View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 05, 2005 10:08 pm Post subject: |
|
|
Master1 wrote: | pechi wrote: | Master1 wrote: | 30mb ta moje má 10mb (dělal sem to v MPM)  |
Zálohu a přes MPM? A jak jsi to jako dělal...? Zálohu uděláš buď přes V-Klay nebo x65 Flasher. |
třetí ikona zleva  |
POZOR POZOR Takhle tam samozrejme fw12 nenahrajes, protoze pres MPM zalohujes jenom obsah disku. To je tech 10MB, ktery normalne vyuzivas jako pamet na mobilu. To, cemu se rika zaloha, je vetsinou FULLFLASH. Je to proste vsechno, co je v telefonu. Vcetne firmwaru, EEPROM a bootcore. Asi nevis o cem mluvim, ale podivej se sem: http://forum.www.siemensmania.cz/content.php?id=40 . Kdyz si udelas zalohu pomoci MPM? je ti v pripade nefunkcnosti telefonu na prd. Abys mohl udelat fullflash, musis ale bud patchovat bootcore (viz clanek) nebo pouzit tzv. PapuaKey - oboji znamena zasah do telefonu a teoretickou moznost ztraty zaruky, i kdyz moznost, ze by na to v servisu prisli, je docela mala. Kdyby sis chtel o flashovani precist vic, podivej se na clanky, ktery se ti zobrazi kdyz das na hlavni strance Vyhledavani - Vyber telefon - CX65. _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
Master1 rozumbrada

230.74 SMM
|
Posted: Wed Jan 05, 2005 10:31 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | Master1 wrote: | pechi wrote: | Master1 wrote: | 30mb ta moje má 10mb (dělal sem to v MPM)  |
Zálohu a přes MPM? A jak jsi to jako dělal...? Zálohu uděláš buď přes V-Klay nebo x65 Flasher. |
třetí ikona zleva  |
POZOR POZOR Takhle tam samozrejme fw12 nenahrajes, protoze pres MPM zalohujes jenom obsah disku. To je tech 10MB, ktery normalne vyuzivas jako pamet na mobilu. To, cemu se rika zaloha, je vetsinou FULLFLASH. Je to proste vsechno, co je v telefonu. Vcetne firmwaru, EEPROM a bootcore. Asi nevis o cem mluvim, ale podivej se sem: http://forum.www.siemensmania.cz/content.php?id=40 . Kdyz si udelas zalohu pomoci MPM? je ti v pripade nefunkcnosti telefonu na prd. Abys mohl udelat fullflash, musis ale bud patchovat bootcore (viz clanek) nebo pouzit tzv. PapuaKey - oboji znamena zasah do telefonu a teoretickou moznost ztraty zaruky, i kdyz moznost, ze by na to v servisu prisli, je docela mala. Kdyby sis chtel o flashovani precist vic, podivej se na clanky, ktery se ti zobrazi kdyz das na hlavni strance Vyhledavani - Vyber telefon - CX65. |
a co jednodušeji??? počkat si až mi přide klub. karta Siemens mobile Gold club a zajet do Brna??? _________________ Siemens A50->Siemens A55->CX65-Fw 50 a nějakej tuning-> SX1 music edition + S75 + Spoustu dalších Siemensů  |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 06, 2005 3:04 pm Post subject: |
|
|
Master1 wrote: | oookoook wrote: | Master1 wrote: | pechi wrote: | Master1 wrote: | 30mb ta moje má 10mb (dělal sem to v MPM)  |
třetí ikona zleva  |
POZOR POZOR Takhle tam samozrejme fw12 nenahrajes, protoze pres MPM zalohujes jenom obsah disku. To je tech 10MB, ktery normalne vyuzivas jako pamet na mobilu. To, cemu se rika zaloha, je vetsinou FULLFLASH. Je to proste vsechno, co je v telefonu. Vcetne firmwaru, EEPROM a bootcore. Asi nevis o cem mluvim, ale podivej se sem: http://forum.www.siemensmania.cz/content.php?id=40 . Kdyz si udelas zalohu pomoci MPM? je ti v pripade nefunkcnosti telefonu na prd. Abys mohl udelat fullflash, musis ale bud patchovat bootcore (viz clanek) nebo pouzit tzv. PapuaKey - oboji znamena zasah do telefonu a teoretickou moznost ztraty zaruky, i kdyz moznost, ze by na to v servisu prisli, je docela mala. Kdyby sis chtel o flashovani precist vic, podivej se na clanky, ktery se ti zobrazi kdyz das na hlavni strance Vyhledavani - Vyber telefon - CX65. |
a co jednodušeji??? počkat si až mi přide klub. karta Siemens mobile Gold club a zajet do Brna??? |
Chces to jet dat do servisu? No DA mozna zprovozni. Teda spis skoro urcite. Ale v servisu ti asi FF neudelaj, takze kdybys chtel delat nejaky pokusy, budes si to muset stejne vyrobit sam. _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
Master1 rozumbrada

230.74 SMM
|
Posted: Thu Jan 06, 2005 3:13 pm Post subject: |
|
|
v servisu mi to spraví a já si potom udělám FF!! znáš lepší nápad???  _________________ Siemens A50->Siemens A55->CX65-Fw 50 a nějakej tuning-> SX1 music edition + S75 + Spoustu dalších Siemensů  |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 06, 2005 3:32 pm Post subject: |
|
|
Master1 wrote: | v servisu mi to spraví a já si potom udělám FF!! znáš lepší nápad???  |
Nee.  _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|