View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Gulde badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 9:14 pm Post subject: |
|
|
To je v háji, v tom manuálu jsem nic o em.pr. nenašel
Ach jo, já jsem ale lama  _________________ CX65 FW 43, DCA-510, kompletní tuning CX65 FW43(všecky patche, co jen šly )vypnutý zvuk foťáku, neomezená délka videa, mobil je spíše mobilní e-knihovnou  |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:07 pm Post subject: |
|
|
jiji2004 wrote: | Otevřeš mail, najedeš na přílohu, zmáčkneš uložit, označit, uložit a přílohu pak najdeš v adresáři "Misc" (resp. "Ostatní") |
Tobě to tak jde? Mně to zahlásí Nelze uložit! . |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 4:21 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | jiji2004 wrote: | Otevřeš mail, najedeš na přílohu, zmáčkneš uložit, označit, uložit a přílohu pak najdeš v adresáři "Misc" (resp. "Ostatní") |
Ulozit muzes jenom soubry txt. A asi i obrazky, ale to jsem nezkousel. _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 10:15 pm Post subject: |
|
|
Gulde wrote: |
Prostě se připojim na WAP(mam ten T-mobile)a tam dam Email a více, tam dam MobileBox easy, a tam dam Nové emaily respektive Inbox, a tam mam výpis těch mailů, mam tam předmět toho mailu, a podtim tu sponku co označuje přilohy, tak teda odkliknu ten odkaz s předmětem emailu a a tam mam jen to Reaguj na zprávu
(sakra samý dam, tam mam... ) |
Takže si tu třepím hubu úplně zbytečně? ...Jsem ti psal už v v prvním příspěvku, ať se proboha vykašleš na nějakej wap a použiješ klienta či java aplikaci... 
Last edited by jiji2004 on Sun Jan 23, 2005 10:32 pm; edited 2 times in total |
|
Back to top |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 10:20 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | jiji2004 wrote: | Otevřeš mail, najedeš na přílohu, zmáčkneš uložit, označit, uložit a přílohu pak najdeš v adresáři "Misc" (resp. "Ostatní") |
Ulozit muzes jenom soubry txt. A asi i obrazky, ale to jsem nezkousel. |
Myslím, že uložit by mělo jít všechno. Zkoušel jsem texťáky, fotky, archivy javy a vše fungovalo (teda aspoń na M65, ale u CX by to mělo bejt stejný ne?)
Mr. Hahn alias ConPower > A nebylo to tím souborem? Zkoušel jsi i nějakej jinej? Třebas nějaký malý txt? |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 10:36 pm Post subject: |
|
|
jiji2004 wrote: | oookoook wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | jiji2004 wrote: | Otevřeš mail, najedeš na přílohu, zmáčkneš uložit, označit, uložit a přílohu pak najdeš v adresáři "Misc" (resp. "Ostatní") |
Ulozit muzes jenom soubry txt. A asi i obrazky, ale to jsem nezkousel. |
Myslím, že uložit by mělo jít všechno. Zkoušel jsem texťáky, fotky, archivy javy a vše fungovalo (teda aspoń na M65, ale u CX by to mělo bejt stejný ne?)
