View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Šťastný S. kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 8:45 pm Post subject: Firware CX65 poř.číslo 25 |
|
|
Ja mam pocit že se celkem prace zrychlila. Ale nebyli bychom to my aby se nám něco nezdálo. Vždy je možno něco vylepšit. Proto čekajme další ještě lepší firmware at je o čem vésti pokec  |
|
Back to top |
|
 |
Gintr kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 3:30 pm Post subject: Re: Nemuzu dostat fw25 do me CX65 |
|
|
mati wrote: | Prosim, nema nekdo napad jak dostat fw25 do me cx65? Mobil jsem koupil s fw08 a az do teto verze mi to slo v pohode nahrat pomoci originalniho USB kabelu pres COM1, ale ted ani napad. Nahlasi to, ze telefon neni pripojen a nejde to rozbehat ani pomoci toho "manualni startu", pritom do MPM se dostanu bez problemu... [/b] |
OK takze ja mam uplne stejnej problem.A jeste ke vsemu nemam zadny zkusenosti s updatem mobilu.Moje SW-Wersion je 09.A perz MPM mi to taky funguje vpoho SiMoCo taky funguje a pise to ze mobile mam pripojenej prez COM4 ale kdyz zapnu fw25 nebo fw12 tak to ten mobile proste nenajde.Please Potreboval bych nejakej postup pro blbce abych s tim nemusel chodit do servisu protoze zaprve nevim kam a za druhy ani nemam cas.Tak dik |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 3:39 pm Post subject: Re: Nemuzu dostat fw25 do me CX65 |
|
|
Gintr wrote: | mati wrote: | Prosim, nema nekdo napad jak dostat fw25 do me cx65? Mobil jsem koupil s fw08 a az do teto verze mi to slo v pohode nahrat pomoci originalniho USB kabelu pres COM1, ale ted ani napad. Nahlasi to, ze telefon neni pripojen a nejde to rozbehat ani pomoci toho "manualni startu", pritom do MPM se dostanu bez problemu... [/b] |
OK takze ja mam uplne stejnej problem.A jeste ke vsemu nemam zadny zkusenosti s updatem mobilu.Moje SW-Wersion je 09.A perz MPM mi to taky funguje vpoho SiMoCo taky funguje a pise to ze mobile mam pripojenej prez COM4 ale kdyz zapnu fw25 nebo fw12 tak to ten mobile proste nenajde.Please Potreboval bych nejakej postup pro blbce abych s tim nemusel chodit do servisu protoze zaprve nevim kam a za druhy ani nemam cas.Tak dik |
Nenapsal si co máš za kabel. Pokud DCA-540, tak s tim přehrát FW nejde _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
Gintr kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 3:43 pm Post subject: Re: Nemuzu dostat fw25 do me CX65 |
|
|
BEZY wrote: | Gintr wrote: | mati wrote: | Prosim, nema nekdo napad jak dostat fw25 do me cx65? Mobil jsem koupil s fw08 a az do teto verze mi to slo v pohode nahrat pomoci originalniho USB kabelu pres COM1, ale ted ani napad. Nahlasi to, ze telefon neni pripojen a nejde to rozbehat ani pomoci toho "manualni startu", pritom do MPM se dostanu bez problemu... [/b] |
Nenapsal si co máš za kabel. Pokud DCA-540, tak s tim přehrát FW nejde |
No mam Data Cable USB DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
Jumper kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:37 pm Post subject: |
|
|
Nový fw 25 podstatně zrychlil odezvy a ovládání sw telefonu.Žádné negativní účinky jsem zatím nezaznamenal. |
|
Back to top |
|
 |
Portish kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 11:53 am Post subject: |
|
|
Tak jsem si kabel od M55 rezistorově upravil a s CX65 v05 se v MPM v pohodě chytl, hlasil se jako DCA-500. Tak si říkám zkusím, jestli s ním půjde flashnout firm a šlo to, na CX 65 se mi v klidu nainstaloval fw v25, jenže se přestal chytat v MPM a dokonce i v SiemensExploreru...a začal se střídavě hlásit jako DCA-500 a 510... nevíte v čem je problém? A bude to dělat i ve verzi 16? |
|
Back to top |
|
 |
tommi (člen klubu SM) kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 1:46 pm Post subject: SL65 firmware 16 |
|
|
Mám otázku, mám SL65 firmware 16 variant A100 kúpeným na Slovensku môžem ho flasnut na firmware 25 variantom A400 ? V čom bude rozdiel? T9 nepoužívam. Pôjde to káblom ktorý bol dodavaný spolu so Siemensom S55 ? Ďakujem za odpoveď.[/quote] |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 1:59 pm Post subject: Re: SL65 firmware 16 |
|
|
tommi wrote: | Mám otázku, mám SL65 firmware 16 variant A100 kúpeným na Slovensku môžem ho flasnut na firmware 25 variantom A400 ? V čom bude rozdiel? T9 nepoužívam. Pôjde to káblom ktorý bol dodavaný spolu so Siemensom S55 ? Ďakujem za odpoveď. | [/quote]
Pokial mas A100 nemas tam slovencinu,takze tam kludne mozes nahrat FW25 A400..to A400 znamena ze je slovensky.A kablom od S55 Ti to pojde,je original. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
petricak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 7:40 pm Post subject: |
|
|
nahraval jsem fw25 na fw12 a pripada mi ze se stlumily zvuky...mam v telefonu vse na max a stejne skoro nic neslysim...nevite jak to pls napravit?neni nejakje patch ci neco?pls poradte tezko se s tim vola kdyz to druhyho nelsysite...diky |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 7:57 am Post subject: |
|
|
petricak wrote: | nahraval jsem fw25 na fw12 a pripada mi ze se stlumily zvuky...mam v telefonu vse na max a stejne skoro nic neslysim...nevite jak to pls napravit?neni nejakje patch ci neco?pls poradte tezko se s tim vola kdyz to druhyho nelsysite...diky |
Hmmm,to je zaujimave...mne sa ziadne zvuky neztlmili..  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
petricak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 2:01 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | petricak wrote: | nahraval jsem fw25 na fw12 a pripada mi ze se stlumily zvuky...mam v telefonu vse na max a stejne skoro nic neslysim...nevite jak to pls napravit?neni nejakje patch ci neco?pls poradte tezko se s tim vola kdyz to druhyho nelsysite...diky |
Hmmm,to je zaujimave...mne sa ziadne zvuky neztlmili..  |
Tak jsem zjistil ze siemens od FW12 snizil hlasitost sytemovych zvuku...muj foun to asi nepochopil a stlumil vse...Jeste stale nikdo nevite jak se to da zase dat nahlas?Nejak pres servisni menu?...Myslite ze v servisu mi to opravi?I prehranim verze FW25 na FW16 se nic nezmenilo  |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 7:48 am Post subject: |
|
|
Tak v tom Ti naozaj neviem poradit...mne zvuky ostali rovnake a servisne tony vobec nepouzivam. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 7:37 pm Post subject: |
|
|
Jenom tak pro info ostatním, C65 s FW 12 ani za boha nechtěla komuikovat kabelem, pomohlo až update na FW 25, pak všechno vpohodě... _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
bocanek. Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 12:10 pm Post subject: čeština v CX65 |
|
|
Mám firmware 25 a zase jsem se nedočkal dodělání češtiny v mailovém klientu. Ty němci to snad ani neumí. U Sie ST 60 funguje bez problémů a tady se jim to pořád nedaří udělat a nebo na to kašlou....taky jsem nahrál seznam přes infraport do počítače a při nahrání zpět jsem musel opravit diakritiku v celém seznamu. Je zvláštní, že při příjmání MMSky to jde zobrazit dobře a při psaní MMSky to zase ořežou a u mailového klienta to nedokáží nějak vymyslet, aby bylo vše OK.
Taky mi vadí, že při SMS zprávě se mi zobrazí jméno podle seznamu než ji otevřu a při otevření znovu....takže, když mám u jednoho člověka 2 čísla tak nezjistím ze kterého mi psal dokud nebudu tu zprávu odesílat...u firmaware 9 to bylo v pohodě...
Jaké máte zkušenosti vy?
[email protected] |
|
Back to top |
|
 |
MADMAX kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 4:25 pm Post subject: SP2 |
|
|
Tak jsem si koupil M65 fw 12 a chtěl jsem nahrát origo fw 25 a nešlo to! Tak jsem zkusil fw 16 a nejde to opět! Hlásí to "and was not found". Má Win XP Pro SP2 a to bude asi ten problém!!! _________________ S6,C25,C35,S55,MC60,M55,CX65,M65 |
|
Back to top |
|
 |
|