View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
haldyr řád zlaté antény

Joined: 30 Aug 2004 Posts: 866 Location: Červ. Kostelec (Naith Lothlórien)
5861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 8:40 pm Post subject: |
|
|
Jedéém _________________ 5110>>>C55 FW21>>>C55 FW24 888KB, 245KB HpM + patche>>>CX75 + RS-MMC 256MB Pretec + Headset with PTT Stereo(HHS-700) |
|
Back to top |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 5:15 pm Post subject: |
|
|
Tak už je to i v Polsku a v Německu;) _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
...no tedka mam PhonePDA... Mio A701 v budoucnu si ale koupim asi nejaky PDA od HTC  |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 5:55 pm Post subject: |
|
|
bkf.1 wrote: | Tak už je to i v Polsku a v Německu;) |
Hehe, kdyby všichni Číňani měli Siemensy . |
|
Back to top |
|
 |
mistik badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 9:01 pm Post subject: ... |
|
|
to ma cx65 fakt tak zly FW? nemam ten telefon dlho ale zatial problemy nemam (mam FW 16), okrem toho, ze mi nechce stahovat aplikacie z netu. mam pocit, ze siemensy maju oproti ostatnym telefonom skor lepsi FW... alebo na co si mam dat pozor? _________________ Motorola d520 => Nokia 3310 => Nokia 3510i => S55 => CX65 => SE K700i => EL71 juchuuuu
no, na tej fotke sice vyzeram ako notas... ale ked je vecer zabava a pije sa (vedla mna je moja najvacsia laska) |
|
Back to top |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 9:24 am Post subject: Re: ... |
|
|
mistik wrote: | to ma cx65 fakt tak zly FW? nemam ten telefon dlho ale zatial problemy nemam (mam FW 16), okrem toho, ze mi nechce stahovat aplikacie z netu. mam pocit, ze siemensy maju oproti ostatnym telefonom skor lepsi FW... alebo na co si mam dat pozor? |
Jo bohužel je to tak zlý:/ Kdybych měl ze začátku FW16, tak možná bych si zvykl, ale když jsem měl FW05 (hrůza ale tak dalo se) a teď FW08 (krom toho, že není 3D Java je v pohodě), tak to se prostě nedá. To že nemáš žádný problémy, buď hodně moc rád, protože seš jeden z mála. Možná kdyby sis dal FW08, tak bys hodně změnil názor a vyšší firm by sis tam asi už nedal. Tyhle chyby (hlavně zakusování a pomalé reakce + další drobné chyby, kterých je tolik, že už celkově přesahují rámec "drobných chyb") píšou lidi po fórech i v Polsku, Německu a Rusku (i ve Španělsku - dál už jsem se nedíval). Jak řikám FW08 se dá, ale teď je přece už 36! Ale zase v něm jsou chyby. Většina lidí zůstává u 25ky, protože je na ni aspoň nejvíc patchů, ale chybovej je stejně (no možná kolikrát ještě víc chybovej) jak 12, 14 a 16. Jak jsem dřív řekl, tak něco takovýho jsem nezažil od dob SL45 (tj. přes dva roky zpátky). Co si pamatuju, tak oblíbený modely každé řady byli s firmwarem vždycky v pohodě. Občas byla nějaká chybka, ale oproti CX65 musím říct, že byly absolutně bezchybný:/ Jinak co se týče funkcí a možností máš pravdu. Siemens je daleko v předu a v tomto zatím nemá ani chabou konkurenci  _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
...no tedka mam PhonePDA... Mio A701 v budoucnu si ale koupim asi nejaky PDA od HTC  |
|
Back to top |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 9:26 am Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | bkf.1 wrote: | Tak už je to i v Polsku a v Německu;) |
Tak tohle jsem nepochopil  _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 2:22 pm Post subject: |
