clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Nové updates firmware 25cz pro C, CX, M, S a SL 65

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Nové updates firmware 25cz pro C, CX, M, S a SL 65
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next

Reply to topic     Forum Index -> Firmware
View previous topic :: View next topic  
Author Message
busch
čestný člen
čestný člen

27.84 SMM
PostPosted: Sun Dec 19, 2004 4:39 pm    Post subject: Re: SP2 Reply with quote

MADMAX wrote:
Tak jsem si koupil M65 fw 12 a chtěl jsem nahrát origo fw 25 a nešlo to! Tak jsem zkusil fw 16 a nejde to opět! Hlásí to "and was not found". Má Win XP Pro SP2 a to bude asi ten problém!!!

Zkus: připojit mobil, zapnout ten updater, kašli na kecy typu zapěte a vypněte mobil,až napíše telefon nenalezen, potvrdit že chceš zkusit manuální start update,zase kašlat na instrukce že ho máš vypnout, nastavit správný COM. Mobil by se měl sám vypnout a pak stačí podržet červený lačítko a mělo by se začít nahrávat. Doufám je co sem napsal je k pochopení, prostě a jednoduše pořád mačkat tlačítko pokračovat

Nokia 6234, Ericsson T65
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
tommi
(člen klubu SM)
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Dec 20, 2004 10:04 am    Post subject: Siemens CXT 65 Reply with quote

Môžem flashnúť CXT 65 fw15 verzia A402 (eurotel sk) s firmware fw25 a400 ktorý je určený pre CX 65 ?
Back to top
View user's profile Send private message
MADMAX
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Dec 20, 2004 10:44 am    Post subject: Vyřešeno! Reply with quote

Tak ten originál sw se po kliknutí na ikonu vůbec nespustil, jen napsal tu hlášku! Stáhnul jsem proto winswup a šlo to! Ten origo sw 16 a 25 jsem měl stažený odsud takže žádná závada tam být nemůže. Já to tipuju na ten Service pack 2 do XP!!! Měl někdo podobný problém?

Jinak pro předchozího kolegu: Já si myslím že CX a CXT jsou stejné akorát že CXT je dělán pro určitého operátora.

BEZY
čestný člen
čestný člen

81.16 SMM
PostPosted: Mon Dec 20, 2004 6:50 pm    Post subject: Re: Siemens CXT 65 Reply with quote

tommi wrote:
Môžem flashnúť CXT 65 fw15 verzia A402 (eurotel sk) s firmware fw25 a400 ktorý je určený pre CX 65 ?

Klidně můžeš

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Tue Dec 21, 2004 2:07 pm    Post subject: Re: SP2 Reply with quote

busch wrote:
MADMAX wrote:
Tak jsem si koupil M65 fw 12 a chtěl jsem nahrát origo fw 25 a nešlo to! Tak jsem zkusil fw 16 a nejde to opět! Hlásí to "and was not found". Má Win XP Pro SP2 a to bude asi ten problém!!!

Zkus: připojit mobil, zapnout ten updater, kašli na kecy typu zapěte a vypněte mobil,až napíše telefon nenalezen, potvrdit že chceš zkusit manuální start update,zase kašlat na instrukce že ho máš vypnout, nastavit správný COM. Mobil by se měl sám vypnout a pak stačí podržet červený lačítko a mělo by se začít nahrávat. Doufám je co sem napsal je k pochopení, prostě a jednoduše pořád mačkat tlačítko pokračovat

no ja s WinXP, SP2 Kabel DCA510 prblemy, az kym som neprecital tento odkaz. Takze postup, spokojne vypni telefon, kabel mas pripojeny, pusti update, dotlac ho k rucnemu update. Ked zakvaka ze mas vypnut telefon (pred inicializaciou) tak ho zapni, a nezadavaj PIN. nechaj ho v tomto stave.. klikni na Dalej a malo by to ist. Presny postup si nepametam, ale mal som problem dokial ma nenapadlo zapnut telefon nezadat pinko a tak spustit flashovanie.
Back to top
DylanX
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 04, 2005 9:15 pm    Post subject: Update Reply with quote

Chtěl jsem aktualizovat firmware na mé CX65, mám FW08, což už je trošku starší Wink Jenže, tak nějak ve spěchu jsem si koupil kabel DK-1 USB od GSMCables, a hoplá, siemensi patcher ho proste nesežere. Kabel emuluje COM a MPM ho vidí jako "COM 3 - USB", zatímco UpdateTool prohledá jen COM1 a COM2 a ani v manuálním výběru není COM3. Ač jsem hledal jak jsem hledal, zde na SiemensManii jsem nic nenalezl a nevím jestli se jedná o problém kabelu nebo programu. Děkuji za případnou odpověd.

A mimochodem, hodí se ten kabel vůbec k něčemu nebo to byla -blbá koupě-? Think Brick wall (patchováni atd.)
Back to top
kedir
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 26, 2005 6:07 pm    Post subject: Reply with quote

"505 No answer from Mobile, maybe not with new update-concept ? 3.770 V"
tohle se mi vždy objeví, když chci nahrát nový firmware. Mám Siemens S65, SW-12, variant A 412, připojený kabel se mi hlásí jako DCA-510, firmware chci: "S65_250400.xbz_update.exe". Prosím poradíte mi kde dělám chybu ??? [email protected]
Back to top
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Thu Jan 27, 2005 8:31 am    Post subject: Reply with quote

kedir wrote:
tohle se mi vždy objeví, když chci nahrát nový firmware. Mám Siemens S65, SW-12, variant A 412, připojený kabel se mi hlásí jako DCA-510, firmware chci: "S65_250400.xbz_update.exe". Prosím poradíte mi kde dělám chybu ??? [email protected]

Nabi si bateriu uplne do plna.

DJATWORK
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 6:00 pm    Post subject: Reply with quote

ja bych se jen chtel zeptat jestli nekomu dela na m65 se softwarem 25 varianta a 404 ze kdyz si neco posle - treba pres Ir nebo kabel nebo kdyz mu pride smska, jestli mu to zustane porad v ty docasny slozce i po ulozeni. poslal sem si tam 2MB video kdyz sem tam mel asi 5 MB volnyho mista a kdyz sem to doposlal tak mi to napsalo ze mam asi 15Kb volnyho mista. nevite co s tim???
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
HOne
věrný diskusník
věrný diskusník

Location: Trutnov-takový relativně velký,avšak nudný město...(50 km od Hradce Králové na sever)

2073.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 8:46 pm    Post subject: Reply with quote

to se mi taky stalo,že jsem měl asi ještě 2 mb volnýho ale poto jsem si tam poslal hru,a napsalo to,že pamět je plná. potom sem vymazal i ostatní hry a furt jen jeden mb. tak jsem to zformátoval. to pomohlo.

Sony Erikson Ká sedmset padesát i

...->Alcatel 302->Nokia 3310->Siemens M65->prodán->Sony Ericsson K750i

Linux for Humans....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address MSN Messenger
kedir
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 10:24 pm    Post subject: Reply with quote

hanni wrote:
kedir wrote:

Tak jsem nabil tu baterii, ale pořád stejný problém. Když mám telefon vypnutý tak, tak ho "to" nenajde, když ho zapnu tak buď vyskočí výše popsaná hláška, nebo to nenajde mobil. Připojuju ho na COM 4, mám
XP, SP 2. Taky mi nedávají smysl věty: "Nyní vypněte telefon" a hned za tím:"Pokud váš telefon nejde zapnout,vyjměte baterii."Nějak se mi to nedaří.
Back to top
martun
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Sat Feb 05, 2005 10:38 am    Post subject: Reply with quote

busch wrote:
Jenom tak pro info ostatním, C65 s FW 12 ani za boha nechtěla komuikovat kabelem, pomohlo až update na FW 25, pak všechno vpohodě...

Stím souhlasím!!!!!!!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

17095.68 SMM
PostPosted: Sat Feb 05, 2005 6:51 pm    Post subject: Reply with quote

kedir wrote:
hanni wrote:
kedir wrote:

Tak jsem nabil tu baterii, ale pořád stejný problém. Když mám telefon vypnutý tak, tak ho "to" nenajde, když ho zapnu tak buď vyskočí výše popsaná hláška, nebo to nenajde mobil. Připojuju ho na COM 4, mám
XP, SP 2. Taky mi nedávají smysl věty: "Nyní vypněte telefon" a hned za tím:"Pokud váš telefon nejde zapnout,vyjměte baterii."Nějak se mi to nedaří.

XP SP2 to nedělá,přehoď si kabel z com4 na com 1 nebo 2 a pojede to Laughing

Guest

851.00 SMM
PostPosted: Sun Feb 27, 2005 10:29 pm    Post subject: Reply with quote

Nahrál sem si novej FW25,do mé cx65ky a seká se mi hra Siemens 3d rally, nevíte čím to? čim to můžu zrychlit?
Back to top
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Sun Feb 27, 2005 10:29 pm    Post subject: Reply with quote

Nahrál sem si novej FW25,do mé cx65ky a seká se mi hra Siemens 3d rally, nevíte čím to? čim to můžu zrychlit?
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Firmware All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Page 3 of 4

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum