View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Arius kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 11:19 pm Post subject: Kryt na CX65 |
|
|
kde na SK zozeniem kry na CX 65? bo mi moja CXT nepekne padla a dkryt urobil puk.. a ono to stve akurat cez display... diq |
|
Back to top |
|
 |
Artie kolemjdoucí
1.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 12:42 pm Post subject: Re: Kryt na CX65 |
|
|
Arius wrote: | kde na SK zozeniem kry na CX 65? bo mi moja CXT nepekne padla a dkryt urobil puk.. a ono to stve akurat cez display... diq |
Vím, že ses ptal na SK, ale v ČR se dají sehnat např. na www.kryty.cz (orig. i neorig.). _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 12:47 pm Post subject: Re: Kryt na CX65 |
|
|
wizaard wrote: | Arius wrote: | kde na SK zozeniem kry na CX 65? bo mi moja CXT nepekne padla a dkryt urobil puk.. a ono to stve akurat cez display... diq |
Vím, že ses ptal na SK, ale v ČR se dají sehnat např. na www.kryty.cz (orig. i neorig.). |
Tak sorry, web nějak neexistuje... _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 3:44 pm Post subject: |
|
|
Co se tyce originalnich krytu Premium, moje kratke zkusenosti vypadaj takhle (foceny to je CXkem, takze se omlouvam za kvalitu):
Fakt nevim, proc praskl zrovna v tech mistech, kde jsou ty "prichytky" ke krytu... Kryt byl nasazenej spravne (a nasazoval jsem ho podle BEZYho navodu, dole to prasklo asi az po tech dnech, kdy byl nasazenej), ani jsem s telefonem moc nemlatil...
Ty kryty sice drzi jak pribity, ale jsou vlastne dost krehky... Tak pozor na ne, at si je neznicite!
Aspon mne zbyl ten ten spodni, ten je fakt dobrej, i kdyz ta barva se k tomu vubec nehodi... Ten horni je porad dobre pouzitelnej, jenom to nevypada moc dobre... Nevite, cim by se dal nahradit nejak sikovne ten plast, aby tam nebyly ti diry? Ty vystupky tam mit nepotrebuju, i kdyz by to asi bylo lepsi... _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 3:51 pm Post subject: |
|
|
No koukám že se ti je podařilo pořádně zdemolovat. Já mam to samý jak ty na tom předposlednim obrázku (jen trochu menší) _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 3:53 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | No koukám že se ti je podařilo pořádně zdemolovat. Já mam to samý jak ty na tom předposlednim obrázku (jen trochu menší) |
To vis, Silvestr... No vic by me stvalo, kdyby rupl ten discman...  _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
Arius kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 4:01 pm Post subject: |
|
|
hmmm diqi hosi.. ale to vyzera ze budem musiet aj klavesnicu osobitne kupovat bo CXT mam a ta klavesnicka do CXkrytu asi nepoide :/ no a tie original kryty sa mi fakt nepacia... |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 8:46 am Post subject: |
|
|
oookoook wrote: |
Fakt nevim, proc praskl zrovna v tech mistech, kde jsou ty "prichytky" ke krytu... Kryt byl nasazenej spravne (a nasazoval jsem ho podle BEZYho navodu, dole to prasklo asi az po tech dnech, kdy byl nasazenej), ani jsem s telefonem moc nemlatil...
Ty kryty sice drzi jak pribity, ale jsou vlastne dost krehky... Tak pozor na ne, at si je neznicite!
Aspon mne zbyl ten ten spodni, ten je fakt dobrej, i kdyz ta barva se k tomu vubec nehodi... Ten horni je porad dobre pouzitelnej, jenom to nevypada moc dobre... Nevite, cim by se dal nahradit nejak sikovne ten plast, aby tam nebyly ti diry? Ty vystupky tam mit nepotrebuju, i kdyz by to asi bylo lepsi... |
Ten origo kryt Premium je kvalitou rovny smejdom od Cinanov. Proste ako z makoveho kvetu. Raz mi spadol asi neceleho metra na kachlickovu podlahu a telefon sa rozsypal takym stylom,ze som myslel, ze ho uz nedam dokopy...oba kryty uletely aj bateria,cize telefon bol dokonale rozobraty
Ale nakoniec z toho vyviazol iba s ulomenym kuskom v spodnej casti,kde je prichytka ku krytu..presne,ako to mas Ty...nastastie som ten kusol nasiel a prilepil sekundovym lepidlom,zatial drzi. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 11:57 am Post subject: |
|
|
hanni wrote: | oookoook wrote: |
Aspon mne zbyl ten ten spodni, ten je fakt dobrej, i kdyz ta barva se k tomu vubec nehodi... Ten horni je porad dobre pouzitelnej, jenom to nevypada moc dobre... Nevite, cim by se dal nahradit nejak sikovne ten plast, aby tam nebyly ti diry? Ty vystupky tam mit nepotrebuju, i kdyz by to asi bylo lepsi... |
Ten origo kryt Premium je kvalitou rovny smejdom od Cinanov. Proste ako z makoveho kvetu. Raz mi spadol asi neceleho metra na kachlickovu podlahu a telefon sa rozsypal takym stylom,ze som myslel, ze ho uz nedam dokopy...oba kryty uletely aj bateria,cize telefon bol dokonale rozobraty
Ale nakoniec z toho vyviazol iba s ulomenym kuskom v spodnej casti,kde je prichytka ku krytu..presne,ako to mas Ty...nastastie som ten kusol nasiel a prilepil sekundovym lepidlom,zatial drzi. |
Ja bohuzel ty svoje kousky nejak nemuzu najit... Dole by me to ani nestvalo, ale to na boku je docela blby... _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

Joined: 16 Aug 2004 Posts: 1482 Location: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9
7861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 1:45 pm Post subject: |
|
|
Já bych to normálně reklamoval, ale to by šlo tak maximálně s kulovnicí v ruce. Protože to zpracování je opravdu šílené, stejnou kvalitu vyprodukují i Vietnamci a jejich kryty toho vydrží o hodně víc a za dvě stovky...  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 3:14 pm Post subject: |
|
|
pechi wrote: | Já bych to normálně reklamoval, ale to by šlo tak maximálně s kulovnicí v ruce. Protože to zpracování je opravdu šílené, stejnou kvalitu vyprodukují i Vietnamci a jejich kryty toho vydrží o hodně víc a za dvě stovky...  |
No, na reklamaci to moc nevidim. Tezko je budu presvedcovat, ze jsem s tim do niceho nemlatil... Ale ja do niceho fakt nelatil! Nebo teda ne tak, aby ten kryt mel pravo prasknout! _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
Arius kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 7:46 pm Post subject: |
|
|
no tak hura uz som objavil kryt na cx65 ale mi je to stale prd platne bo nemam don klavesnicu a tu stale nigde nemaju... nemate daky napad? |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 4:32 pm Post subject: |
|
|
Arius wrote: | no tak hura uz som objavil kryt na cx65 ale mi je to stale prd platne bo nemam don klavesnicu a tu stale nigde nemaju... nemate daky napad? |
ten kryt snad obsahuje klávesnici nebo ne? _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
wolkow rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 3:17 am Post subject: |
|
|
Ja nemam kvalitni ani ten kryt ve ktrem jsem si ho koupil. horni poradne nesedi, ma vuli. A zadni drzi jen taktak. Pri koupi jsem si toho vubec nesiml Pocitam s tim Platinium modrym, vypada pekne... _________________ C35i[fw,odbloc,logo,melodie a výměna krytu ]>Alc 303>C65[spoustá patchů... Bootcore error ]>A50>M50]>M55>CX65>DCA 510>CX75 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|