|
|
bkf.1 wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | bkf.1 wrote: | Tak už je to i v Polsku a v Německu;) |
Tak tohle jsem nepochopil  |
Miliarda mejlů pro Siemens.... _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
david.sedivy (člen klubu SM) věrný diskusník

Joined: 27 Sep 2004 Posts: 460 Location: Praha 3 - Žižkov Telefon: HTC P3300
78319.68 SMM
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 3:14 pm Post subject: Re: Nahlášení chyb v CX65 aneb CX65 Bugs Report |
|
|
bkf.1 wrote: | Zdravím všechny, kdo mají CX65ku. Jistě jste si všimli, že CX65ka má plno chyb, které vznikají z nedbalosti vyvojového týmu Siemensu. Pokud chcete nový firmware bez chyb, tak můžete čekat se složenýma rukama a doufat a nebo můžete poslat Siemensu zprávu a vyjádřit tak svou nespokojenost nad takovou nedbalostí (a pak taky doufat:) ale šance, že se dočkáte bude par určitě vyšší Určitě byste chtěli vědět odpověď na otázku, která musí napadnout snad všechny, co si tohle právě čtou. Na to odpovídám: JO MÁ TO SMYSL! Ale jenom pokud bude víc lidí, co tuto zprávu pošlou. Hodlám hodit odkazy po všech největších fórech a myslím, že když Siemensu přijde hromada těchto zpráv, tak to nebudou přehlížet a vyčlení nějaké ty vývojáře, aby to měli už rychle z krku. Záleží na vás jestli se vám chce - lenost je hrozná, já vím
Tak tady to je: http://cx65bugs.wz.cz/index.html
PS: Klidně pošlete i za své kamarády, známé nebo za lidi, pro které je to mrhání jejich "drahoceným" časem a drahocenými "silami" na pár kliknutí myši  |
Tak jsem jim to tam poslal.
Tady je důkaz -
CUSTOMER CARE
CONTACT
Thank you .Your email was sent.
Čudus Šeďa |
|
Back to top |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 3:48 pm Post subject: |
|
|
bkf.1 wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | bkf.1 wrote: | Tak už je to i v Polsku a v Německu;) |
Tak tohle jsem nepochopil
BEZY: Miliarda mejlů pro Siemens....
|
Ahaaaa To by jim z toho buchl server  _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
|
Back to top |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 3:50 pm Post subject: Re: Nahlášení chyb v CX65 aneb CX65 Bugs Report |
|
|
david.sedivy wrote: | bkf.1 wrote: | Zdravím všechny, kdo mají CX65ku. Jistě jste si všimli, že CX65ka má plno chyb, které vznikají z nedbalosti vyvojového týmu Siemensu. Pokud chcete nový firmware bez chyb, tak můžete čekat se složenýma rukama a doufat a nebo můžete poslat Siemensu zprávu a vyjádřit tak svou nespokojenost nad takovou nedbalostí (a pak taky doufat:) ale šance, že se dočkáte bude par určitě vyšší Určitě byste chtěli vědět odpověď na otázku, která musí napadnout snad všechny, co si tohle právě čtou. Na to odpovídám: JO MÁ TO SMYSL! Ale jenom pokud bude víc lidí, co tuto zprávu pošlou. Hodlám hodit odkazy po všech největších fórech a myslím, že když Siemensu přijde hromada těchto zpráv, tak to nebudou přehlížet a vyčlení nějaké ty vývojáře, aby to měli už rychle z krku. Záleží na vás jestli se vám chce - lenost je hrozná, já vím
Tak tady to je: http://cx65bugs.wz.cz/index.html
PS: Klidně pošlete i za své kamarády, známé nebo za lidi, pro které je to mrhání jejich "drahoceným" časem a drahocenými "silami" na pár kliknutí myši  |
Tak jsem jim to tam poslal.
Tady je důkaz -
CUSTOMER CARE
CONTACT
Thank you .Your email was sent.
Čudus Šeďa |
Jasný díky;) _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|