Mr. Hahn alias ConPower > A nebylo to tím souborem? Zkoušel jsi i nějakej jinej? Třebas nějaký malý txt? |
Mne trda jar soubor nefungoval... Ale je mozny, ze to bylo tim souborem, byl to prejmenovanej textak... Ale proc by to proboha ten mobil kontroloval? No a k tvymu dotazu "Zkoušel jsi i nějakej jinej? Třebas nějaký malý txt?" - mel jsem ten txt, kterej jsem ulozil a pak ten samej soubor s priponou jar a neslo to. Uz tady myslim kdosi resil, ze mu jar soubory ulozit nesly... Ale budu ti verit. A asi si to nekdy sam zkusim. _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 8:51 am Post subject: |
|
|
oookoook wrote: |
Mne trda jar soubor nefungoval... Ale je mozny, ze to bylo tim souborem, byl to prejmenovanej textak... Ale proc by to proboha ten mobil kontroloval? No a k tvymu dotazu "Zkoušel jsi i nějakej jinej? Třebas nějaký malý txt?" - mel jsem ten txt, kterej jsem ulozil a pak ten samej soubor s priponou jar a neslo to. Uz tady myslim kdosi resil, ze mu jar soubory ulozit nesly... Ale budu ti verit. A asi si to nekdy sam zkusim. |
Mobil samozřejmě obsah souboru nekontroluje. Jediný co může kontrolovat je přípona a pak to je buď tak, že jde uložit vše (a na M65 se mi to tak jeví, neb jen tak pro pokus jsem si poslal *.htm *.xls *.dwg a vše uložit šlo), anebo má foun seznam podporovanejch připon a ukládá jen ty a žádný jiný. Že by to teda na CX bylo tak?  |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 3:05 pm Post subject: |
|
|
jiji2004 wrote: | oookoook wrote: |
Mne trda jar soubor nefungoval... Ale je mozny, ze to bylo tim souborem, byl to prejmenovanej textak... Ale proc by to proboha ten mobil kontroloval? No a k tvymu dotazu "Zkoušel jsi i nějakej jinej? Třebas nějaký malý txt?" - mel jsem ten txt, kterej jsem ulozil a pak ten samej soubor s priponou jar a neslo to. Uz tady myslim kdosi resil, ze mu jar soubory ulozit nesly... Ale budu ti verit. A asi si to nekdy sam zkusim. |
Mobil samozřejmě obsah souboru nekontroluje. Jediný co může kontrolovat je přípona a pak to je buď tak, že jde uložit vše (a na M65 se mi to tak jeví, neb jen tak pro pokus jsem si poslal *.htm *.xls *.dwg a vše uložit šlo), anebo má foun seznam podporovanejch připon a ukládá jen ty a žádný jiný. Že by to teda na CX bylo tak?  |
Neumim si vysvetlit toho ksichta za za tou vetou o tom, ze to mobil nekontroluje. Jar soubor urcite ma nejakou hlavicku a pokud by Siemens chtel z nejakejch neznamejch duvodu zabranit posilani java her pres mail, asi by to nebyl problem zaridit i jinak nez tim seznamem pripon. Pokud to opravdu nekontroluje, pak je nejspis mimo i ten tvuj dotaz na Conpowera jestli je ten soubor v poradku, ne? Jak rikam, textovej soubor s priponou jar ulozit nesel. Ten samej textak sel. Asi si zkusim poslat i neco jinyho, nejspis "opravdovou" javu a rekneme ini nebo tak... _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 4:06 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | Neumim si vysvetlit toho ksichta za za tou vetou o tom, ze to mobil nekontroluje. Jar soubor urcite ma nejakou hlavicku a pokud by Siemens chtel z nejakejch neznamejch duvodu zabranit posilani java her pres mail, asi by to nebyl problem zaridit i jinak nez tim seznamem pripon. Pokud to opravdu nekontroluje, pak je nejspis mimo i ten tvuj dotaz na Conpowera jestli je ten soubor v poradku, ne? Jak rikam, textovej soubor s priponou jar ulozit nesel. Ten samej textak sel. Asi si zkusim poslat i neco jinyho, nejspis "opravdovou" javu a rekneme ini nebo tak... |
Tak to zkus a dej vědět, jak jsi dopadnul...
Jo a ten ksicht neznamená nic víc, než že mám dneska dobrou náladu  |
|
Back to top |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 4:09 pm Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: |
Tak to zkus a dej vědět, jak jsi dopadnul...
Jo a ten ksicht neznamená nic víc, než že mám dneska dobrou náladu  |
Sorry, nějak jsem se zapomněl přihlásit  |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 6:18 pm Post subject: |
|
|
Bylo to tak, že jsem chtěl vyzkoušet, zda-li mám e-mail správně nastavený. Poslal jsem tedy zkušební e-mail na adresu [email protected] . Mail jsem stáhl a v příloze byl obrázek ve formátu jpg, který jsem z PC, když jsem ten mail psal vložil jako přílohu. No, a konečně, když jsem chtěl ten obrázek uložit, hovno. Prostě Nelze uložit!. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|