clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Bručící ME45 po přeflashování na S45i

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Bručící ME45 po přeflashování na S45i
Goto page Previous  1, 2

Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x45
View previous topic :: View next topic  
Author Message
witty
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PostPosted: Fri Mar 31, 2006 9:03 am    Post subject: ME45i Reply with quote

Můžeš ještě zkusit můj fullflash - mám k tomu i návod a vše další potřebné pěkně pohromadě :c)
http://ABnormal.wz.cz/Siemens
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
pakas
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Apr 10, 2006 11:34 am    Post subject: S45-:S45i Bruci, ale funguje Reply with quote

Presne takhle jsem dopadnul po upgradu sve 45 na icko.
Telefon pri pokusu o zapnuti jenom zabruci a zase se vypne, ale kdyz jsem ho zapinal dostatecne dlouho (cca 50x) tak se najednou zapnul a normalne fungoval. Experimentale jsem zjistil, ze to co mu pomohlo bylo, ze se mi v ruce zahral, takze staci nechat ho chvili na topeni a zapne se na poprve.
Ptal jsem se na to v jednom servisu a udajne je to zpusobeno tim, ze nektere modely S45 mely o neco malo mensi flash pamet a proto se po flashnuti na 45i projevi tato chyba. Zrejme pokud je telefon ohraty, tak do teto casti programu neskoci (ale tohle jsem si uz domyslel).
Ja s tim ziju uz asi 2 roky a protoze telefon nevypinam, tak mi to ani nevadi.
Ale pokud by se to melo flashnout na jinou verzi FW, tak se ten telefon pred tim musi dat do tepla...
Back to top
View user's profile Send private message
shazzer
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Apr 13, 2006 10:15 pm    Post subject: Reply with quote

zdravim!
Ja flashoval uz nekolik ME45tek a s jednou vyjimkou mely vsechny prave problematickej chip CE20. Podarilo se je flashnout vzdy maximalne na druhy pokus. Pouzivam predpripravenej firmware v EXE souboru (zakladem je Winswup) a pak S/ME45 aktivator. Zatim nenastal zadnej neresitelnej problem.
Back to top
jixxie
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Aug 31, 2006 12:07 am    Post subject: S45i Activator Reply with quote

Taky jsem zrovna resil tenhle problem. Muj postup byl nasledujici:

0. Zaloha FF v V-Klay
1. Flash na s45i v4 cz pres winswup
2. S45i activator, aplikovat vsechny patche
3. Siemens S/ME 45 tool, opravit IMEI a Unlock
4. Zapnout phone!

Neresil jsem obnoveni puvodniho nastaveni, protoze tel. byl predtim cistej, ale nemel by to byt vubec problem.
Pro ten S45i Activator na WinXP bylo potreba dohrat knihovny mscomm32.ocx comctl32.ocx a comdlg32.ocx. Jinak se nespustil.
Back to top
fredy908
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Sep 06, 2006 7:30 pm    Post subject: Problem s nabijanim Reply with quote

Ked som si prefleshoval MEcko na S45i tak mi telefon normalne fungoval, ale mam taky problem, ze sa mi nechce dobijat, na chvilu sa sice zacne, ale po par minutach sa sam vypne a nenabija sa. Ked mam telefon vypnuty a skusim ho dat nabit, tak sa taktiez prestane nabijat. Skusil som to uz niekolko krat aj preflashovat a zidny vysledok, dokonca aj so starym software robi to iste. Neviete ako sa da riesit tento problem ?
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x45 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum