clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Nové updates firmware 25cz pro C, CX, M, S a SL 65

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Nové updates firmware 25cz pro C, CX, M, S a SL 65
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next

Reply to topic     Forum Index -> Firmware
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Šťastný S.
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Nov 18, 2004 8:45 pm    Post subject: Firware CX65 poř.číslo 25 Reply with quote

Ja mam pocit že se celkem prace zrychlila. Ale nebyli bychom to my aby se nám něco nezdálo. Vždy je možno něco vylepšit. Proto čekajme další ještě lepší firmware at je o čem vésti pokec Applause
Back to top
View user's profile Send private message
Gintr
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Nov 20, 2004 3:30 pm    Post subject: Re: Nemuzu dostat fw25 do me CX65 Reply with quote

mati wrote:
Prosim, nema nekdo napad jak dostat fw25 do me cx65? Mobil jsem koupil s fw08 a az do teto verze mi to slo v pohode nahrat pomoci originalniho USB kabelu pres COM1, ale ted ani napad. Nahlasi to, ze telefon neni pripojen a nejde to rozbehat ani pomoci toho "manualni startu", pritom do MPM se dostanu bez problemu...Sad[/b]

OK takze ja mam uplne stejnej problem.A jeste ke vsemu nemam zadny zkusenosti s updatem mobilu.Moje SW-Wersion je 09.A perz MPM mi to taky funguje vpoho SiMoCo taky funguje a pise to ze mobile mam pripojenej prez COM4 ale kdyz zapnu fw25 nebo fw12 tak to ten mobile proste nenajde.Please Potreboval bych nejakej postup pro blbce abych s tim nemusel chodit do servisu protoze zaprve nevim kam a za druhy ani nemam cas.Tak dik
Back to top
BEZY
čestný člen
čestný člen

81.16 SMM
PostPosted: Sat Nov 20, 2004 3:39 pm    Post subject: Re: Nemuzu dostat fw25 do me CX65 Reply with quote

Gintr wrote:
mati wrote:
Prosim, nema nekdo napad jak dostat fw25 do me cx65? Mobil jsem koupil s fw08 a az do teto verze mi to slo v pohode nahrat pomoci originalniho USB kabelu pres COM1, ale ted ani napad. Nahlasi to, ze telefon neni pripojen a nejde to rozbehat ani pomoci toho "manualni startu", pritom do MPM se dostanu bez problemu...Sad[/b]

OK takze ja mam uplne stejnej problem.A jeste ke vsemu nemam zadny zkusenosti s updatem mobilu.Moje SW-Wersion je 09.A perz MPM mi to taky funguje vpoho SiMoCo taky funguje a pise to ze mobile mam pripojenej prez COM4 ale kdyz zapnu fw25 nebo fw12 tak to ten mobile proste nenajde.Please Potreboval bych nejakej postup pro blbce abych s tim nemusel chodit do servisu protoze zaprve nevim kam a za druhy ani nemam cas.Tak dik

Nenapsal si co máš za kabel. Pokud DCA-540, tak s tim přehrát FW nejde

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Gintr
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Nov 20, 2004 3:43 pm    Post subject: Re: Nemuzu dostat fw25 do me CX65 Reply with quote

BEZY wrote:
Gintr wrote:
mati wrote:

Nenapsal si co máš za kabel. Pokud DCA-540, tak s tim přehrát FW nejde

No mam Data Cable USB DCA-510
Back to top
Jumper
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Nov 21, 2004 12:37 pm    Post subject: Reply with quote

Nový fw 25 podstatně zrychlil odezvy a ovládání sw telefonu.Žádné negativní účinky jsem zatím nezaznamenal.
Back to top
Portish
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Nov 22, 2004 11:53 am    Post subject: Reply with quote

Tak jsem si kabel od M55 rezistorově upravil a s CX65 v05 se v MPM v pohodě chytl, hlasil se jako DCA-500. Tak si říkám zkusím, jestli s ním půjde flashnout firm a šlo to, na CX 65 se mi v klidu nainstaloval fw v25, jenže se přestal chytat v MPM a dokonce i v SiemensExploreru...a začal se střídavě hlásit jako DCA-500 a 510... nevíte v čem je problém? A bude to dělat i ve verzi 16?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
tommi
(člen klubu SM)
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Dec 02, 2004 1:46 pm    Post subject: SL65 firmware 16 Reply with quote

Mám otázku, mám SL65 firmware 16 variant A100 kúpeným na Slovensku môžem ho flasnut na firmware 25 variantom A400 ? V čom bude rozdiel? T9 nepoužívam. Pôjde to káblom ktorý bol dodavaný spolu so Siemensom S55 ? Ďakujem za odpoveď.[/quote]
Back to top
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Thu Dec 02, 2004 1:59 pm    Post subject: Re: SL65 firmware 16 Reply with quote

tommi wrote:
Mám otázku, mám SL65 firmware 16 variant A100 kúpeným na Slovensku môžem ho flasnut na firmware 25 variantom A400 ? V čom bude rozdiel? T9 nepoužívam. Pôjde to káblom ktorý bol dodavaný spolu so Siemensom S55 ? Ďakujem za odpoveď.
[/quote]

Pokial mas A100 nemas tam slovencinu,takze tam kludne mozes nahrat FW25 A400..to A400 znamena ze je slovensky.A kablom od S55 Ti to pojde,je original.

petricak
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Dec 02, 2004 7:40 pm    Post subject: Reply with quote

nahraval jsem fw25 na fw12 a pripada mi ze se stlumily zvuky...mam v telefonu vse na max a stejne skoro nic neslysim...nevite jak to pls napravit?neni nejakje patch ci neco?pls poradte tezko se s tim vola kdyz to druhyho nelsysite...diky
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Fri Dec 03, 2004 7:57 am    Post subject: Reply with quote

petricak wrote:
nahraval jsem fw25 na fw12 a pripada mi ze se stlumily zvuky...mam v telefonu vse na max a stejne skoro nic neslysim...nevite jak to pls napravit?neni nejakje patch ci neco?pls poradte tezko se s tim vola kdyz to druhyho nelsysite...diky

Hmmm,to je zaujimave...mne sa ziadne zvuky neztlmili.. Think

petricak
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Dec 03, 2004 2:01 pm    Post subject: Reply with quote

hanni wrote:
petricak wrote:

Hmmm,to je zaujimave...mne sa ziadne zvuky neztlmili.. Think

Tak jsem zjistil ze siemens od FW12 snizil hlasitost sytemovych zvuku...muj foun to asi nepochopil a stlumil vse...Jeste stale nikdo nevite jak se to da zase dat nahlas?Nejak pres servisni menu?...Myslite ze v servisu mi to opravi?I prehranim verze FW25 na FW16 se nic nezmenilo Crying or Very sad
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Mon Dec 06, 2004 7:48 am    Post subject: Reply with quote

Tak v tom Ti naozaj neviem poradit...mne zvuky ostali rovnake a servisne tony vobec nepouzivam.
busch
čestný člen
čestný člen

27.84 SMM
PostPosted: Fri Dec 17, 2004 7:37 pm    Post subject: Reply with quote

Jenom tak pro info ostatním, C65 s FW 12 ani za boha nechtěla komuikovat kabelem, pomohlo až update na FW 25, pak všechno vpohodě...

Nokia 6234, Ericsson T65
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
bocanek.
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Sat Dec 18, 2004 12:10 pm    Post subject: čeština v CX65 Reply with quote

Mám firmware 25 a zase jsem se nedočkal dodělání češtiny v mailovém klientu. Ty němci to snad ani neumí. U Sie ST 60 funguje bez problémů a tady se jim to pořád nedaří udělat a nebo na to kašlou....taky jsem nahrál seznam přes infraport do počítače a při nahrání zpět jsem musel opravit diakritiku v celém seznamu. Je zvláštní, že při příjmání MMSky to jde zobrazit dobře a při psaní MMSky to zase ořežou a u mailového klienta to nedokáží nějak vymyslet, aby bylo vše OK.
Taky mi vadí, že při SMS zprávě se mi zobrazí jméno podle seznamu než ji otevřu a při otevření znovu....takže, když mám u jednoho člověka 2 čísla tak nezjistím ze kterého mi psal dokud nebudu tu zprávu odesílat...u firmaware 9 to bylo v pohodě...
Jaké máte zkušenosti vy?
[email protected]
Back to top
MADMAX
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Dec 19, 2004 4:25 pm    Post subject: SP2 Reply with quote

Tak jsem si koupil M65 fw 12 a chtěl jsem nahrát origo fw 25 a nešlo to! Tak jsem zkusil fw 16 a nejde to opět! Hlásí to "and was not found". Má Win XP Pro SP2 a to bude asi ten problém!!!
Reply to topic     Forum Index -> Firmware All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Page 2 of 4

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum