View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kabel začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 5:16 pm Post subject: Patche na M65?! |
|
|
Jde nejak udela,kdyz se mi libi nakej patch na CX65 nebo na S65,aby sel na M65?!Ja mam totiz M65... |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 5:45 pm Post subject: |
|
|
No vetsinou se to dela tak, ze se podivas do sekce patche a zjistis si to tam... No ale prozradim ti to.
. Vezmi cistej FF z CX/S65. Pokud mas nekde bmp obrazky, ze kterejch je patch, pokracuj v bode 6.
2. Pres V_klay aplikuj na FF vyhlidly Patch1
3. Otevri patchlej FF v SPC
4. Najdi si obrazky, ktery te zajimaj, a uloz si je na disk.
5. Otevri tvuj FF z M65 v SPC a nacpi na spravny mista obrazky, ktery jsi vytahl z patchlyho FF CX65
6. Vytvor v SPC Patch2
7. Aplikuj Patch2 na tvuj telefon
Nevim, jak se ve vytvareni graf. patchu orientujes, jestli tomu nerozumis, podivej se na navod na SPC. A hodne stesti.
 _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
Lukasisko čestný člen

1261.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 6:01 pm Post subject: |
|
|
To co uvedl oookoook je absolutně správně.
Ovšem pokud máš zájem o systémové patche a né o grafické, máš trošku smůlu. Předělávka systémových patchů z jednoho fw na jiný je dost složitá a zvládají ji v podstatě jen tvůrci patchů. Takže pokud se ti líbí nějaký systémový patch, který zrovna neexistuje pro tvůj fw, budeš muset počkat, až ho některý z patcherských mistrů vytvoří....
Pokud se na netu objeví něco nového, přidáme to na stránku. _________________ Sagem MC920 >> S/ME45i fw04 >> SX1 fw15cz patched + 1GB PQI >> SE P990i
BT GPS i-Tec 339
Wayfinder Navigator
Život je hořký. Bohudík.  |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 6:10 pm Post subject: |
|
|
Lukasisko wrote: | To co uvedl oookoook je absolutně správně.
Ovšem pokud máš zájem o systémové patche a né o grafické, máš trošku smůlu. Předělávka systémových patchů z jednoho fw na jiný je dost složitá a zvládají ji v podstatě jen tvůrci patchů. Takže pokud se ti líbí nějaký systémový patch, který zrovna neexistuje pro tvůj fw, budeš muset počkat, až ho některý z patcherských mistrů vytvoří....
Pokud se na netu objeví něco nového, přidáme to na stránku. |
No ale pokud je patch docela jednoduchej, dela se to tak, ze si otevres FF M65 a hledas tam stejny useky kodu, co mas v tom patchi pro jinej telefon - treba povoleni servisniho menu takhle jde, meni se jenom jedna hodnota. Takze proste najdes ten kousek a kdyz si ses jistej, ze to je ono, zmenis to. Zkontrolovat se to da podle toho, ze se podivas do FF jinyho telefonu, najdes zmenenej zaznam a podivas se, jestli okolni hodnoty vypadaj v obou FF stejne.
Nedokazal jsem si predstavit, jak by se systemovej patch mohl nekomu LIBIT. No proste jsem si myslel, ze tam je napsano, ze chce predelavat graficky. _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
Lukasisko čestný člen

1261.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 6:37 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | ... ze si otevres FF M65 a hledas tam stejny useky kodu, co mas v tom patchi pro jinej telefon - treba povoleni servisniho menu takhle jde, meni se jenom jedna hodnota. Takze proste najdes ten kousek a kdyz si ses jistej, ze to je ono, zmenis to. |
Jistě, jde to tak, ale pouze u velmi jednoduchých patchů. Ale do toho bych zatím Kabela nezatahoval.....takové úpravy si může dovolit až např. ten správný táta fóra.  _________________ Sagem MC920 >> S/ME45i fw04 >> SX1 fw15cz patched + 1GB PQI >> SE P990i
BT GPS i-Tec 339
Wayfinder Navigator
Život je hořký. Bohudík.  |
|
Back to top |
|
 |
kabel začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 8:11 pm Post subject: |
|
|
Jojo myslel sem graficky patche:)A muzete mi please nekdo ten cistej FF CX65 poslat?!Email je: [email protected] nebo [email protected]!!Dik moc |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
kabel začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 10:52 am Post subject: |
|
|
Dik a kde by se sehnal cistej FF s fw 25,pac na nej je zatim vic patchu a tyhle patche se mi libej:) |
|
Back to top |
|
 |
P4priX ostřílený diskusník

128.03 SMM
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 7:31 pm Post subject: M65tka |
|
|
PROsím lidičky, kde mám sehnat čistej FF FW25 pro mojí M65
Pište mi na mail [email protected]
Dííííííííííík mooooc... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|