View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 3:55 pm Post subject: |
|
|
kreuk wrote: | Ja som na mojej CX65 skúšal spúšťať 5 MB video a len samotné spustenie trvalo okolo 15 s. Neviem ako je to pri S65, ale ak správne počítam, tak nejaké 60 min video s rozlíšením 128x60 a 240 000 bps má okolo 115 MB a jeho spustenie by trvalo okolo 6 minút. Možno je to hlúposť, ale zaujímalo by ma, či už niekto skúšal spustiť v telefóne väčšie video z MMC karty. |
Já jsem spouštěl sice jenom dvoumegové video, ale to se spustilo hned. |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 4:04 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Radim Dudek wrote: | A co tak třeba SX1  |
Dobrej postřeh . |
to sice jo,ale trochu mimo téma,protože to se jmenuje cx vs. s _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |

14862.50 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 4:30 pm Post subject: |
|
|
kesu wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Radim Dudek wrote: | A co tak třeba SX1  |
Dobrej postřeh . |
to sice jo,ale trochu mimo téma,protože to se jmenuje cx vs. s |
To sice jo, ale SX1 je poněkud lepší koupě než S65 a k tématu se to docela hodí. |
|
Back to top |
|
 |
kreuk začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 4:41 pm Post subject: |
|
|
Keby tá SX1 nebola taká veľká. :evil: |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 5:45 pm Post subject: |
|
|
SX1 má také své mouchy (kolega Lukašisko by mohl vyprávět). Já jsem si ve čtvrtek koupil S65 a zatím si ji nemůžu vynachválit.
Opravdu nechápu řeči Nokiářů o tom, že je karta bez MP3 přehrávače k ničemu. Naopak - ta karta měla být větší.
Než CX, bych si vybral spíš M65. Jsou dneska prakticky za stejnou cenu. |
|
Back to top |
|
 |

14862.50 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 5:56 pm Post subject: |
|
|
romulus wrote: | Opravdu nechápu řeči Nokiářů o tom, že je karta bez MP3 přehrávače k ničemu. Naopak - ta karta měla být větší. |
S tím souhlasím. Paměťovka se rozhodně hodí. Sám bych ji uživil. |
|
Back to top |
|
 |
koscik řád zlaté antény

5862.50 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 6:00 pm Post subject: |
|
|
romulus wrote: | SX1 má také své mouchy (kolega Lukašisko by mohl vyprávět). Já jsem si ve čtvrtek koupil S65 a zatím si ji nemůžu vynachválit.
Opravdu nechápu řeči Nokiářů o tom, že je karta bez MP3 přehrávače k ničemu. Naopak - ta karta měla být větší.
Presne tak.. S65 s kartou znamena pametovou volnost... A pro me je lepsi kdyz muzu vyfotit za odpoledne nejakych 20 fotek aniz bych se koukal na misto v telefonu nez usetrit nejakou korunu a ozelet kartu... Kdo poznal, pochopi, kdo ne nevericne krouti hlavou... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 6:21 pm Post subject: |
|
|
koscik wrote: | romulus wrote: | SX1 má také své mouchy (kolega Lukašisko by mohl vyprávět). Já jsem si ve čtvrtek koupil S65 a zatím si ji nemůžu vynachválit.
Presne tak.. S65 s kartou znamena pametovou volnost... A pro me je lepsi kdyz muzu vyfotit za odpoledne nejakych 20 fotek aniz bych se koukal na misto v telefonu nez usetrit nejakou korunu a ozelet kartu... Kdo poznal, pochopi, kdo ne nevericne krouti hlavou... |
Sice jsem to nepoznal, ale chapu a souhlasim. 10 MB je obcas fakt hodne malo... _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
Radim Dudek badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 6:32 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | koscik wrote: | romulus wrote: | SX1 má také své mouchy (kolega Lukašisko by mohl vyprávět). Já jsem si ve čtvrtek koupil S65 a zatím si ji nemůžu vynachválit.
Presne tak.. S65 s kartou znamena pametovou volnost... A pro me je lepsi kdyz muzu vyfotit za odpoledne nejakych 20 fotek aniz bych se koukal na misto v telefonu nez usetrit nejakou korunu a ozelet kartu... Kdo poznal, pochopi, kdo ne nevericne krouti hlavou... |
Sice jsem to nepoznal, ale chapu a souhlasim. 10 MB je obcas fakt hodne malo... |
Taky je mi 10MB málo, stačí pár wavů a je po paměti
Ale spíš bych bral SX1, než S65. _________________ Siemens mobile - Designed for us
C35i -> C60 -> CX65 |
|
Back to top |
|
 |
koscik řád zlaté antény

5862.50 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 6:36 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | koscik wrote: | romulus wrote: | SX1 má také své mouchy (kolega Lukašisko by mohl vyprávět). Já jsem si ve čtvrtek koupil S65 a zatím si ji nemůžu vynachválit.
Sice jsem to nepoznal, ale chapu a souhlasim. 10 MB je obcas fakt hodne malo... |
U me to vypada tak, ze tech 10MB (rychlych) co mam v telefonu slouzi hlavne na na hry, java aplikace a popr. na oblibeny videa a - pro zbytek (kvanta fotek, "zasobarna" videi, a ostatni soubory slouzi karta). Cokoli si do mobilu chci datsi tam dam a neresim misto... Je to jako s hdd na kompu- 150GB je dobrych, a nez je zaplnim je mi to jedno, ale az bude plno tak si vynadam ze sem nekoupil 200GB :-) _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|