View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 05, 2005 3:14 pm Post subject: |
|
|
Diamondking wrote: | Maximálně 16000 Hz, 4 bity, mono a formát wav je-IMA ADPCM, nic jiného to nepřehraje jo ještě 8000 Hz a to je tak na zvuky zvířat adt., ale na muziku jedině těch 16000. Jedna skladba zabere tak 1,8-2,5 Mb paměti a zvuk-snad při trošce dobré vůle a toleranci-možná přiblížení k Mp3. Ja mám udělané výřezy skladeb jako vyzvánění-budík-atd. a celkem to jde, to víš, ale hifi to není:-))
S65-fw 25, |
CX65 prehrava i PCM 8bit, 8khz, Mono. Ale nesmite ho prevadet v Zaznamu zvuku. Mam vyzkousenej prevod v Nero Wave Editoru a Audacity. Kdyz pouzijete program MP3_TO_IMA_ADPCM, provadi jeste upravu zvuku, ktera opravud VYRAZNE pomuze. Pomoci odstranovani sumu v ruznejch editorech jsem takovyho vysledku nikdy nedosahl. _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Wed Jan 05, 2005 7:22 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | Diamondking wrote: | Maximálně 16000 Hz, 4 bity, mono a formát wav je-IMA ADPCM, nic jiného to nepřehraje jo ještě 8000 Hz a to je tak na zvuky zvířat adt., ale na muziku jedině těch 16000. Jedna skladba zabere tak 1,8-2,5 Mb paměti a zvuk-snad při trošce dobré vůle a toleranci-možná přiblížení k Mp3. Ja mám udělané výřezy skladeb jako vyzvánění-budík-atd. a celkem to jde, to víš, ale hifi to není:-))
S65-fw 25, |
CX65 prehrava i PCM 8bit, 8khz, Mono. Ale nesmite ho prevadet v Zaznamu zvuku. Mam vyzkousenej prevod v Nero Wave Editoru a Audacity. Kdyz pouzijete program MP3_TO_IMA_ADPCM, provadi jeste upravu zvuku, ktera opravud VYRAZNE pomuze. Pomoci odstranovani sumu v ruznejch editorech jsem takovyho vysledku nikdy nedosahl. |
Já taky používám ač "nemoderní", tak vynikající udělátko MP3_TO_IMA_ADPCM a případně předem písničku zkrátím ve Winampu... |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Thu Jan 06, 2005 12:33 pm Post subject: |
|
|
Nevím na kolik je to novinka,ale je nějaká víc user-friendly verze MP3_TO_IMA_ADPCM
http://www.cx65.de/Musik_hoeren.888.0.html _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 06, 2005 3:02 pm Post subject: |
|
|
Jenom nevim, jestli pouziva pri prevodu ten resample... _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Thu Jan 06, 2005 6:54 pm Post subject: |
|
|
Jo, mám to stažený delší dobu, ale nepoužívám ho. Tváří se ale jednodušeji na ovládání než MP3_TO_IMA_ADPCM |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Thu Jan 06, 2005 7:43 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: |
Jo, mám to stažený delší dobu, ale nepoužívám ho. Tváří se ale jednodušeji na ovládání než MP3_TO_IMA_ADPCM |
No mě se zdá, že jenom někdo udělal grafický rozhraní k tomu BATáku...  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 06, 2005 7:47 pm Post subject: |
|
|
busch wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: |
No mě se zdá, že jenom někdo udělal grafický rozhraní k tomu BATáku...  |
No ten batak v tom zipu docela logicky neni, je udelanej exac. Ja to prave taky nevim, ale MP3_TO_IMA_ADPCM je vlastne vic programu dohromady... A tezko rict, jestli ten "tvuj" program spousti sox.exe s tim parametrem... Fakt nevim. _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Thu Jan 06, 2005 7:56 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | busch wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: |
No mě se zdá, že jenom někdo udělal grafický rozhraní k tomu BATáku...  |
No ten batak v tom zipu docela logicky neni, je udelanej exac. Ja to prave taky nevim, ale MP3_TO_IMA_ADPCM je vlastne vic programu dohromady... A tezko rict, jestli ten "tvuj" program spousti sox.exe s tim parametrem... Fakt nevim. |
Detail Tak zkus zkonvertovat soubor oběma programama a porovnat je...  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|