 05-CZ. Bug zůstale bohužel v mobilu i po přehrátí new firmware. S tímto problémem jsem se vztekal 14-dnů.Nakonec mi pomohlo: udělat reset do továrního nastavení a když nepomůže, tak zazálohovat SX1 v SDS úplný reset všeho *#7370# . Tento druhý krok mi pomohl na spousta jiných bugů. (např.video,foťák,hlasové vytáčení atd)
Nyní mi SX1 šlape bez sebevetších problémů.
Fugas66
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 03, 2004 8:21 pm    Předmět: http://forum.mt-siemens.com/ Odpovědět s citátem

Ještě jsem zapoměl.Koukněte jsem,zde je docela dost dobrých rad: http://forum.mt-siemens.com/
Fugas66
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 03, 2004 8:54 pm    Předmět: Firmware 07-CZ???? Odpovědět s citátem

Pochybuji že bude cca.během 14-dnů verze firmware 07-CZ! Na tomto webu http://www.club-sx1.de/ píší cca. 14-20dnů před vydáním vyššího firmware v základní verzi UK-DE-FR. Z této potom vznikají další jazykové verze cca.14-30 dní od vydání této. Uvidíme, třeba se pletu. Toto je pozorování cca 3-roků. S-45/S-55/SX1. Ostatní firmware pro siemens mobili lze pozorovat zde: http://www.siemensinfo.de/ U obouch odkazů klikněte na "BUGLIST",tam jsou všechny poznámky k odstraněných i neodstraněných bugů.
Zdar všem siemensákům, Fugas66!
Nesmíte moc věřit co vám nakukají na infolince siemensu-CZ. Tam toho moc neví!
Fugas66
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 04, 2004 1:32 pm    Předmět: MMS versus 06-CZ Odpovědět s citátem

V SX1 jsem měl nejprve verzi firmware 05-CZ-UK,SK, MMS nešlo. Pak jsem si nahrál do SX1 verzi 05-UK,DE,FR, MMS nešlo. Nakonec v Radlický v Praze mi nahráli firmware 06-UK,DE,FR a MMS mi opět nešlo. Pomohlo až reset do továrního nastavení. Když nepomůže ani tento, tak potom úplný reset,který popisuji o pár příspěvků výšše!
Zdar Fugas66.
Fugas66
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 04, 2004 1:40 pm    Předmět: MMS versus 06-CZ Odpovědět s citátem

V SX1 jsem měl nejprve verzi firmware 05-CZ-UK,SK, MMS nešlo. Pak jsem si nahrál do SX1 verzi 05-UK,DE,FR, MMS nešlo. Po vydání 06-UK,DE,FR jsem si do mobilu nahrál tuto verzi, MMS zase opět nešlo! Nakonec v Radlický v Praze mi nahráli firmware 06-UK,DE,FR a MMS mi opět zase nešlo! Pomohlo až reset do továrního nastavení. Když nepomůže ani tento, tak potom úplný reset,který popisuji o pár příspěvků výšše!
Tento problé způsobil údajně firmware 05-CZ,UK,SK, ale z 02.12.2003. Některé SX 1 měli firmware 05-CZ,UK,SK z 15.12.2003 a tento již problém s MMS neměl. Proto některým MMS funguje a některým NE! Můj případ první verze firmware je z 02.12.2003. Bug ale stále i po přehrátí firmware mobilu tam zůstává. Musí se zkoušet resety aby se vymazal.
Zdar Fugas66.
Fugas66
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 04, 2004 2:13 pm    Předmět: Re: MMS versus 06-CZ Odpovědět s citátem

Sorry, tento článek je neúplný! Nějak se mi odeslal, i když neměl!!! Nepatří jsem!! Článek níže je úplný!!!
samatron56e
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 10, 2004 5:49 pm    Předmět: FW 06 pro SX1 - chyba Odpovědět s citátem

Koupil jsem sx1 s fw 06cz a nejdou mi rozchodit mms-oskar.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Firmware Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: